در حال دیدن این عنوان: |
۲ کاربر مهمان
|
این عنوان قفل شده است!
|
|
|
Re: صندلی داغ | ||
|
بابا نظرم رو گفتم. شعر خوبی و کمی هم نوستالزیک بدرد شهرداری میخوره برای ایجادفضای سبز! |
||
۲۴ شهریور ۱۳۸۵
|
|
نام کاربری: barca_hristo
پیام:
۱,۸۲۸
عضویت از: ۳۱ مرداد ۱۳۸۴
از: مورینیو تا سرحد مرگ متنفرم!!
گروه:
- کاربران عضو |
یه سئوال مخصوص وحید: بیشتر بارسا رو دوست داری یا بیشتر از رئال بدت می آد؟ (مفهوم بود؟ ) یکی دیگه هم هست: چند تا آرزوی مهم داشتی و به چند تاش رسیدی؟ یه دونه فلسفی هم بپرسم واسه چی زندگی می کنی؟ |
||
۲۵ شهریور ۱۳۸۵
|
|
|
وحيد جان بعد از پاسخ به آذر جان به اينام جواب بده 1- اگه يه روز با فيگو رو در رو شي چي بش مي گي ؟ 2- اگه بگن يه بازي بارسا رو تو تاريخ انتخاب كن كه مربي گريش رو تو انجام بدي كدوم رو مي گي ؟ 3-اگه بگن يه بازيكن از كل تاريخ فوتبال در اوج خودش الان وارد تركيب بارسا شه كي رو مي گي ؟ 4-نظرت راجع به مادر چيه ؟ چه جوري سعي مي كني دلش رو بدست بياري ؟ 5- اگه از كسي بدت بياد بش مستقيم مي گي يا سعي مي كني با نگاهات و حالاتت اينو بش نشون بدي ؟ و آخريش اگه قرار بود عزيزترين كست رو بكشي و مجبور بودي چه جوري مي كشتيش ؟ پايدار باشي از بابت آهنگاي قشنگيم كه كه مي ذاري تو سايت ممنون. |
||
|
|||
۲۵ شهریور ۱۳۸۵
|
|
|
از سوالهای اذر شروع میکنیم. بیشتر از رئال دوست دارم.( مفهوم بود؟) یه دونه, هنوزم نرسیدم اگه رسیده بودم اینجا نبودم. واسه همون یه ارزو که هنوز بهش نرسیدم. |
||
۲۵ شهریور ۱۳۸۵
|
|
|
خوب حالا مریم: 1-حرفی نداریم برای زدن چون زبون ما رو که حالیش نمیشه. 2-بارسا - چلسی دو فصل پیش. 3-کاکا ( my love ) 4-زنده به یک لبخند توام مادر. نمی دونم و نمیتونم 5- اگه از کسی بدم بیاد فقط سرم رو میندازم پایین.( نه برای تحقیر ونه برای تهدید بلکه برای تهذیب ) 6- اگه من بمیرم اونم میمیره --> پس خودم رو میکشم. |
||
۲۵ شهریور ۱۳۸۵
|
|
|
1-بهش میگم خیلی بی معرفتی 2-بارسا-رئال فصل پیش که 3-0 بردیم 3-وان باستن 4-یعنی همه چیز-نمیشه هیچ طور زحماتش رو جبران کرد 5-با نگاه وحالت 6-امکا ننداره ه بکشمش حتی اگه به قیمت جونم باشه |
||
۲۵ شهریور ۱۳۸۵
|
|
|
وحید می شه بپرسم اون آرزوی بزرگت چیه؟ اگه هم نمی خوای می تونی جواب ندی علی جان الان نوبت وحیده ، شما هر وقت نوبتت شد به سوالا جواب بده مرسی راستی ، ثبت نام نکرده بودی، درسته؟ اگه می خوای شرکت کنی بگو که شما هم بذارم تو لیست. |
||
You're The One I Need The Way Back Home Is Always Long But If You're Close To Me I'm Holding On You're The One I Need My Real Life Has Just Begun Cause There's Nothing Like Your Smile Made Of Sun |
|||
۲۶ شهریور ۱۳۸۵
|
|
|
نقل قول: نظرت در مورد این شعر چیه: گر بمیرد دختری بر قبر او روید گلی گر بمیرند دختران دنیا گلستان می شود حالا من 2 روز نبودم هااا بايد تو دوبتره شروع كني؟؟؟/ اصلا اين شعر صلاحيت نداره بايد تصحيح شه |
||
۲۶ شهریور ۱۳۸۵
|
|
|
1 سوال دیگه همدارم اگه 1 تیر بهت میدادن و میگفتن که آزادی یه نفرو بکشی کی رو میکشتی؟
|
||
تو ای خود صدا...صدا بزن مرا ببین دل مرا بزن به دریا من که بریده از منم ... در عطش رسیدنم به تو چرا نمی رسم؟؟؟ چرا چرا نمی رسم؟؟؟..... |
|||
۲۷ شهریور ۱۳۸۵
|
|
|
شرمنده من نبودم. نمیتونم بزرگترین ارزومو بگم ولی فقط همین: سئوال های دنیا: 1-از کدوم بدم نمیاد؟ 2-بازیشو اره ولی شخصیتشو نه. |
||
۲۷ شهریور ۱۳۸۵
|
این عنوان قفل شده است!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |