| در حال دیدن این عنوان: |
۵ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۲۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
نقل قول Greatest Ever نوشته:کل اموال ساعدی نیا هم مصادره شد. الاغ فکر میکرد شاشزاده پهلوی داره برمیگرده جلوجلو براش مثل خر ذوق کرد تو اینستاگرام، حالا هم خودشو بازداشت کردن هم کافههاشو پلمپ کردن هم اموالش رو مصادره ![]() والا آرزو به دلمون موند یه واکنش درست حسابی ببینیم. دو روز دیگه با یه پست عذرخواهی همین اراذلم میبخشن. انقدر شل گرفتن که زبالههایی مثل علی دایی و فردوسی پور و امثالهم هر گهی دلشون میخواد میخورن. |
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
پنجشنبه، ۲۵ دی ۱۴۰۴ (۱۱:۵۶)
|
|||
|
|
پیام:
۶۱,۷۲۳
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
|
نقل قول Greatest Ever نوشته:دورکی عذرخواهی میکنم ازت یک مقدار تند صحبت کردم ولی خودت اسم خودتو گذاشتی پسرک بیخرد در سایت طرفداری. اونجا به خاطر اینکه از نظام مقدس جمهوری اسلامی دفاع کردم اکانتم تعلیق شده برای همین حتی نمیتونم آنفالوت کنم و در یک روز ۳۰ تا نوتیف فقط از تو برام اومد. به نظرم مطالب اسپم برای این انجمن ننویسیم چون همونطور که خودت به درستی اشاره کردی اینجا با همهجا متفاوته. خیلی دل پری داریا.
|
||
|
|||
|
پنجشنبه، ۲۵ دی ۱۴۰۴ (۱۱:۵۶)
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Greatest.Ever
پیام:
۱,۱۶۶
عضویت از: ۲۸ شهریور ۱۳۹۰
طرفدار:
- یوهان کرویف - پپ - ژاوی و مسی. گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:نقل قول Greatest Ever نوشته:کل اموال ساعدی نیا هم مصادره شد. الاغ فکر میکرد شاشزاده پهلوی داره برمیگرده جلوجلو براش مثل خر ذوق کرد تو اینستاگرام، حالا هم خودشو بازداشت کردن هم کافههاشو پلمپ کردن هم اموالش رو مصادره ![]() والا آرزو به دلمون موند یه واکنش درست حسابی ببینیم. دو روز دیگه با یه پست عذرخواهی همین اراذلم میبخشن. انقدر شل گرفتن که زبالههایی مثل علی دایی و فردوسی پور و امثالهم هر گهی دلشون میخواد میخورن. حتی این هم یابو برش داشته! مشاهده لینک ۶ تا پایتخت هم دادن دست تنابنده یک بار حمله اسرائیل محکوم نکرد. همون صدا سیمایی که گندهش کرد رو اسرائیل بمباران کرد لام تا کام حرفی نزد. |
||
|
جمعه، ۲۶ دی ۱۴۰۴ (۴:۳۸)
|
|||
|
|
پیام:
۱,۱۶۶
طرفدار:
- کاربران عضو
|
نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:نقل قول Greatest Ever نوشته:قدر نیروهای مسلح کشور رو بیشتر بدونیم و هر روز براشون دعا کنیم. تصورش هم نمیکردم این شورش مسلحانه با اون حجم وحشتناک از تخریب و اون میزان از وحشیگری فقط در عرض ۴۸ ساعت جمع بشه. وقتی صبح جمعه تخریبها رو از خبرگزاری مهر و فارس دیدم تقریباً حس مشابه روز اول حمله اسرائیل بهم دست داد. ولی در عرض فقط ۴۸ ساعت کل زبالههای صهیون رو از کف خیابانها جمعآوری کردن. جانم فدای رهبرم امام خامنهای واقعا دمشون گرم و خدا خیرشون بده. همچنین مردم که مثل همیشه محکم پشت نظام ایستادن تا یه مشت زباله عمله اسرائیل نتونن غلطی بکنن. جالبه سلبریتی با اون همه مفتخوری داره آب تو آسیاب دشمن میریزه و با وجودی که میلیارد روی میلیارد پول میخوره و میبره از مشکل اقتصادی میناله، ولی همون مردمی که بیشترین مشکلات اقتصادی رو دارن حماسه ۹ دی و ۲۲ دی رقم میزنن. من صبح جمعه که حجم تخریبها رو از خبرگزاریهای داخلی و تلویزیون دیدم دلم به ۳ تا چیز خوش بود. اول سخنرانی حضرت آقا صبح جمعه بعدش اقتدار نیرویهای مسلح و پشتوانه مردمی نظام که مطمئن بودم لازم باشه میان و حماسه ۹ دی رو تکرار میکنن. ولی بااین حال تصورش نمیکردم ۴۸ ساعته جمعش کنن. نظرم روی ۱ ماه بود. |
