در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: قالب مخصوص موبایل | ||
|
با آيفون هم هيچ مشكلى نداره و خوبه
|
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۲۰ اسفند ۱۳۹۵
|
|
|
منم با ایسوز پدفون 2 چک کردم بدون مشکل بود. به عنوان کسی که چندتا سایت طراحی کرده ![]() البته بهترینی که دیدم نبوده ![]() ![]() ![]() |
||
۲۰ اسفند ۱۳۹۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ho3ein-m10
پیام:
۲۷
عضویت از: ۱۲ دی ۱۳۹۵
از: kermanshah
طرفدار:
- مسی - رونالدینهو گروه:
- کاربران عضو ![]() |
سلام، خوبه، و لی اگر اخبار بیشتری رو در یک نگاه می شد ببینیم عالی می شه. نسخه موبایل میتونه عکس های کوچک تر و متن های بزرگ تری رو در بر بگیره. پیشنهاد میکنم سایت زومیت رو ملاحظه کنید. خسته نباشید
|
||
۲۰ اسفند ۱۳۹۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات ![]() |
منم با گوشي هواوي p lite 8 با اندرويد ٦ به علاوه آيپد با ورژن 10.1.1 آي او اس اومدم درست بود.
|
||
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
۲۰ اسفند ۱۳۹۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات ![]() |
آواتارا قراره انقد كوچيك باشن تو اين قالب؟ :(
|
||
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
۲۰ اسفند ۱۳۹۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Main_ZakhaR
نام تیم: یوونتوس
پیام:
۷۰۴
عضویت از: ۱۷ آذر ۱۳۸۹
از: کرج
طرفدار:
- messi - ronaldinhio - Esteghlal - Aregentina - Farhad Majidi - gouardiola - - گروه:
- کاربران عضو - ناظرين انجمن - لیگ فانتزی ![]() |
با گوشی Galaxy S7 E اندروید 7 و با lumia 950xl ویندوز 10 امتحان کردم مشکلی نداشت. ![]() |
||
۲۰ اسفند ۱۳۹۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
ممنون از دوستایی که همکاری کردن. به نظر میاد در تمام سیستم عامل های اصلی و دیوایس های مختلف اوکی ه. نقل قول اللهم عجل الولیک الفرج نوشته:من با گوشی سامسونگ و سیستم عامل اندروید و برنامه CM Brawser وارد شدم منو ها در حالت افقی و عمودی درست بود اما صفحه خیلی بزرگ و غیر استاندارد نمایش داده شد طوری که فقط یک چهارم صفحه قابل نمایش بود و اصلا نمی شد سایزشو کوچیکتر کرد این چه مرورگریه؟ از مرورگرهای استاندارد مثل کروم استفاده کن ببین نتیجه چی میشه. نقل قول V.S.G نوشته:البته بهترینی که دیدم نبوده ![]() ![]() ![]() سایت رسمی یه سایت استاتیک ه. خیلی طراحیش راحت تر از سایت دینامیک ه. به هر حال این نسخه بتاس و به تدریج بهبود پیدا می کنه. نقل قول ho3ein-m10 نوشته:سلام، خوبه، و لی اگر اخبار بیشتری رو در یک نگاه می شد ببینیم عالی می شه. نسخه موبایل میتونه عکس های کوچک تر و متن های بزرگ تری رو در بر بگیره. پیشنهاد میکنم سایت زومیت رو ملاحظه کنید. خسته نباشید سلام. ممنون از پیشنهادت. نقل قول ريـפـانـہ نوشته:آواتارا قراره انقد كوچيك باشن تو اين قالب؟ :( چاره ای نیست دیگه محدودیت های موبایلن. اگه ایده ای در این زمینه به ذهنت رسید بگو. |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۰ اسفند ۱۳۹۵
|
|
|
اون لینک هایلوکس صفحه اصلی فک کنم باید عوض شه چون هنوز وارد اون قالب قبلی که واسه موبایل بود میشه
|
||
۲۰ اسفند ۱۳۹۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
نقل قول V.S.G نوشته:اون لینک هایلوکس صفحه اصلی فک کنم باید عوض شه چون هنوز وارد اون قالب قبلی که واسه موبایل بود میشه کجا؟ |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۰ اسفند ۱۳۹۵
|
|
|
هایلوکس ![]() ![]() های، منظورم بود ![]() ![]() صفحه ورودی سایت وقتی با گوشی وارد میشی اون پایین عکس لینک بخش های مختلف هست اونجا ![]() اگه میشد برای ارسال های انجمن و همینطور اخبار یک لینک اشتراک توی شبکه های مجازی هم گذاشت خوب میشدا ![]() |
||
۲۰ اسفند ۱۳۹۵
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما میتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |