در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: سوالات کاربران | ||
نام کاربری: mohammad_s
نام تیم: یوونتوس
پیام:
۳,۸۲۴
عضویت از: ۱ مرداد ۱۳۸۷
از: خونمون
طرفدار:
- ژاوی - مارادونا - پرسپولیس - اسپانیا - علی دایی - پپ , فرگوسن - ! گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول <span class='quoter'>رضا نوشته:</span>باباجون عكسمو وارد ميكنم ارسال رو ميزنم ثبت نميشه.چيكار كنم ميخوام عكس شخصي بذارم؟ شاید به خاطر حجم بالای عکس باشه |
||
۲۸ بهمن ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: Reza180
پیام:
۲,۰۷۹
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: _ BARCELONA _
طرفدار:
- LIONEL MESSI - RONALDINIHO_THIERRY HENRY - Footballe Iran = Parti bazi - ARGENTINA _SPAIN_ENGLAND - Josep Guardiola_ Alex ferguson گروه:
- کاربران عضو |
درست شد...
|
||
۲۹ بهمن ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: matrix
پیام:
۱۴۷
عضویت از: ۸ شهریور ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- مسی - کرایف - اسپانیا - کریمی - گواردیولا گروه:
- كاربران بلاک شده |
سلام سوال من اینه که چه سایتایی وجود دارن که بازیهای بارسارو بلافاصله بعد از بازی باحجم کم برای دانلود میزارن. (اگه یه سایت هم بگید کفایت میکنه ) |
||
چه کسی می گوید که گرانی اینجاست؟ دورِه ارزانیست! چه شرافت ارزان.تن عریان ارزان.و ((دروغ)) از همه چیز ارزان تر !!! |
|||
۲۹ بهمن ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: reza_fcbar
پیام:
۱۶
عضویت از: ۱۸ بهمن ۱۳۸۹
از: ISFAHAN
طرفدار:
- XAVI - PATRIK KELAEVERT - SANATE NAFT - SPANISH - SHOJAE - GUARDIOLA - EBRAHIMZADE گروه:
- کاربران عضو |
سلام قبلا یک سوال کردم که جواب داده نشد چرا من اجازه ورود به پیشبینیه نتایج رو ندارم؟ چجوری میتونم عکس شخصی بزارم؟ج رو ندارم؟ با تشکر |
||
۳۰ بهمن ۱۳۸۹
|
|
|
نقل قول REZA نوشته:چرا من اجازه ورود به پیشبینیه نتایج رو ندارم؟ یعنی چی؟ بیشتر توضیح بدید. تصویر شخصی رو هم تو ارسال ها قبلی توضیح دادن. |
||
۳۰ بهمن ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: matrix
پیام:
۱۴۷
عضویت از: ۸ شهریور ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایف - اسپانیا - کریمی - گواردیولا گروه:
- كاربران بلاک شده |
جواب منم بدید دیگه هر کس میدونه بگه منتظرم |
||
چه کسی می گوید که گرانی اینجاست؟ دورِه ارزانیست! چه شرافت ارزان.تن عریان ارزان.و ((دروغ)) از همه چیز ارزان تر !!! |
|||
۳۰ بهمن ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۱
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول محمد نوشته:سلام سوال من اینه که چه سایتایی وجود دارن که بازیهای بارسارو بلافاصله بعد از بازی باحجم کم برای دانلود میزارن. (اگه یه سایت هم بگید کفایت میکنه ) سایتی نیست که بزاره باید پیدا کنی بازی های براسا تو اسپانیا و لیگ قهرمانان هم حد اکثر تا یک روز بعد از بازی تو تاپیک مربوطه گذاشته می شن |
||
|
|||
۳۰ بهمن ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۱
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول fatemeh نوشته:وقتی می رم تو قسمت مباحث ازاد و سرگرمی صفحه ای که هفته ی پیش رفته بودم باز می شه لطفه من رو راهنمایی کنید خب شما صفحه اول بحث میرین بالا و پائین صفحه اعدادی هست که میتونید با کلیک روی اون به صفحات دیگه منقتل شین |
||
|
|||
۱ اسفند ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: Mxplode
پیام:
۲,۰۸۴
عضویت از: ۱۷ دی ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - اینیستا - والدس - پیکه - یوهان کرایف - مارادونا - پرسپولیس - اسپانیا - آرزنتین - پپ - افشین قطبی گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار |
نقل قول سلام. یه سوال داشتم. این کارما که تو قسمت ارسال پاسخه, به چه دردی میخوره؟ برا چیه اصلا؟میشه خواهشا جواب بدین؟ خیلی منو درگیر کرده این کارما!!!!!!!! |
||
Some People Need a High Five With a Chair In the Face ! |
|||
۱ اسفند ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: mohammad_s
نام تیم: یوونتوس
پیام:
۳,۸۲۴
عضویت از: ۱ مرداد ۱۳۸۷
از: خونمون
طرفدار:
- ژاوی - مارادونا - پرسپولیس - اسپانیا - علی دایی - پپ , فرگوسن - ! گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول ماهان نوشته:نقل قول سلام. یه سوال داشتم. این کارما که تو قسمت ارسال پاسخه, به چه دردی میخوره؟ برا چیه اصلا؟میشه خواهشا جواب بدین؟ خیلی منو درگیر کرده این کارما!!!!!!!! من که گفتم , دقیق آدرس بده |
||
۱ اسفند ۱۳۸۹
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما میتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |