| در حال دیدن این عنوان: |
۴ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا | ||
![]() نام کاربری: you.are.barcelona
پیام:
۱,۰۳۱
عضویت از: ۲۳ شهریور ۱۳۹۶
از: مازندران
طرفدار:
- مسی - یوهان کرایف - استقلال - المان - امید نورافکن - لوچو - شفر گروه:
- کاربران عضو
|
جالبه زمانی که تلگرام بود تو کانال ها من رو به عنوان هیتر فلیک میشناختن و اعتقاد داشتن الکی انتقاد میکنم اما در مقایسه با نظرات اینجا فکر کنم من حامی فلیک حساب میشم😁😁 درباره فلیک هم باز همون حرف قبلی رو میگم که از هیچ طرف بوم نیافتیم پایین نه در حد والورده پایین بیاریمش نه در حد انریکه بالا ببریم آقای ایمنی این که گفتید رغبت نمیکنید بازی های بارسا رو ببینید به نظرم زیاده روی هست ما سال قبل کنار پاریس لوچو بهترین و جذاب ترین فوتبال اروپا رو ارائه میدادیم.امار گل زده و خلق موقعیت تیم گواه همه چی هست این که این فصل کیفیتمون اومده پایین دلایل مختلفی داره اما این که بگیم تیم قابل دیدن نیست واقعا منصفانه نیست همین الان ۳ تا تیم که بازی جذاب تری از بارسا ارائه میدن تو اروپا نیست. در مورد رفتن آخر فصل فلیک هم که حرف قبلی رو میزنم .اگه قرار بر اومدن لوچو و کلوپ باشه قطعا مشتاقم اما اگر قراره امثال کومان و ژاوی برگردن مخالفم. هر چند به نظرم فلیک بیشتر از این حاضر نیست با مدیریت لاپورتا و این لجنزاری که ساخته ادامه بده |
||
|
مجذوب نگاهت شده ام ای تن بی سر الا سید و سرور الا جسم مطهر |
|||
|
جمعه، ۲۶ دی ۱۴۰۴ (۱۸:۵۲)
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۲۱
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
نقل قول هوادار سعید نوشته:نظرتون راجب سول کمپبل چیه خوبه.
|
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
جمعه، ۲۶ دی ۱۴۰۴ (۱۹:۲۹)
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۲۱
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
نقل قول amir نوشته:جالبه زمانی که تلگرام بود تو کانال ها من رو به عنوان هیتر فلیک میشناختن و اعتقاد داشتن الکی انتقاد میکنم اما در مقایسه با نظرات اینجا فکر کنم من حامی فلیک حساب میشم😁😁 درباره فلیک هم باز همون حرف قبلی رو میگم که از هیچ طرف بوم نیافتیم پایین نه در حد والورده پایین بیاریمش نه در حد انریکه بالا ببریم آقای ایمنی این که گفتید رغبت نمیکنید بازی های بارسا رو ببینید به نظرم زیاده روی هست ما سال قبل کنار پاریس لوچو بهترین و جذاب ترین فوتبال اروپا رو ارائه میدادیم.امار گل زده و خلق موقعیت تیم گواه همه چی هست این که این فصل کیفیتمون اومده پایین دلایل مختلفی داره اما این که بگیم تیم قابل دیدن نیست واقعا منصفانه نیست همین الان ۳ تا تیم که بازی جذاب تری از بارسا ارائه میدن تو اروپا نیست. در مورد رفتن آخر فصل فلیک هم که حرف قبلی رو میزنم .اگه قرار بر اومدن لوچو و کلوپ باشه قطعا مشتاقم اما اگر قراره امثال کومان و ژاوی برگردن مخالفم. هر چند به نظرم فلیک بیشتر از این حاضر نیست با مدیریت لاپورتا و این لجنزاری که ساخته ادامه بده با اکثر حرفات موافقم ولی فلیک رو چیزی بیشتر از ژاوی ندیدم. |
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
جمعه، ۲۶ دی ۱۴۰۴ (۱۹:۳۰)
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Valdes_Kabir
پیام:
۹۳
عضویت از: ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
طرفدار:
- لیونل مسی، والدز کبیر، ژاوی - رونالدینیو - آرژانتین - ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:نقل قول هوادار سعید نوشته:نظرتون راجب سول کمپبل چیه خوبه. ![]() گریه ام میگیره وقتی به این فکر میکنم فوتبال از اونجا به اینجا رسید مردان قدیم کجا این بازیکنای مسخره و فوتبال ماشینی و بی تکنیک الان کجا تازه کمپل همیشه برام بستنی زمستونی ام میخرید من گفتم بستنی میخوام اون میگفت الان زمستونه زمستونی بخور یبار از دستم در رفت بستنی زمستونیه رفت تو فریزر تا تبدیل به بستنی تابستونی بشه
|
||
|
جمعه، ۲۶ دی ۱۴۰۴ (۱۹:۴۷)
|
|||
|
|
پیام:
۹۳
طرفدار:
- لیونل مسی، والدز کبیر، ژاوی - رونالدینیو - آرژانتین - ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- کاربران عضو
|
مکسول هم خیلی خوشتیپه مدل موهاش شبیه موهای کینگ مسی بود اون زمان گلب و والدز کبیر هم یادش بخیر
|
||
|
جمعه، ۲۶ دی ۱۴۰۴ (۱۹:۵۳)
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: shakib10
پیام:
۳,۵۴۱
عضویت از: ۱۳ اسفند ۱۳۹۱
از: esf
طرفدار:
- لیونل مسی - رونالدینهو وخود مسی. - پرسپولیس - آرژانتین - علی کریمی بود... / - گواردیولا - افشین قطبی گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول هوادار سعید نوشته:نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:نقل قول هوادار سعید نوشته:نظرتون راجب سول کمپبل چیه خوبه. ![]() گریه ام میگیره وقتی به این فکر میکنم فوتبال از اونجا به اینجا رسید مردان قدیم کجا این بازیکنای مسخره و فوتبال ماشینی و بی تکنیک الان کجا تازه کمپل همیشه برام بستنی زمستونی ام میخرید من گفتم بستنی میخوام اون میگفت الان زمستونه زمستونی بخور یبار از دستم در رفت بستنی زمستونیه رفت تو فریزر تا تبدیل به بستنی تابستونی بشه درد اینجاست کار از تربیت و رفتار رسیده به اینکه مربی باید خشتک شلوارک بازیکن از کف زمین برداره چرا چون مُده بچه کوچه ایا |
||
| اللّهُم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج | |||
|
جمعه، ۲۶ دی ۱۴۰۴ (۲۰:۰۸)
|
|||
|
|
پیام:
۹۳
طرفدار:
- کاربران عضو
|
نقل قول shakib mohamadian نوشته:نقل قول هوادار سعید نوشته:نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:نقل قول هوادار سعید نوشته:نظرتون راجب سول کمپبل چیه خوبه. ![]() گریه ام میگیره وقتی به این فکر میکنم فوتبال از اونجا به اینجا رسید مردان قدیم کجا این بازیکنای مسخره و فوتبال ماشینی و بی تکنیک الان کجا تازه کمپل همیشه برام بستنی زمستونی ام میخرید من گفتم بستنی میخوام اون میگفت الان زمستونه زمستونی بخور یبار از دستم در رفت بستنی زمستونیه رفت تو فریزر تا تبدیل به بستنی تابستونی بشه درد اینجاست کار از تربیت و رفتار رسیده به اینکه مربی باید خشتک شلوارک بازیکن از کف زمین برداره چرا چون مُده بچه کوچه ایا خودم سالهاست فوتبال ندیدم چون از فوتباله الان اصلا خوشم نمیاد بجاش هنوز قدیمی هارو میبینم واقعا همه چیز اون موقع ها چیز دیگه ای بود و روح و هیجان خاصی داشت اصلا بازیکنای اون زمان خیلی به یادماندنی همشون خیلی تیم ها تمام بازیکنانشون ستاره بودن با ویژگی های قشنگی که داشتن الان خیلی مصنوعی شده و بازیکنا بیشتر شبیه رباتن فقط توپو الکی به هم پاس میدن خلاقیت و قوه تخیل زیر صفر نمیدونم چیکار کردن ک خلاقیت و اون احساسات رو تو جهان از بین ببرن از اواخر سال ۲۰۱۲ انگار جهان شروع شد وارد ی بعد دیگه ای بشه و از دسامبر ۲۰۱۵ ک اون آرم پرتقالی رنگ شبکه ۳ کنار گذاشته شد دوران طلایی کلا تموم شد انگار تو همین سایت همش میرم کامنتای ۲۰ سال ۱۵ سال پیش میخونم و آرزو میکنم کاش برم تو اون زمان
|
||
|
جمعه، ۲۶ دی ۱۴۰۴ (۲۰:۲۷)
|
|||
|
|
پیام:
۳,۵۴۱
طرفدار:
- لیونل مسی - رونالدینهو وخود مسی. - پرسپولیس - آرژانتین - علی کریمی بود... / - گواردیولا - افشین قطبی گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول هوادار سعید نوشته:نقل قول shakib mohamadian نوشته:نقل قول هوادار سعید نوشته:نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:نقل قول هوادار سعید نوشته:نظرتون راجب سول کمپبل چیه خوبه. ![]() گریه ام میگیره وقتی به این فکر میکنم فوتبال از اونجا به اینجا رسید مردان قدیم کجا این بازیکنای مسخره و فوتبال ماشینی و بی تکنیک الان کجا تازه کمپل همیشه برام بستنی زمستونی ام میخرید من گفتم بستنی میخوام اون میگفت الان زمستونه زمستونی بخور یبار از دستم در رفت بستنی زمستونیه رفت تو فریزر تا تبدیل به بستنی تابستونی بشه درد اینجاست کار از تربیت و رفتار رسیده به اینکه مربی باید خشتک شلوارک بازیکن از کف زمین برداره چرا چون مُده بچه کوچه ایا خودم سالهاست فوتبال ندیدم چون از فوتباله الان اصلا خوشم نمیاد بجاش هنوز قدیمی هارو میبینم واقعا همه چیز اون موقع ها چیز دیگه ای بود و روح و هیجان خاصی داشت اصلا بازیکنای اون زمان خیلی به یادماندنی همشون خیلی تیم ها تمام بازیکنانشون ستاره بودن با ویژگی های قشنگی که داشتن الان خیلی مصنوعی شده و بازیکنا بیشتر شبیه رباتن فقط توپو الکی به هم پاس میدن خلاقیت و قوه تخیل زیر صفر نمیدونم چیکار کردن ک خلاقیت و اون احساسات رو تو جهان از بین ببرن از اواخر سال ۲۰۱۲ انگار جهان شروع شد وارد ی بعد دیگه ای بشه و از دسامبر ۲۰۱۵ ک اون آرم پرتقالی رنگ شبکه ۳ کنار گذاشته شد دوران طلایی کلا تموم شد انگار تو همین سایت همش میرم کامنتای ۲۰ سال ۱۵ سال پیش میخونم و آرزو میکنم کاش برم تو اون زمان قشنگ اینجا گنجینه ای از سیر تحول تاریخی همه چیزه! و اینو میشه مثل کتاب ورق زد... من نزدیک ۱۳ ساله اینجام گاهی روی پیام هایی که اون انجمن ذخیره شده ممکنه هفت هشت سال یا بیشتر گذشته باشه برمیگردم میبینم چه حرفایی زدم و... چقدر نظراتی دادم که خلافش ثابت شده یا خیلی چیزا رخ داده... مثلا به بخش تبلیغات سایت یه نگاه بنداز... رده پام هست... تو بخش زادروز آبی اناری ... بهمن ماه! |
||
|
جمعه، ۲۶ دی ۱۴۰۴ (۲۳:۵۲)
|
|||
|
|
پیام:
۹۳
طرفدار:
- کاربران عضو
|
نقل قول shakib mohamadian نوشته:نقل قول هوادار سعید نوشته:نقل قول shakib mohamadian نوشته:نقل قول هوادار سعید نوشته:نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:نقل قول هوادار سعید نوشته:نظرتون راجب سول کمپبل چیه خوبه. ![]() گریه ام میگیره وقتی به این فکر میکنم فوتبال از اونجا به اینجا رسید مردان قدیم کجا این بازیکنای مسخره و فوتبال ماشینی و بی تکنیک الان کجا تازه کمپل همیشه برام بستنی زمستونی ام میخرید من گفتم بستنی میخوام اون میگفت الان زمستونه زمستونی بخور یبار از دستم در رفت بستنی زمستونیه رفت تو فریزر تا تبدیل به بستنی تابستونی بشه درد اینجاست کار از تربیت و رفتار رسیده به اینکه مربی باید خشتک شلوارک بازیکن از کف زمین برداره چرا چون مُده بچه کوچه ایا خودم سالهاست فوتبال ندیدم چون از فوتباله الان اصلا خوشم نمیاد بجاش هنوز قدیمی هارو میبینم واقعا همه چیز اون موقع ها چیز دیگه ای بود و روح و هیجان خاصی داشت اصلا بازیکنای اون زمان خیلی به یادماندنی همشون خیلی تیم ها تمام بازیکنانشون ستاره بودن با ویژگی های قشنگی که داشتن الان خیلی مصنوعی شده و بازیکنا بیشتر شبیه رباتن فقط توپو الکی به هم پاس میدن خلاقیت و قوه تخیل زیر صفر نمیدونم چیکار کردن ک خلاقیت و اون احساسات رو تو جهان از بین ببرن از اواخر سال ۲۰۱۲ انگار جهان شروع شد وارد ی بعد دیگه ای بشه و از دسامبر ۲۰۱۵ ک اون آرم پرتقالی رنگ شبکه ۳ کنار گذاشته شد دوران طلایی کلا تموم شد انگار تو همین سایت همش میرم کامنتای ۲۰ سال ۱۵ سال پیش میخونم و آرزو میکنم کاش برم تو اون زمان قشنگ اینجا گنجینه ای از سیر تحول تاریخی همه چیزه! و اینو میشه مثل کتاب ورق زد... من نزدیک ۱۳ ساله اینجام گاهی روی پیام هایی که اون انجمن ذخیره شده ممکنه هفت هشت سال یا بیشتر گذشته باشه برمیگردم میبینم چه حرفایی زدم و... چقدر نظراتی دادم که خلافش ثابت شده یا خیلی چیزا رخ داده... مثلا به بخش تبلیغات سایت یه نگاه بنداز... رده پام هست... تو بخش زادروز آبی اناری ... بهمن ماه! و تو این سیر تاریخی میشه قشنگ مشاهده کرد ک چقدر دهه ۸۰ و اوایل دهه ۹۰ رویایی بوده فوتبال یکیش و همه نظرات رو هم ک میخونی کلا اون زمان تو لول دیگه ای بوده آدما هم اون زمان باحالتر بودن
|
||
|
شنبه، ۲۷ دی ۱۴۰۴ (۰:۴۲)
|
|||
|
|
پیام:
۳,۵۴۱
طرفدار:
- کاربران عضو
|
مشاهده لینک این اشغالا دست بردار نیستند! ما برای نجات باشگاه باید اول مدیریت رو بزنیم کنار که یک تنه داره گند میزنه به همچی |
||
|
شنبه، ۲۷ دی ۱۴۰۴ (۱۰:۲۰)
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |