به اولین سایت تخصصی هواداران بارسلونا در ایران خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام کنید و یا با نام کاربری خود وارد شوید!

شناسه کاربری:
کلمه عبور:
ورود خودکار

نحوه فعالیت در انجمن‌های سایت
دوستان عزیز توجه کنید که تا زمانی که با نام کاربری خود وارد نشده باشید، تنها می‌توانید به مشاهده مطالب انجمن‌ها بپردازید و امکان ارسال پیام را نخواهید داشت. در صورتی که تمایل دارید در مباحث انجمن‌های سایت شرکت نمایید، در سایت عضو شده و با نام کاربری خود وارد شوید.

پیشنهاد می‌کنیم که قبل از هر چیز، با مراجعه به انجمن قوانین و شرح وظایف ضمن مطالعه قوانین سایت، با نحوه اداره و گروه‌های فعال در سایت و همچنین شرح وظایف و اختیارات آنها آشنا شوید. به علاوه دوستان عزیز بهتر است قبل از آغاز فعالیت در انجمن‌ها، ابتدا خود را در تاپیک برای آشنایی (معرفی اعضاء) معرفی نمایند تا عزیزان حاضر در انجمن بیشتر با یکدیگر آشنا شوند.

همچنین در صورتی که تمایل دارید در یکی از گروه‌های کاربری جهت مشارکت در فعالیت‌های سایت عضو شوید و ما را در تهیه مطالب مورد نیاز سایت یاری نمایید، به تاپیک اعلام آمادگی برای مشارکت در فعالیت‌های سایت مراجعه نموده و علائق و توانایی های خود را مطرح نمایید.
تاپیک‌های مهم انجمن
در حال دیدن این عنوان: ۲۳ کاربر مهمان
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!

پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا
نام کاربری: Valdes_Kabir
پیام: ۲۷
عضویت از: چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ (۳:۰۱)
از: تهران
طرفدار:
- لیونل مسی، والدز کبیر، ژاوی
- رونالدینیو
- آرژانتین
- ریکارد
- افشین امپراطور
گروه:
- کاربران عضو
نقل قول
یا لثارات الحسن نوشته:

نقل قول
هوادار سعید نوشته:

سعید ایمنی تو واقعا برای من ی فرد بزرگ در تاریخ هستی و من روزی نیست ک یادت نباشم تو یک نوستالژیک و جای رویایی بزرگ خلق کردی
هر وقت از دست الان و جامعه ای ک بشدت منزجر کننده شده میخوام فرار کنم یکی از کارهایی گ میکنم میام اینجا و همش میرم کامنت های قدیمی دوران طلایی دهه ۸۰ رو میخونم از جمله حرف ها و تحلیل های خودت ک طرفدارشم

اون زمانی ک آرم شبکه ۳ پرتقالی رنگ بود دوشنبه ها تا ۳ شب ۹۰ پخش میکرد و فوتبالوها هیچان انگیز بود نه مثل بازی های الان ک الان نمیچسبه و بازی ها ماشینی و از پیش تعیین شده هست

واقعا فکر میکنم چیشد چیشد ک دیگه تو اون دوران طلایی نیستیم چ زود گذشت واقعا چرا گذشت اینجا برام ماشین زمان هست تا تصور کنم برگشتم به اون زمان

دلم برای اون زمان تنگ شده ک پلنگ صورتی و کارتون گوسفند زبل رو نگاه میکردم و پلیتسیشن ۲ بازی می‌کردم تو کوچه زیر برف و بارون شوت میزدم و میومدم اینجا و اخبار ها رو دنبال میکردم و خیلی منتظر شروع بازی ها بودم و براش هیجان داشتم واقعا چرا هیچکدوم دیگه نیست؟

اما همیشه خاطرات باقی میمونه و از بین نمیره این سایت نوستالژیک و رویایی باید همیشه بدونه و برای کسی ک بفهمتش با ارزش ترین سایته

زمانی بود ک اینترنت هم نوستالژیک و زیبا بود با این سایت و وبلاگ ها نه مثل الان ک پر شده از اپلیکیشن های آشغال

احساس میکنم از وقتی نوبایل های هوشمند و این چیزها اومد و خصوصا از وقتی آرم شبکه ۳ هم عوض شد انگار پایانی بر اون دوران طلایی بود

کاش سفینه ای بود ک میشد به هر زمان ک خواستی برگردی و الان در بین سال های ۸۴ تا ۸۸ چت میکردیم بسیار نوستالژیک و رویایی میشد

آرشیوی ک اینجا موجوده آنقدر گران بها و رویایی هست ک هیچ قیمتی نمیشه روش گذاشت بسیار ارزش معنوی بالایی داره خیلی کنجکاوم اون آدمایی ک بودن الان کجان خوشبختانه خودت هنوز هستی و این سنگر رو رها نکردی

من همون لئو بارسا هستم ک ایمیلی ک باهاش اکانت ساخته بودم رو الان ندارم و اکانت جدید ساختم

قشنگ نوشتی. ممنونم. مشخصات اکانت قبلیت رو بده احیاش کنم.

سلام سعید خیلی خوشحالم که اومدی

اسم اکانتم لئو بارسا بود با ایمیل A.Pouladrag@gmail.com

ولی چون رمز یادم رفاه و این ایمیل رو دیگه ندارم نمیتونم برم داخلش

البته من خیلی وقته اینجا رو میشناسم و خیلی خاطره دارم با خودم حدودا ۱۵ سالی هست

و تازه من کامنت ها و چیزهای قدیم تر سایت رو هم خوندم خیلی باحاله یبارم یجا مصاحبه صوتی کدی اونم گوش کردم خیلی باحاله من امیدوارم اینجا همیشه بمونه عاشق اینجا هستم و با خاطراتش زندگی میکنم سعی میکنم داستان های سرگرم کننده بنویسم چون من عاشق نوشتن هستم

شنبه، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ (۱۲:۵۷)
طرفدار:
- رونالدینیو
- آرژانتین
- ریکارد
- افشین امپراطور
گروه:
- کاربران عضو
حقیقتا دیدن فوتبال امروز حالمو بهم میزنه و برای همینه چند ساله نمی بینم امشب زدم این بازی رو اصلا ه
دریغ از ی ذره هیجانی که تا ی دهه پیش حاکم بود

تکنیک و خلاقیت تو فوتبال زیر خط فقر رسیده بازیکنا قبلا چقدر دوست داشتنی و خلاق بودن و ی حال و هوای خاصی داشت واقعا هیجان داشت دیدن بازی ها

مطمئنم سعید هم با من موافقه الان انگار چند تا ربات هستن وسط زمین فقط توپو الکی پاس میدن سایت های شرط بندی هم ک حسابی به فوتبال رخنه کرده و سیاست های کثیف پشتشه

دیگه فوتبال عاری از هرگونه طنر و خلاقیت شده انگار کلا فوتبال رو کشتن

مسی هم یادمه گفته بود امروزه فضا خیلی بسته هست تو فوتبال قبلا فضا باز تر بود و الان از آکادمی ها اصلا نمی‌ذارن بازیکنا تکنیکی باشن و کلا بازیکن رو سیستمی میکنن و خلاقیتشون رو میکشن و گفته بود پپ هم مقصره

و واقعا گواردیولا قطعا یکی از کسایی هست ک باعث شد فوتبال نابود بشه کلا فوتبال رو سیستمی کرد و خلاقیت های فردی رو حذف کرد و سبک مسخره پاس های نیم متری رو جا انداخت و اوایل ک مربی شد هنوز مشخص نبود ولی الان چندین ساله مشخص شده چه آثار مخربی داشته البته همش بخاطر اون نیست ولی قطعا سهم داشته

گواردیولا همون اول هم ک اومد مربی بارسا شد تو اولین حرکت رونالدینیو رو خط زد

بازیکنی مثل رونالدینیو بشدت هنرمند و جداب و بازیش چشم نواز بود با اون تکنیک خارق العاده اش ولی امروزه هرگز نمی‌ذارن بازیکنایی مثل رونالدینیو بیان بالا اون زمان هم افراد تو زمین های خاکی بازی میکردن برزیلی ها و برای همین خیلی تکنیکی بودن اما الان اونا هم تو آکادمی ها سرخورده میشن و فوتبال کاملا ماشینی شده چیزهایی مثل تکنولوژی هم باعث شده کلا رباتیک بشه و کلا خیلی فرق کرده و هوادارای حقیقی خودش رو هم از دست داده یادتون باشه چ شور و شعفی ی زمان تو همین سایت بود

و کلا هم از وقتی این شبکه های اجتماعی لعنتی مثل اینستاگرام هم اومد نمیدونم انگار طلسم بود از وقتی جا افتادن کلا همه چیزو نابود کردن فوتبال ، زندگی و... انگار همه چیزو ماشینی و مصنوعی کردن واقعا به کجا بردن دنیا رو

همین الان فوتبال های قدیمی رو دوباره میبینم خیلی هیجان بیشتری دارم الان واقعا شما جذابیتی می‌بینید؟!

کلا هر خلاقیتی حدف شده ازش تکنیک و دریبل های انفجاری شوت های مهلک از راه دور سرعت پاس های در عمق و...

فقط الکی توپو هی پاس میدن اونم پاس های نیم متری تا بالاخره اون جلو یکی ی شوت بزنه

یکشنبه، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ (۱:۰۰)
طرفدار:
- رونالدینیو
- آرژانتین
- ریکارد
- افشین امپراطور
گروه:
- کاربران عضو
خیلی دلم میگیره وقتی میبینم هیشکی نیست...

