در حال دیدن این عنوان: |
۳ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: فیلم! | ||
نام کاربری: barca_hristo
پیام:
۱,۸۲۸
عضویت از: ۳۱ مرداد ۱۳۸۴
از: مورینیو تا سرحد مرگ متنفرم!!
گروه:
- کاربران عضو |
رزا، اون فیلمی که می گی، اسمش I am Sam هست ای ول محمد! خوشم اومد از سلیقه ات از آل جون چه فیلمایی رو دیدی؟؟؟ |
||
۲۶ آذر ۱۳۸۵
|
|
|
اخه فيلمي ساعت 6 صبح شروع به ساختن ميكنن , ساعت 7 شب تموم ميشه و ساعت 8 شب اماده ي پخشه , چه توقع ايي داري؟ فيلماي هاليوود چيزه ديگست. |
||
۲۶ آذر ۱۳۸۵
|
|
|
يه 4 يا 5 فيلمي ديدم ,The Good Father (از همه معروفتره) , بقيه نميدونم. يه فيلمي داشت كه نابينا بود , يه پسري (فك كنم برادر زادش بود) كمكش ميكرد ............. اخر فيلم هم ميره مدرسه پسره و سخنراني ميكنه. زياد يادم نميياد ولي خيلي قشنگ بازي ميكنه. |
||
۲۶ آذر ۱۳۸۵
|
|
پیام:
۱,۸۲۸
گروه:
- کاربران عضو |
چرا داستان فیلم رو تحریف می کنی؟ خواهر زاده کیه دیگه اسم این فیلمی که می گی The Scent of a Woman و تنها فیلمیه که آل جون واسش اسکار گرفته. مال سال 92. هر کس ندیده، سریعا بره ببینه تا عمرش بیشتر بر فنا نرفته غیر از این فیلم، The God Father پیشنهاد می شه، مخصوصا یکش. دو هم بد نیست اما سه خیلی جالب نیست. Frankie and Johnny هم فیلم خوبیه. همین طور Donnie Brasco که با جانی دپه. Devil's Advocate هم خوبه که با کیانو ریوز و چارلیز ترون بازی کرده. از فیلمهای قدیمی ترش هم، Dog day afternoon و and justice for all خیلی خوبن. این هم دو واحد آل شناسی |
||
۲۶ آذر ۱۳۸۵
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
فیلم هندی دوست داری؟؟؟ پدر آسمانی ما را ببخش |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۶ آذر ۱۳۸۵
|
|
|
The Scent of a Woman اره خودشه. راست ميگي خارجيا خواهر زاده يا برادر زاده ندارن. من اگه ميتونستم اسم فيلما ياد بگيرم , الان تو فضا بودم. |
||
۲۶ آذر ۱۳۸۵
|
|
|
نقل قول The Dark Lord نوشته: فیلم هندی دوست داری؟؟؟ پدر آسمانی ما را ببخش من!!! شخصا انتي انتي انتي انتي باليوودم , حالم به هم ميخوره از فيلماشون . ولي هر 5 سالي يه بار فيلم خوب هم ميتوني پيدا كني , بقيه اينا مجاني ساخته ميشه. به قول امير همون بهتره برن فيلماي عشقيشون بازي كنن. همون شاهرخ خان هم فقط 2 تا فيلماش خوبه , بقيش مثه بقيه فيلماي باليوود ه. |
||
۲۶ آذر ۱۳۸۵
|
|
پیام:
۱,۸۲۸
گروه:
- کاربران عضو |
اینجا چرا ساکت مونده؟! دو تا فیلم می خوام معرفی کنم. یه جدید، یه قدیمی. 1- The DaVinci Code هرکس کتابشو خونده، فیلمشو هم ببینه. خالی از لطف نیست. اما اگه کتابشو نخوندین، اصلا طرف فیلمش نرین چون عمرا بفهمین چی به چیه تو این فیلم تام هنکس و جان رنو بازی کردن. 2-Leon(The Perfessional): یه فیلم بی نظیر! جان رنو و ناتالی پورتمن بازیگرهاش هستن. پورتمن تو این فیلم فکر کنم 13-14 ساله باشه اما عالی بازی کرده. چان رنو هم که دیگه ... |
||
۳۰ آذر ۱۳۸۵
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
چه سودی داره حالا معرفی می کنین یه کلوپ بزنین فیلما رو قرض بدین ببینیم |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۳۰ آذر ۱۳۸۵
|
|
|
نقل قول Hristo نوشته: اینجا چرا ساکت مونده؟! دو تا فیلم می خوام معرفی کنم. یه جدید، یه قدیمی. 1- The DaVinci Code هرکس کتابشو خونده، فیلمشو هم ببینه. خالی از لطف نیست. اما اگه کتابشو نخوندین، اصلا طرف فیلمش نرین چون عمرا بفهمین چی به چیه تو این فیلم تام هنکس و جان رنو بازی کردن. 2-Leon(The Perfessional): یه فیلم بی نظیر! جان رنو و ناتالی پورتمن بازیگرهاش هستن. پورتمن تو این فیلم فکر کنم 13-14 ساله باشه اما عالی بازی کرده. چان رنو هم که دیگه ... فورا اذرو تحویل دولت بدین ، تو به چه حقی از بازی یه اسرائیلی تعریف میکنی؟ ها ها ها؟ اینا رو کجا شنید بودم؟ |
||
برنده ی همیشگی، به عشق تو من زنده ام... به افتخار عشق تو همیشه بازنده منم... |
|||
۳۰ آذر ۱۳۸۵
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |