در حال دیدن این عنوان: |
۱۶ کاربر مهمان
|
این عنوان قفل شده است!
|
|
|
پاسخ به: صندلی داغ | ||
|
خب 11 روز گذشت البته از زمان صندلی داغ آذر جان نفر بعدی اگه شقایق ، چرا اینجوری نگاه میکنین Shaghayegh Valdes اومد که اومد ، نیومد شاید عسل جان برای وقتی که عسل هم آماده نبود بعدا(!) چاره ای می اندیشیم |
||
برنده ی همیشگی، به عشق تو من زنده ام... به افتخار عشق تو همیشه بازنده منم... |
|||
۲۳ دی ۱۳۸۵
|
|
|
khob man amadeam befarmayid ba kamale meil javab midam |
||
۲۶ دی ۱۳۸۵
|
|
مهمان_
|
en donya khanoom o saeed azashoon soal shode? che bad man azashoon soal dashtam 2bare nemishinan? |
||
۲۷ دی ۱۳۸۵
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
مرنجان دلم را که این مرغ وحشی ز بامی که برخاست مشکل نشیند! |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۷ دی ۱۳۸۵
|
|
|
یه چندتا سوال فعلا میپرسم ولی زودی بیای جواب بدیا _ خودتو تو یه جمله توضیح بده _ زندگی 5 حرفه، تو 5 کلمه خلاصش کن _ اتفاقی تو زندگیت بوده که دوست داشته باشی تکرار شه؟ _ بهترین دوست؟ _ فکر میکنی بتونی با یکی مثل خودت کنار بیای؟ اچرا؟ _ چقدر از اون 1 دقیقه و 48 ثانیه (دقیقا تایمشو مطمئن نیستم) مطالعه ی سالانه ی کشور رو دوش توئه؟ _ اگه بخوای خودتو تنبیه کنی چیو برا خودت ممنوع میکنی؟ _ آهان، سایتو از کجا پیدا کردی؟ فعلا اینا رو بگو ، سوال سخت نپرسیدم بعدا با هم مشکلی پیدا نکنیم |
||
برنده ی همیشگی، به عشق تو من زنده ام... به افتخار عشق تو همیشه بازنده منم... |
|||
۲۸ دی ۱۳۸۵
|
|
|
خوب بذار من بپرسم اما جواب بدینا هیچ نمیخوام سوالام بی جواب بمونه 1. آخرین کتابی که خوندی چی بوده و کی خوندیش؟ 2. آخرین فیلمی که دیدی؟ 3..کدوم بازی بارسا بیشتر از همه اعصابتو خورد کرد؟ بگو با کیا دیدیش؟ 4. 3 تا تیم مورد علاقت بعد از بارسا؟ 5. یه جوک بگو 6. امسال سال پیامبر اعظم بود پارسال سال همبستگی ملی و مشارکت عمومی . فکر میکنی امسال یعنی سال 1386 چی بذارن؟ 7. یه نقد از سایت بکن دیگه به خاطر امنیت جانی تمومش میکنم چون فک کنم کلمو بکنین با این سوالا |
||
تو ای خود صدا...صدا بزن مرا ببین دل مرا بزن به دریا من که بریده از منم ... در عطش رسیدنم به تو چرا نمی رسم؟؟؟ چرا چرا نمی رسم؟؟؟..... |
|||
۲۸ بهمن ۱۳۸۵
|
|
|
من نشستم آمادگي جواب دادن هر سئوال رو دارم من نفهميدم كي ميخواد از من سئوال كنه |
||
۲۸ تیر ۱۳۸۶
|
|
|
خوبه هر کی بخواد ازت سوال میکنه اولیشو خودم میپرسم 1.چی شد اومدی به این سایت؟ 2. بهترین مدافع فوتبال به نظرت کیه؟ 3. دوست داشتی جای کسی باشی؟اگه دوست داری جای کی؟ 4. یه جمله تقدیم کن به مدیر سایت 5. به جز بارسا و پرسپولیس طرفدار چه تیمی هستی؟ فعلا همینا رو جواب بده |
||
تو ای خود صدا...صدا بزن مرا ببین دل مرا بزن به دریا من که بریده از منم ... در عطش رسیدنم به تو چرا نمی رسم؟؟؟ چرا چرا نمی رسم؟؟؟..... |
|||
۲۸ تیر ۱۳۸۶
|
|
|
سلام عليكم سريع ميرم سر اصل مطلب 1- يادم نمياد. آهان رفتم تو يكي از وبلاگاي بارسا ديدم نوشته تو اين سايت عضو شين و ... 2- كارلس پويول شك نكنيد 3- فعلا جام راحته خدا رو شكر. هميني كه هستيم هستيم 4- درخواست خوبي كرديد آن چنان جملاتي با پيام شخصي نثارت كنم كه ... 5- ميلان - منچستر - يه ذره هم ابومسلم 6- دست شما درد نكنه شماها تو برنامتون شربت نميدين؟ |
||
۲۸ تیر ۱۳۸۶
|
|
|
حالا یه سوالم من می پرسم:چی شد طرفدار بارسا شدی؟
|
||
۲۸ تیر ۱۳۸۶
|
این عنوان قفل شده است!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |