| در حال دیدن این عنوان: |
۳ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۲۱
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
نقل قول هوادار سعید نوشته:نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:نقل قول shakib mohamadian نوشته:گویا روحی تازه در سایت در حال دمیدن میباشد... کم کم همه دنبال پسوردشون میگردن ...بفرما اقا سعید اخر ما به نوستالژی و دوران خوش گذشتمون برخواهیم گشت! وقتی چرخامونو تو فضای لعنتی مجازی زدیم حالا برمیگردیم به همون اصالت قدیمی... صفای دیگه ای دا ره اینجا! من هنوز هم آماده ام ایده هایی که نوشتم و با پلن های امروز سایت هاس رو به شما بدم تا سایت رو روح تازه ای بهش بدید فضای مجازی یه عمری از ماگلها تلف میکنه تا بفهمن تهش چیزی نیست. ولی خب چه میشه کرد که این دنیا دنیای ماگلهاست. طرح خوب هم همیشه خوبه. بفرست. گل چه رنگی هستی تو و من ماگل نیستیم پس گلیم *گیف سر تکون دادن مسی* |
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
سهشنبه، ۳۰ دی ۱۴۰۴ (۱۱:۵۷)
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Valdes_Kabir
پیام:
۹۳
عضویت از: ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
طرفدار:
- لیونل مسی، والدز کبیر، ژاوی - رونالدینیو - آرژانتین - ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:نقل قول هوادار سعید نوشته:نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:نقل قول shakib mohamadian نوشته:گویا روحی تازه در سایت در حال دمیدن میباشد... کم کم همه دنبال پسوردشون میگردن ...بفرما اقا سعید اخر ما به نوستالژی و دوران خوش گذشتمون برخواهیم گشت! وقتی چرخامونو تو فضای لعنتی مجازی زدیم حالا برمیگردیم به همون اصالت قدیمی... صفای دیگه ای دا ره اینجا! من هنوز هم آماده ام ایده هایی که نوشتم و با پلن های امروز سایت هاس رو به شما بدم تا سایت رو روح تازه ای بهش بدید فضای مجازی یه عمری از ماگلها تلف میکنه تا بفهمن تهش چیزی نیست. ولی خب چه میشه کرد که این دنیا دنیای ماگلهاست. طرح خوب هم همیشه خوبه. بفرست. گل چه رنگی هستی تو و من ماگل نیستیم پس گلیم *گیف سر تکون دادن مسی* اومدم با حلیم اومدم
|
||
|
سهشنبه، ۳۰ دی ۱۴۰۴ (۱۱:۵۸)
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Valdes_Kabir
پیام:
۹۳
عضویت از: ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
طرفدار:
- لیونل مسی، والدز کبیر، ژاوی - رونالدینیو - آرژانتین - ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- کاربران عضو
|
یکم از خاطرات سایت و ایده هایی ک برا ساخت سایت داشتی بگو
|
||
|
سهشنبه، ۳۰ دی ۱۴۰۴ (۱۲:۰۳)
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: shakib10
پیام:
۳,۵۳۸
عضویت از: ۱۳ اسفند ۱۳۹۱
از: esf
طرفدار:
- لیونل مسی - رونالدینهو وخود مسی. - پرسپولیس - آرژانتین - علی کریمی بود... / - گواردیولا - افشین قطبی گروه:
- کاربران عضو
|
راستش ایده هام برای تغیبرات سایت ی بخشیش طولانی میشه بهتر نیس تویوویس بگم یذره اشم با عکس و مثال توضیح بدم؟اقای ایمنی ایتا دارید؟
|
||
| اللّهُم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج | |||
|
سهشنبه، ۳۰ دی ۱۴۰۴ (۱۸:۵۷)
|
|||
|
|
پیام:
۶۱,۷۲۱
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
|
نقل قول shakib mohamadian نوشته:راستش ایده هام برای تغیبرات سایت ی بخشیش طولانی میشه بهتر نیس تویوویس بگم یذره اشم با عکس و مثال توضیح بدم؟اقای ایمنی ایتا دارید؟ آره دارم. مشاهده لینک |
||
|
|||
|
سهشنبه، ۳۰ دی ۱۴۰۴ (۲۰:۳۶)
|
|||
|
|
|
|
نقل قول shakib mohamadian نوشته:گویا روحی تازه در سایت در حال دمیدن میباشد... کم کم همه دنبال پسوردشون میگردن ...بفرما اقا سعید اخر ما به نوستالژی و دوران خوش گذشتمون برخواهیم گشت! وقتی چرخامونو تو فضای لعنتی مجازی زدیم حالا برمیگردیم به همون اصالت قدیمی... صفای دیگه ای دا ره اینجا! من هنوز هم آماده ام ایده هایی که نوشتم و با پلن های امروز سایت هاس رو به شما بدم تا سایت رو روح تازه ای بهش بدید خوب اینترنت جهانی که نیست اپلیکیشن خارجی همه بسته تی وی که یه سری حرفای تکراری کلیشه ای بدون تحلیل و اب دوغ خیاری با یه سری برنامه تکراری فیلم و سریالم که بورینگه 😁😁 ادم میگه برگردیم به زمانی که همه اینا نبود 😁😁 این سایت چه خاطراتی داره واسه خیلیا 🤣 |
||
|
سهشنبه، ۳۰ دی ۱۴۰۴ (۲۲:۴۵)
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: shakib10
پیام:
۳,۵۳۸
عضویت از: ۱۳ اسفند ۱۳۹۱
از: esf
طرفدار:
- لیونل مسی - رونالدینهو وخود مسی. - پرسپولیس - آرژانتین - علی کریمی بود... / - گواردیولا - افشین قطبی گروه:
- کاربران عضو
|
سلام فرستادم ایتا چند شب پیش بخش کلی مطالبی که من تو ذهنم بود اقا سعید امیدوارم مفید بوده باشه
|
||
| اللّهُم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج | |||
|
یکشنبه، ۵ بهمن ۱۴۰۴ (۱۰:۴۷)
|
|||
|
|
پیام:
۶۱,۷۲۱
طرفدار:
|
نقل قول shakib mohamadian نوشته:سلام فرستادم ایتا چند شب پیش بخش کلی مطالبی که من تو ذهنم بود اقا سعید امیدوارم مفید بوده باشه دمت گرم. سر فرصت بررسی میکنم. |
||
|
|||
|
یکشنبه، ۵ بهمن ۱۴۰۴ (۱۱:۵۴)
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |