به اولین سایت تخصصی هواداران بارسلونا در ایران خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام کنید و یا با نام کاربری خود وارد شوید!

شناسه کاربری:
کلمه عبور:
ورود خودکار

نحوه فعالیت در انجمن‌های سایت
دوستان عزیز توجه کنید که تا زمانی که با نام کاربری خود وارد نشده باشید، تنها می‌توانید به مشاهده مطالب انجمن‌ها بپردازید و امکان ارسال پیام را نخواهید داشت. در صورتی که تمایل دارید در مباحث انجمن‌های سایت شرکت نمایید، در سایت عضو شده و با نام کاربری خود وارد شوید.

پیشنهاد می‌کنیم که قبل از هر چیز، با مراجعه به انجمن قوانین و شرح وظایف ضمن مطالعه قوانین سایت، با نحوه اداره و گروه‌های فعال در سایت و همچنین شرح وظایف و اختیارات آنها آشنا شوید. به علاوه دوستان عزیز بهتر است قبل از آغاز فعالیت در انجمن‌ها، ابتدا خود را در تاپیک برای آشنایی (معرفی اعضاء) معرفی نمایند تا عزیزان حاضر در انجمن بیشتر با یکدیگر آشنا شوند.

همچنین در صورتی که تمایل دارید در یکی از گروه‌های کاربری جهت مشارکت در فعالیت‌های سایت عضو شوید و ما را در تهیه مطالب مورد نیاز سایت یاری نمایید، به تاپیک اعلام آمادگی برای مشارکت در فعالیت‌های سایت مراجعه نموده و علائق و توانایی های خود را مطرح نمایید.
تاپیک‌های مهم انجمن
در حال دیدن این عنوان: ۴ کاربر مهمان
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!

پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا
نام کاربری: you.are.barcelona
پیام: ۱,۰۳۱
عضویت از: ۲۳ شهریور ۱۳۹۶
از: مازندران
طرفدار:
- مسی
- یوهان کرایف
- استقلال
- المان
- امید نورافکن
- لوچو
- شفر
گروه:
- کاربران عضو
جالبه زمانی که تلگرام بود تو کانال ها من رو به عنوان هیتر فلیک میشناختن و اعتقاد داشتن الکی انتقاد میکنم اما در مقایسه با نظرات اینجا فکر کنم من حامی فلیک حساب میشم😁😁
درباره فلیک هم باز همون حرف قبلی رو میگم که از هیچ طرف بوم نیافتیم پایین
نه در حد والورده پایین بیاریمش نه در حد انریکه بالا ببریم
آقای ایمنی این که گفتید رغبت نمیکنید بازی های بارسا رو ببینید به نظرم زیاده روی هست
ما سال قبل کنار پاریس لوچو بهترین و جذاب ترین فوتبال اروپا رو ارائه می‌دادیم.امار گل زده و خلق موقعیت تیم گواه همه چی هست
این که این فصل کیفیتمون اومده پایین دلایل مختلفی داره اما این که بگیم تیم قابل دیدن نیست واقعا منصفانه نیست
همین الان ۳ تا تیم که بازی جذاب تری از بارسا ارائه میدن تو اروپا نیست.
در مورد رفتن آخر فصل فلیک هم که حرف قبلی رو میزنم .اگه قرار بر اومدن لوچو و کلوپ باشه قطعا مشتاقم اما اگر قراره امثال کومان و ژاوی برگردن مخالفم.
هر چند به نظرم فلیک بیشتر از این حاضر نیست با مدیریت لاپورتا و این لجنزاری که ساخته ادامه بده

مجذوب نگاهت شده ام ای تن بی سر
الا سید و سرور الا جسم مطهر
جمعه، ۲۶ دی ۱۴۰۴ (۱۸:۵۲)
The Emperor
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام: ۶۱,۷۲۱
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ
- یوهان کرویف
- پرسپولیس
- اسپانیا، آرژانتین
- احمد عابدزاده، کریم باقری
- فرانک ریکارد
- افشین امپراطور
گروه:
- لیگ فانتزی
- کاربران عضو
- مدیران کل
افتخارات
نقل قول
هوادار سعید نوشته:

نظرتون راجب سول کمپبل چیه

خوبه.

عمری است دخیلم به ضریحی که نداری...

جمعه، ۲۶ دی ۱۴۰۴ (۱۹:۲۹)
The Emperor
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام: ۶۱,۷۲۱
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
طرفدار:
- بویان کرکیچ
- یوهان کرویف
- پرسپولیس
- اسپانیا، آرژانتین
- احمد عابدزاده، کریم باقری
- فرانک ریکارد
- افشین امپراطور
گروه:
- لیگ فانتزی
- کاربران عضو
- مدیران کل
افتخارات
نقل قول
amir نوشته:

جالبه زمانی که تلگرام بود تو کانال ها من رو به عنوان هیتر فلیک میشناختن و اعتقاد داشتن الکی انتقاد میکنم اما در مقایسه با نظرات اینجا فکر کنم من حامی فلیک حساب میشم😁😁
درباره فلیک هم باز همون حرف قبلی رو میگم که از هیچ طرف بوم نیافتیم پایین
نه در حد والورده پایین بیاریمش نه در حد انریکه بالا ببریم
آقای ایمنی این که گفتید رغبت نمیکنید بازی های بارسا رو ببینید به نظرم زیاده روی هست
ما سال قبل کنار پاریس لوچو بهترین و جذاب ترین فوتبال اروپا رو ارائه می‌دادیم.امار گل زده و خلق موقعیت تیم گواه همه چی هست
این که این فصل کیفیتمون اومده پایین دلایل مختلفی داره اما این که بگیم تیم قابل دیدن نیست واقعا منصفانه نیست
همین الان ۳ تا تیم که بازی جذاب تری از بارسا ارائه میدن تو اروپا نیست.
در مورد رفتن آخر فصل فلیک هم که حرف قبلی رو میزنم .اگه قرار بر اومدن لوچو و کلوپ باشه قطعا مشتاقم اما اگر قراره امثال کومان و ژاوی برگردن مخالفم.
هر چند به نظرم فلیک بیشتر از این حاضر نیست با مدیریت لاپورتا و این لجنزاری که ساخته ادامه بده

با اکثر حرفات موافقم ولی فلیک رو چیزی بیشتر از ژاوی ندیدم.

عمری است دخیلم به ضریحی که نداری...

جمعه، ۲۶ دی ۱۴۰۴ (۱۹:۳۰)
نام کاربری: Valdes_Kabir
پیام: ۹۳
عضویت از: ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
طرفدار:
- لیونل مسی، والدز کبیر، ژاوی
- رونالدینیو
- آرژانتین
- ریکارد
- افشین امپراطور
گروه:
- کاربران عضو
نقل قول
یا لثارات الحسن نوشته:

نقل قول
هوادار سعید نوشته:

خوبه.

گریه ام میگیره وقتی به این فکر میکنم فوتبال از اونجا به اینجا رسید مردان قدیم کجا این بازیکنای مسخره و فوتبال ماشینی و بی تکنیک الان کجا تازه کمپل همیشه برام بستنی زمستونی ام میخرید من گفتم بستنی میخوام اون میگفت الان زمستونه زمستونی بخور یبار از دستم در رفت بستنی زمستونیه رفت تو فریزر تا تبدیل به بستنی تابستونی بشه

جمعه، ۲۶ دی ۱۴۰۴ (۱۹:۴۷)
طرفدار:
- رونالدینیو
- آرژانتین
- ریکارد
- افشین امپراطور
گروه:
- کاربران عضو
مکسول هم خیلی خوشتیپه مدل موهاش شبیه موهای کینگ مسی بود اون زمان
گلب و والدز کبیر هم یادش بخیر

جمعه، ۲۶ دی ۱۴۰۴ (۱۹:۵۳)
نام کاربری: shakib10
پیام: ۳,۵۴۱
عضویت از: ۱۳ اسفند ۱۳۹۱
از: esf
طرفدار:
- لیونل مسی
- رونالدینهو وخود مسی.
- پرسپولیس
- آرژانتین
- علی کریمی بود... /
- گواردیولا
- افشین قطبی
گروه:
- کاربران عضو
نقل قول
هوادار سعید نوشته:

نقل قول
یا لثارات الحسن نوشته:

نقل قول
هوادار سعید نوشته:

خوبه.

گریه ام میگیره وقتی به این فکر میکنم فوتبال از اونجا به اینجا رسید مردان قدیم کجا این بازیکنای مسخره و فوتبال ماشینی و بی تکنیک الان کجا تازه کمپل همیشه برام بستنی زمستونی ام میخرید من گفتم بستنی میخوام اون میگفت الان زمستونه زمستونی بخور یبار از دستم در رفت بستنی زمستونیه رفت تو فریزر تا تبدیل به بستنی تابستونی بشه

درد اینجاست کار از تربیت و رفتار رسیده به اینکه مربی باید خشتک شلوارک بازیکن از کف زمین برداره چرا چون مُده
بچه کوچه ایا

اللّهُم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
جمعه، ۲۶ دی ۱۴۰۴ (۲۰:۰۸)
طرفدار:
- رونالدینیو
- آرژانتین
- ریکارد
- افشین امپراطور
گروه:
- کاربران عضو
نقل قول
shakib mohamadian نوشته:

نقل قول
هوادار سعید نوشته:

نقل قول
یا لثارات الحسن نوشته:

نقل قول
هوادار سعید نوشته:

خوبه.

درد اینجاست کار از تربیت و رفتار رسیده به اینکه مربی باید خشتک شلوارک بازیکن از کف زمین برداره چرا چون مُده
بچه کوچه ایا

خودم سالهاست فوتبال ندیدم چون از فوتباله الان اصلا خوشم نمیاد بجاش هنوز قدیمی هارو میبینم واقعا همه چیز اون موقع ها چیز دیگه ای بود و روح و هیجان خاصی داشت اصلا بازیکنای اون زمان خیلی به یادماندنی همشون خیلی تیم ها تمام بازیکنانشون ستاره بودن با ویژگی های قشنگی که داشتن الان خیلی مصنوعی شده و بازیکنا بیشتر شبیه رباتن فقط توپو الکی به هم پاس میدن خلاقیت و قوه تخیل زیر صفر نمیدونم چیکار کردن ک خلاقیت و اون احساسات رو تو جهان از بین ببرن از اواخر سال ۲۰۱۲ انگار جهان شروع شد وارد ی بعد دیگه ای بشه و از دسامبر ۲۰۱۵ ک اون آرم پرتقالی رنگ شبکه ۳ کنار گذاشته شد دوران طلایی کلا تموم شد انگار تو همین سایت همش میرم کامنتای ۲۰ سال ۱۵ سال پیش میخونم و آرزو میکنم کاش برم تو اون زمان

جمعه، ۲۶ دی ۱۴۰۴ (۲۰:۲۷)
طرفدار:
- لیونل مسی
- رونالدینهو وخود مسی.
- پرسپولیس
- آرژانتین
- علی کریمی بود... /
- گواردیولا
- افشین قطبی
گروه:
- کاربران عضو
نقل قول
هوادار سعید نوشته:

نقل قول
shakib mohamadian نوشته:

نقل قول
هوادار سعید نوشته:

نقل قول
یا لثارات الحسن نوشته:

نقل قول
هوادار سعید نوشته:

خوبه.

بچه کوچه ایا

خودم سالهاست فوتبال ندیدم چون از فوتباله الان اصلا خوشم نمیاد بجاش هنوز قدیمی هارو میبینم واقعا همه چیز اون موقع ها چیز دیگه ای بود و روح و هیجان خاصی داشت اصلا بازیکنای اون زمان خیلی به یادماندنی همشون خیلی تیم ها تمام بازیکنانشون ستاره بودن با ویژگی های قشنگی که داشتن الان خیلی مصنوعی شده و بازیکنا بیشتر شبیه رباتن فقط توپو الکی به هم پاس میدن خلاقیت و قوه تخیل زیر صفر نمیدونم چیکار کردن ک خلاقیت و اون احساسات رو تو جهان از بین ببرن از اواخر سال ۲۰۱۲ انگار جهان شروع شد وارد ی بعد دیگه ای بشه و از دسامبر ۲۰۱۵ ک اون آرم پرتقالی رنگ شبکه ۳ کنار گذاشته شد دوران طلایی کلا تموم شد انگار تو همین سایت همش میرم کامنتای ۲۰ سال ۱۵ سال پیش میخونم و آرزو میکنم کاش برم تو اون زمان

قشنگ اینجا گنجینه ای از سیر تحول تاریخی همه چیزه! و اینو میشه مثل کتاب ورق زد... من نزدیک ۱۳ ساله اینجام گاهی روی پیام هایی که اون انجمن ذخیره شده ممکنه هفت هشت سال یا بیشتر گذشته باشه برمیگردم میبینم چه حرفایی زدم و... چقدر نظراتی دادم که خلافش ثابت شده یا خیلی چیزا رخ داده... مثلا به بخش تبلیغات سایت یه نگاه بنداز... رده پام هست... تو بخش زادروز آبی اناری ... بهمن ماه!

جمعه، ۲۶ دی ۱۴۰۴ (۲۳:۵۲)
طرفدار:
- رونالدینیو
- آرژانتین
- ریکارد
- افشین امپراطور
گروه:
- کاربران عضو
نقل قول
shakib mohamadian نوشته:

نقل قول
هوادار سعید نوشته:

نقل قول
shakib mohamadian نوشته:

نقل قول
هوادار سعید نوشته:

نقل قول
یا لثارات الحسن نوشته:

نقل قول
هوادار سعید نوشته:

خوبه.

بچه کوچه ایا

قشنگ اینجا گنجینه ای از سیر تحول تاریخی همه چیزه! و اینو میشه مثل کتاب ورق زد... من نزدیک ۱۳ ساله اینجام گاهی روی پیام هایی که اون انجمن ذخیره شده ممکنه هفت هشت سال یا بیشتر گذشته باشه برمیگردم میبینم چه حرفایی زدم و... چقدر نظراتی دادم که خلافش ثابت شده یا خیلی چیزا رخ داده... مثلا به بخش تبلیغات سایت یه نگاه بنداز... رده پام هست... تو بخش زادروز آبی اناری ... بهمن ماه!

و تو این سیر تاریخی میشه قشنگ مشاهده کرد ک چقدر دهه ۸۰ و اوایل دهه ۹۰ رویایی بوده فوتبال یکیش و همه نظرات رو هم ک میخونی کلا اون زمان تو لول دیگه ای بوده آدما هم اون زمان باحالتر بودن

شنبه، ۲۷ دی ۱۴۰۴ (۰:۴۲)
طرفدار:
- لیونل مسی
- رونالدینهو وخود مسی.
- پرسپولیس
- آرژانتین
- علی کریمی بود... /
- گواردیولا
- افشین قطبی
گروه:
- کاربران عضو
مشاهده لینک
این اشغالا دست بردار نیستند! ما برای نجات باشگاه باید اول مدیریت رو بزنیم کنار که یک تنه داره گند میزنه به همچی

شنبه، ۲۷ دی ۱۴۰۴ (۱۰:۲۰)

برو به صفحه
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!

اختیارات
شما می‌توانید مطالب را بخوانید.
شما نمی‌توانید عنوان جدید باز کنید.
شما نمی‌توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید.
شما نمی‌توانید نظرسنجی اضافه کنید.
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌ها شرکت کنید.
شما نمی‌توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید.
شما نمی‌توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید.

فعالترین کاربران ماه انجمن
فعالیترین کاربران سایت
اعضای جدید سایت
جدیدترین اعضای فعال
تعداد کل اعضای سایت
اعضای فعال
۱۸,۰۲۸
اعضای غیر فعال
۱۴,۳۶۳
تعداد کل اعضاء
۳۲,۳۹۱
پیام‌های جدید
هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
انجمن مباحث آزاد
۷۶,۶۶۰ پاسخ
۱۴,۰۴۴,۳۰۴ بازدید
۱ روز قبل
سَیّد شایان
بحث آزاد در مورد بارسا
انجمن عاشقان آب‍ی و اناری
۵۸,۴۱۷ پاسخ
۱۰,۵۹۶,۰۲۳ بازدید
۳ روز قبل
shakib mohamadian
مقاومت اسلامی
انجمن عرفانی و مذهبی
۹۱۲ پاسخ
۲۳۷,۷۰۹ بازدید
۸ روز قبل
یا لثارات الحسن
علمی/تلفن هوشمند/تبلت/فناوری
انجمن علمی و کاربردی
۲,۴۱۸ پاسخ
۵۰۷,۸۱۶ بازدید
۱۳ روز قبل
هوادار سعید
L O S T
انجمن هنر و ادبیات
۶۸۹ پاسخ
۲۲,۳۶۱ بازدید
۱۵ روز قبل
یا لثارات الحسن
سریال خارجی
انجمن هنر و ادبیات
۷۴۱ پاسخ
۱۶۹,۵۰۸ بازدید
۱۶ روز قبل
shakib mohamadian
نقل و انتقالات احتمالی
انجمن عاشقان آب‍ی و اناری
۱۱,۹۵۸ پاسخ
۲,۴۰۳,۵۶۵ بازدید
۱۷ روز قبل
یا لثارات الحسن
فیلم و سریال ایرانی
انجمن هنر و ادبیات
۸۱۴ پاسخ
۱۵۵,۵۲۷ بازدید
۱۷ روز قبل
یا لثارات الحسن
حاضرین در سایت
۵۹ کاربر آنلاین است. (۳۲ کاربر در حال مشاهده تالار گفتمان)

عضو: ۰
مهمان: ۵۹

ادامه...
هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت، تنها با ذکر نام «اف سی بارسلونا دات آی آر» مجاز است!