یکشنبه، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ (۲:۴۵)
نام کاربری: mehdiarami
پیام: ۱۲
عضویت از: شنبه، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ (۱۶:۲۱)
از: تبریز
طرفدار:
- کونده، اینیگو مارتینز و پدری
- مسی، اینیستا، ژاوی و والدز
- هیچکدام
- اسپانیا
- علی کریمی
- پپ گواردیولا
- هیچکدام
گروه:
- کاربران عضو
اتفاقا بازی دیروز خیلی خوب و جذاب بود مخصوصا وقت های اضافه

یکشنبه، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ (۱۲:۰۸)
طرفدار:
- هیچکدام
- اسپانیا
- علی کریمی
- پپ گواردیولا
- هیچکدام
گروه:
- کاربران عضو
آقای ایمنی باید یه طرح بزاره سایت احیا بشه

یکشنبه، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ (۱۲:۰۹)
طرفدار:
- رونالدینیو
- آرژانتین
- ریکارد
- افشین امپراطور
گروه:
- کاربران عضو
نه دیگه چشمه ای از دوران طلایی نداره
فوتبال خیلی ماشینی شده

احساسی ک الان فوتبال میبینی با با ۱۰ ۲۰ سال پیش و قبل تر قابل مقایسه نیست

یکشنبه، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ (۱۳:۴۰)
نام کاربری: Messi.FCB
پیام: ۴,۴۷۱
عضویت از: ۱۰ دی ۱۳۸۹
از: KRMNSHAH
طرفدار:
- تمام بازیکنان بارسا بخصوص اینیستا-مسی-سسک-ژاوی-پویول
- پپ-کرایوف-رونالدینیو-ریوالدو-لویز انریکه-استویچکوف
- پرسپولیس
- اول آرژانتین-بعد اسپانیا
- عابدزاده-علی کریمی-کریم باقری-مهدوی کیا
- گواردیولا-ونگر-سر الکس
- هیچکدام
گروه:
- کاربران عضو
- مترجمین اخبار
واقعا چرا سایت اینقد ضعیف و ساکت شده؟!
یه زمانی قبل و بعد بازیا اینجا منفجر میشد الان ۶ ماه ۶ ماه ، شش تا پست و پیام جدید توش نیست!!
البته با گذر زمان و تعیین و تغییر مسیر زندگی همه و مشکلات و مسائلی که پیش روی همه بوجود اومده مثل قبل که نمیشه فعال بود ولی لطفا اینجارو فعال نگه دارید!!
من خودم از سال ۸۷ تو سایت بودم و ااز سال ۸۹ عضو شدم !
اون موقع مجرد بودم الان دوتا بچه دارم با کلی گرفتاری و سختیهای خانواده داری!! که حتی خیلی فوتبالارو هم نمیتونم ببینم(اما همیشه دنبال نتیجه تیم هستم!)
ولی هر از گاهی ماهی یا چند ماه یک بار اینجا میام دوست دارم کلی تبادل نظر و پیامهای
کارشناسی و انتقادی اینجا ببینم!!

تبریک بخاطر برد و قهرمانی دیشب
ان شالله بزودی دوتای دیگه!!

یکشنبه، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ (۱۶:۳۷)
طرفدار:
- هیچکدام
- اسپانیا
- علی کریمی
- پپ گواردیولا
- هیچکدام
گروه:
- کاربران عضو
همین الانشم بازیکنایی هستن مثل پدری یا یامال که زیبا بازی میکنن

یکشنبه، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ (۱۹:۵۱)
طرفدار:
- هیچکدام
- اسپانیا
- علی کریمی
- پپ گواردیولا
- هیچکدام
گروه:
- کاربران عضو
ایشالا اگه سه گانه بگیریم آقا سعید سایت رو احیا میکنه

یکشنبه، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ (۱۹:۵۲)
طرفدار:
- رونالدینیو
- آرژانتین
- ریکارد
- افشین امپراطور
گروه:
- کاربران عضو
فوتبال دیگه مثل قدیمش نیست و هوادارای قدیمیشو از دست داده و افرادی هم ک ببینن اون شور قبل رو ندارن

این سایت هم ی سایت قدیمی و نوستالژیک و رویایی هست ک برای من همیشه بهترینه اما متاسفانه با اومدن این شبکه های اجتماعی مزخرف به قول خود سعید اینطور شده و اینجاها نمیان

اوج سایت تو دهه ۸۰ تا اوایل دهه ۹۰ بود ک سالهاست گذشته
اما اوجش آنقدر معرکه که هنوزم خوابشو میبینم

یکشنبه، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ (۲۱:۳۵)

برو به صفحه
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!

اختیارات
شما می‌توانید مطالب را بخوانید.
شما نمی‌توانید عنوان جدید باز کنید.
شما نمی‌توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید.
شما نمی‌توانید نظرسنجی اضافه کنید.
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌ها شرکت کنید.
شما نمی‌توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید.
شما نمی‌توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید.

پیام‌های جدید
حاضرین در سایت
۹۳ کاربر آنلاین است. (۸۹ کاربر در حال مشاهده تالار گفتمان)

عضو: ۰
مهمان: ۹۳

ادامه...
هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت، تنها با ذکر نام «اف سی بارسلونا دات آی آر» مجاز است!