||
|
جمعه، ۲۶ دی ۱۴۰۴ (۴:۴۶)
|
|||
|
|
پیام:
۱,۱۶۶
طرفدار:
- کاربران عضو
|
فکر کنید اسرائیل و ناتو و آمریکا حمله کرد بعد از ۱۲ روز آتش بس پیشنهاد دادن. با مجموعا ۱.۵ تریلیون دلار بودجه نظامی و از این طرف بزرگترین حمله تروریستی در تاریخ جمهوری اسلامی رو بعد از ۲ روز جمعش کردن این حکومت تحت حفاظت امام زمان (ع) هست. |
||
|
جمعه، ۲۶ دی ۱۴۰۴ (۴:۴۶)
|
|||
|
|
پیام:
۱,۱۶۶
طرفدار:
- کاربران عضو
|
فقط ضجه زدن این پهلویچی حقیر روببنید و کیف کنید مشاهده لینک تکتک این حروم لقمهها ۲۳ خرداد و ۱۸ دی فکر کردن کار نظام تمومه. |
||
|
جمعه، ۲۶ دی ۱۴۰۴ (۸:۲۸)
|
|||
|
|
پیام:
۶۱,۷۲۳
طرفدار:
|
نقل قول Greatest Ever نوشته:فکر کنید اسرائیل و ناتو و آمریکا حمله کرد بعد از ۱۲ روز آتش بس پیشنهاد دادن. با مجموعا ۱.۵ تریلیون دلار بودجه نظامی و از این طرف بزرگترین حمله تروریستی در تاریخ جمهوری اسلامی رو بعد از ۲ روز جمعش کردن این حکومت تحت حفاظت امام زمان (ع) هست. بله، اینجاش رو حساب نکردن که خدا با ماس. |
||
|
|||
|
جمعه، ۲۶ دی ۱۴۰۴ (۱۱:۲۳)
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: shakib10
پیام:
۳,۵۴۷
عضویت از: ۱۳ اسفند ۱۳۹۱
از: esf
طرفدار:
- لیونل مسی بود! - پویول - پرسپولیس - آرژانتین - علی کریمی بود... / - گواردیولا - افشین قطبی گروه:
- کاربران عضو
|
واقعا چراهرچی حروم لقمس اول اصلاح طلبه؟البته آمریکا طلب بیشتر بهشون میخوره.هرچند که از اون اصولگرا هم دل خوشی ندارم اما اینا ذاتا مزدور آمریکایاهستند. البته این کلمه اصلاح طلب که سالهاست به لجن کشیده شده ... چرا امثال علی دایی و فردوسی پور ها اینجوری هستند؟ چی میشه اینا اینجوری میشن؟ی موقعی فکر میکردم فردوسی پور آدم روشن فکریه بعد هرچی گذشت فهمیدم بیه پوپولیست و غرب پرستی بیش نیست که فقط یادگرفته بناله ! فقط در بیان مسائل و چالش ها ژست مردمی بودن میگیرند و جالبه تاریخ طرفداریشون رو ببررسی میکنی میبینی عامل هرچی بدبختی مردمه همینان. تو مشکلاتم همینا غرشو میزنن! میرن از آشغال ترین جبهه که ذاتشون کثیف ترین جماعت تاریخه طذفداری میکنن بعدش غرش رو هم به یکی دیگه میزنند |
||
| اللّهُم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج | |||
|
جمعه، ۲۶ دی ۱۴۰۴ (۱۳:۲۵)
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: shakib10
پیام:
۳,۵۴۷
عضویت از: ۱۳ اسفند ۱۳۹۱
از: esf
طرفدار:
- لیونل مسی بود! - پویول - پرسپولیس - آرژانتین - علی کریمی بود... / - گواردیولا - افشین قطبی گروه:
- کاربران عضو
|
امروز اون دست برتر... با قدرت داره مدیریت رو در پشت پرده انجام میده و واقعا احساس میکنم یه عامل بیرونی داره معجزه وار این مملکت رو نگه میداره! اینا عادی نیست... بخدا عادی نیست... هرچی برنامه میریزن شکست شکست شکست شکست...بعد میگن فلان شخصو تونست ترور کنه بزنه اینو اونو زد دیگه ... احمق ها نمیفهمن ضربات اونها خیلی باید خسارات سنگین تری به نظام میزد! امادل خونه از خیانتکارانی که وجودشون باعث رفتن چه عزیزانی شد... |
||
| اللّهُم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج | |||
|
جمعه، ۲۶ دی ۱۴۰۴ (۱۳:۳۵)
|
|||
|
|
پیام:
۱,۱۶۶
طرفدار:
- کاربران عضو
|
دوستان خواهش میکنم از این پویش من در خبرگزاری فارس حمایت کنید. مشاهده لینک همینقدر بدونید سایتهای نامبرده در این پویش، مأمن حامیان تروریسم پهلوی و مجاهدین خلقی و اغتشاشگران مجازی هست. |
||
|
جمعه، ۲۶ دی ۱۴۰۴ (۱۸:۰۱)
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |