در حال دیدن این عنوان: |
۴ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
نام کاربری: Greatest.Ever
پیام:
۱,۱۴۴
عضویت از: ۲۸ شهریور ۱۳۹۰
طرفدار:
- یوهان کرویف - پپ - ژاوی و مسی. گروه:
- کاربران عضو |
سلام
|
||
۱۷ آبان ۱۴۰۳
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
|
نقل قول Galaxy Alpha نوشته:نقل قول 13 سال و 15 روز از عضویت من تو این سایت گذشت. به چشم برهم زدنی هم گذشت. از کل بچه های سایت ارتباطم با زینب بیژن زاده هنوز حفظ کردم و دو سه نفر که تو اینستا همچنان فالو دارمشون. خیلیا ازدواج کردن چند تایی شون بچه دار شدند. چرخ روزگار خیلی سریع میچرخه ما هنوز گیجیم که کجاییم و آمدن مان بهر چه بود؟ سلام عرض ادب. 13 سال و 5 ماه ما رو هم لحاظ کنید با یک تریلی سرگیجه و تحیر ازین عمری که رفت من پری سیزن چین بارسلونا رو هم زمانی از دست نمیدادم... یادش بخیر.. الان با دو تا بچه و کلی کار و مشغله یه زمانی ورزش سه رو باز میکنم میبینم عهههههه بارسا از رئال باخت دیشب سلام به شما و بقیه دوستان قدیمی و جدید.... اون روزی که اون پیام رو نوشتم نمیدونستم یه ماه بعدش قراره چرخ روزگار چطور همه چیو کون فیکون کنه در عرض یک ماه رییس جمهور از دست دادیم. چه بحث های انتخاباتی ای که پیش نیومد. چه خائن هایی که بر سرکار نیومدند و چه اتفاقاتی تو منطقه رخ نداد. مثل کابوس بود این چند ماه. و چه عجیب که حوادث انقدر سریع رخ دادند. چنان پشت سرهم که ماها حتی فرصت نکردیم درست فکر کنیم و براشون غمگین بشیم. چه ادم هایی رو از دست دادیم. امیدوارم روزهای خوب راه شونو سریع تر پیدا کنند. آقا سعید راست میگن عصر سایت ها گذشته ماها هم اگر میایم اینجا دیگه سر خاطره بازیه که میایم. و در آخر اینکه تولد بچه هاتونو تبریک میگم:) |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
چهارشنبه، ۳ بهمن ۱۴۰۳ (۹:۱۳)
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |