در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
این عنوان قفل شده است!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: صندلی داغ | ||
|
خب 11 روز گذشت ![]() ![]() نفر بعدی اگه شقایق ، چرا اینجوری نگاه میکنین ![]() ![]() اومد که اومد ![]() ![]() برای وقتی که عسل هم آماده نبود بعدا(!) ![]() ![]() |
||
برنده ی همیشگی، به عشق تو من زنده ام... به افتخار عشق تو همیشه بازنده منم... |
|||
۲۳ دی ۱۳۸۵
|
|
|
khob man amadeam ![]() befarmayid ![]() ba kamale meil javab midam ![]() |
||
۲۶ دی ۱۳۸۵
|
|
مهمان_
|
en donya khanoom o saeed azashoon soal shode? che bad ![]() man azashoon soal dashtam 2bare nemishinan? ![]() |
||
۲۷ دی ۱۳۸۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
مرنجان دلم را که این مرغ وحشی ز بامی که برخاست مشکل نشیند! ![]() |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۷ دی ۱۳۸۵
|
|
|
یه چندتا سوال فعلا میپرسم ولی زودی بیای جواب بدیا ![]() _ خودتو تو یه جمله توضیح بده ![]() _ زندگی 5 حرفه، تو 5 کلمه خلاصش کن ![]() _ اتفاقی تو زندگیت بوده که دوست داشته باشی تکرار شه؟ _ بهترین دوست؟ _ فکر میکنی بتونی با یکی مثل خودت کنار بیای؟ ![]() _ چقدر از اون 1 دقیقه و 48 ثانیه (دقیقا تایمشو مطمئن نیستم) مطالعه ی سالانه ی کشور رو دوش توئه؟ ![]() _ اگه بخوای خودتو تنبیه کنی چیو برا خودت ممنوع میکنی؟ ![]() _ آهان، سایتو از کجا پیدا کردی؟ ![]() فعلا اینا رو بگو ، سوال سخت نپرسیدم بعدا با هم مشکلی پیدا نکنیم ![]() |
||
برنده ی همیشگی، به عشق تو من زنده ام... به افتخار عشق تو همیشه بازنده منم... |
|||
۲۸ دی ۱۳۸۵
|
|
|
خوب بذار من بپرسم اما جواب بدینا هیچ نمیخوام سوالام بی جواب بمونه ![]() ![]() 1. آخرین کتابی که خوندی چی بوده و کی خوندیش؟ 2. آخرین فیلمی که دیدی؟ 3..کدوم بازی بارسا بیشتر از همه اعصابتو خورد کرد؟ بگو با کیا دیدیش؟ ![]() 4. 3 تا تیم مورد علاقت بعد از بارسا؟ 5. یه جوک بگو ![]() 6. امسال سال پیامبر اعظم بود پارسال سال همبستگی ملی و مشارکت عمومی . فکر میکنی امسال یعنی سال 1386 چی بذارن؟ ![]() 7. یه نقد از سایت بکن ![]() دیگه به خاطر امنیت جانی تمومش میکنم چون فک کنم کلمو بکنین با این سوالا ![]() |
||
تو ای خود صدا...صدا بزن مرا ببین دل مرا بزن به دریا من که بریده از منم ... در عطش رسیدنم به تو چرا نمی رسم؟؟؟ چرا چرا نمی رسم؟؟؟..... |
|||
۲۸ بهمن ۱۳۸۵
|
|
|
من نشستم ![]() آمادگي جواب دادن هر سئوال رو دارم ![]() ![]() من نفهميدم كي ميخواد از من سئوال كنه ![]() |
||
۲۸ تیر ۱۳۸۶
|
|
|
خوبه هر کی بخواد ازت سوال میکنه ![]() اولیشو خودم میپرسم ![]() 1.چی شد اومدی به این سایت؟ 2. بهترین مدافع فوتبال به نظرت کیه؟ ![]() 3. دوست داشتی جای کسی باشی؟اگه دوست داری جای کی؟ ![]() 4. یه جمله تقدیم کن به مدیر سایت ![]() 5. به جز بارسا و پرسپولیس طرفدار چه تیمی هستی؟ ![]() فعلا همینا رو جواب بده ![]() |
||
تو ای خود صدا...صدا بزن مرا ببین دل مرا بزن به دریا من که بریده از منم ... در عطش رسیدنم به تو چرا نمی رسم؟؟؟ چرا چرا نمی رسم؟؟؟..... |
|||
۲۸ تیر ۱۳۸۶
|
|
|
سلام عليكم سريع ميرم سر اصل مطلب ![]() 1- ![]() 2- كارلس پويول شك نكنيد ![]() 3- فعلا جام راحته ![]() ![]() 4- درخواست خوبي كرديد ![]() ![]() 5- ميلان - منچستر - يه ذره هم ابومسلم ![]() 6- ![]() دست شما درد نكنه ![]() شماها تو برنامتون شربت نميدين؟ ![]() |
||
۲۸ تیر ۱۳۸۶
|
|
|
حالا یه سوالم من می پرسم:چی شد طرفدار بارسا شدی؟
|
||
۲۸ تیر ۱۳۸۶
|
![]() ![]() ![]() |
|
این عنوان قفل شده است!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |