در حال دیدن این عنوان: |
۲ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: پل ارتباطی با ناظرین بخش | ||
![]() ![]() نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
از: تهران
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار ![]() |
نقل قول رزا نوشته:سلام. خسته نباشید از این همه فعالیت. میخاستم این تایپیک مطالب عجیب علمی رو نیز شامل بشود. مطالبی که به ظاهر عجیب هستند و غیر قابل باور ولی حقیقت علمی دارند. ایده خوبیه. هماهنگ میکنم خبر میدم ![]() |
||
who don't pay attention to you |
|||
۱۳ اسفند ۱۳۹۴
|
|
|
نقل قول رزا نوشته:سلام. خسته نباشید از این همه فعالیت. میخاستم این تایپیک مطالب عجیب علمی رو نیز شامل بشود. مطالبی که به ظاهر عجیب هستند و غیر قابل باور ولی حقیقت علمی دارند. قدیم فک کنم این جور ارسالارو اینجا میزدن ![]() ![]() ![]() |
||
۱۵ اسفند ۱۳۹۴
|
|
پیام:
۱۲,۸۵۳
طرفدار:
نقل قول علی نوشته:نقل قول رزا نوشته:سلام. خسته نباشید از این همه فعالیت. میخاستم این تایپیک مطالب عجیب علمی رو نیز شامل بشود. مطالبی که به ظاهر عجیب هستند و غیر قابل باور ولی حقیقت علمی دارند. قدیم فک کنم این جور ارسالارو اینجا میزدن ![]() ![]() ![]() دقیقا منظورتون از اینجا، اینجا ست دیگه ![]() تاپیک جداگانه ای باشه بهتره بازم از نظر من. من به اقا مجید پیام دادم این قضیه رو گفتم، منتظر بودم بیان بعد اقدام کنم، که در جریان باشن. ![]() |
||
|||
۱۵ اسفند ۱۳۹۴
|
|
|
نقل قول Sunset نوشته:نقل قول علی نوشته:نقل قول رزا نوشته:سلام. خسته نباشید از این همه فعالیت. میخاستم این تایپیک مطالب عجیب علمی رو نیز شامل بشود. مطالبی که به ظاهر عجیب هستند و غیر قابل باور ولی حقیقت علمی دارند. قدیم فک کنم این جور ارسالارو اینجا میزدن ![]() ![]() ![]() دقیقا منظورتون از اینجا، اینجا ست دیگه ![]() تاپیک جداگانه ای باشه بهتره بازم از نظر من. من به اقا مجید پیام دادم این قضیه رو گفتم، منتظر بودم بیان بعد اقدام کنم، که در جریان باشن. ![]() نه ![]() ![]() مشاهده لینک ولی به نظرمن بهتره تایپیک جداگانه نداشته باشه ![]() ![]() بهتر هم بود به جای مجید از با من مطرح میکردید بالاخره من برگ چغند نیستم ![]() ![]() |
||
۱۵ اسفند ۱۳۹۴
|
|
پیام:
۱۲,۸۵۳
طرفدار:
نقل قول علی نوشته:نقل قول Sunset نوشته:نقل قول علی نوشته:نقل قول رزا نوشته:سلام. خسته نباشید از این همه فعالیت. میخاستم این تایپیک مطالب عجیب علمی رو نیز شامل بشود. مطالبی که به ظاهر عجیب هستند و غیر قابل باور ولی حقیقت علمی دارند. قدیم فک کنم این جور ارسالارو اینجا میزدن ![]() ![]() ![]() دقیقا منظورتون از اینجا، اینجا ست دیگه ![]() تاپیک جداگانه ای باشه بهتره بازم از نظر من. من به اقا مجید پیام دادم این قضیه رو گفتم، منتظر بودم بیان بعد اقدام کنم، که در جریان باشن. ![]() نه ![]() ![]() مشاهده لینک ولی به نظرمن بهتره تایپیک جداگانه نداشته باشه ![]() ![]() بهتر هم بود به جای مجید از با من مطرح میکردید بالاخره من برگ چغند نیستم ![]() ![]() نه من نگفتم برگ چغندرید ![]() ![]() ![]() پ.ن: منم والا اختیار کامل دارم ![]() |
||
|||
۱۶ اسفند ۱۳۹۴
|
|
|
نقل قول نه من نگفتم برگ چغندرید کلا هویتتونو یادم رفت مرسی واقعا ![]() ![]() |
||
۱۶ اسفند ۱۳۹۴
|
|
پیام:
۱۲,۸۵۳
طرفدار:
نقل قول علی نوشته:نقل قول نه من نگفتم برگ چغندرید کلا هویتتونو یادم رفت مرسی واقعا ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|||
۱۶ اسفند ۱۳۹۴
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |