در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: کارتون و انیمیشن | ||
نام کاربری: Barcelona_Winner
پیام:
۵,۲۴۰
عضویت از: ۱۱ آبان ۱۳۸۷
از: زیر آسمان
طرفدار:
- مــســی - ریــــــوالــــــدو - اسپانیا - برزیل - گواردیولا - آراگونز گروه:
- کاربران عضو - شورای نخبگان سایت |
ریحانه خانم، بی زحمت هر جا سایز عکس بزرگ بود، ارسال رو ویرایش کنین، عکس رو به صورت لینک قرار بدین.
|
||
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنیهَا وَ سِرِّالمُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک | |||
۱ شهریور ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Daughter.of.Eve
نام تیم: مالاگا
پیام:
۶,۹۵۲
عضویت از: ۲۰ مهر ۱۳۹۰
از: تبريز
طرفدار:
- مسي - پویول-ژاوی-کرایف - تراکتور سازی تبریز(تيراختور) - آرژانتين و اسپانيا - پپ گوارديولا گروه:
- کاربران عضو - مدیران انجمن - مترجمین اخبار - لیگ فانتزی |
نقل قول امــیــد نوشته:ریحانه خانم، بی زحمت هر جا سایز عکس بزرگ بود، ارسال رو ویرایش کنین، عکس رو به صورت لینک قرار بدین. اسمم انیسه.راستش میخواستم ویرایش کنم اما گزینه ی ویرایشم نبود!درهر حال معذرت میخوام |
||
۲ شهریور ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: White.Witch
پیام:
۱,۲۸۱
عضویت از: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: موزه نگه داری انسان
گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول anis نوشته:نقل قول امــیــد نوشته:ریحانه خانم، بی زحمت هر جا سایز عکس بزرگ بود، ارسال رو ویرایش کنین، عکس رو به صورت لینک قرار بدین. اسمم انیسه.راستش میخواستم ویرایش کنم اما گزینه ی ویرایشم نبود!درهر حال معذرت میخوام اشکالی نداره . هروقت نتونستید ویرایش کنید، به من پ.خ بدید براتون ویرایش کنم. |
||
قصه ی گذشته های خوب من خیلی زود مثل یه خواب تموم شدن حالا باید سر رو زانوم بذارم تا قیامت اشک حسرت ببارم... |
|||
۲ شهریور ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Barcelona_Winner
پیام:
۵,۲۴۰
عضویت از: ۱۱ آبان ۱۳۸۷
از: زیر آسمان
طرفدار:
- مــســی - ریــــــوالــــــدو - اسپانیا - برزیل - گواردیولا - آراگونز گروه:
- کاربران عضو - شورای نخبگان سایت |
نقل قول anis نوشته:نقل قول امــیــد نوشته:ریحانه خانم، بی زحمت هر جا سایز عکس بزرگ بود، ارسال رو ویرایش کنین، عکس رو به صورت لینک قرار بدین. اسمم انیسه.راستش میخواستم ویرایش کنم اما گزینه ی ویرایشم نبود!درهر حال معذرت میخوام من با ریحانه خانم بودم ایشون ناظرن |
||
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنیهَا وَ سِرِّالمُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک | |||
۲ شهریور ۱۳۹۲
|
|
پیام:
۶,۹۵۲
طرفدار:
- مسي - پویول-ژاوی-کرایف - تراکتور سازی تبریز(تيراختور) - آرژانتين و اسپانيا - پپ گوارديولا گروه:
نقل قول امــیــد نوشته:نقل قول anis نوشته:نقل قول امــیــد نوشته:ریحانه خانم، بی زحمت هر جا سایز عکس بزرگ بود، ارسال رو ویرایش کنین، عکس رو به صورت لینک قرار بدین. اسمم انیسه.راستش میخواستم ویرایش کنم اما گزینه ی ویرایشم نبود!درهر حال معذرت میخوام من با ریحانه خانم بودم ایشون ناظرن آهان.نميدونستم اسم ناظر ريحانه است خب دوستان چجوري انيميشن ها رو معرفي كنيم؟ |
||
۳ شهریور ۱۳۹۲
|
|
پیام:
۱,۲۸۱
گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول خب دوستان چجوري انيميشن ها رو معرفي كنيم؟اینطور که پیداست کسی نظری نداره، استایل جدید رو بزودی قرار خواهم داد. |
||
قصه ی گذشته های خوب من خیلی زود مثل یه خواب تموم شدن حالا باید سر رو زانوم بذارم تا قیامت اشک حسرت ببارم... |
|||
۳ شهریور ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: HESSAM.FCB
پیام:
۴,۲۶۰
عضویت از: ۲ اسفند ۱۳۹۰
از: Esfahan
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسلونا - مارادونا - فولاد خوزستان - اسپانیا - رضا قوچان نژاد - پپ گواردیولا & تیتو ویلانووا & آرسن ونگر - فرکی & علی دایی گروه:
- كاربران بلاک شده |
انیمیشن تهران ۱۵۰۰ قشنگه یا نه؟
|
||
۹ شهریور ۱۳۹۲
|
|
پیام:
۶,۹۵۲
طرفدار:
نقل قول ..Soldier.. نوشته:انیمیشن تهران ۱۵۰۰ قشنگه یا نه؟ نديدم اما فك نميكنم انيميشن هاي ايراني ارزش نگاه كردن رو داشته باشن! |
||
۱۰ شهریور ۱۳۹۲
|
|
پیام:
۱,۲۸۱
گروه:
- کاربران عضو |
خب، از این به بعد برای حفظ نظم تاپیک و تکمیل آرشیو، برای معرفی انیمیشن مورد نظرتون از استایل زیر استفاده کنید. ـ لینک پوستر انیمیشن نام انیمیشن کارگردان سال انتشار ژانر مدت زمان خلاصه ای از انیمیشن لینک دانلود کیفیت نظراتتون درباره ی انیمیشن( حفظ فاصله مهمه) |
||
|||
۲۰ شهریور ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: HESSAM.FCB
پیام:
۴,۲۶۰
عضویت از: ۲ اسفند ۱۳۹۰
از: Esfahan
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسلونا - مارادونا - فولاد خوزستان - اسپانیا - رضا قوچان نژاد - پپ گواردیولا & تیتو ویلانووا & آرسن ونگر - فرکی & علی دایی گروه:
- كاربران بلاک شده |
خوبه ولی به نظرم لینک پوستر انیمیشن نام انیمیشن ژانر خلاصه ای از انیمیشن لینک دانلود کیفیت هر جور شما صلاح بدونید استاد |
||
۲۰ شهریور ۱۳۹۲
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |