در حال دیدن این عنوان: |
۹ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
|
نقل قول MoHaMaD نوشته:مسعود جان قابلمه یادت نره ![]() مسعود بخدا ناراحت میشم بذاری میوه رو میز بمونه ![]() خیلی جالبه حالا که سر حلالیت دادن شد همه دارن با هم دوست میشن ![]() مسعود جان اگه شما هم چتر گرفتی اون وسط مسطا یه چتر هم به من بده ؟ ![]() راستی یا امار بگیر ببین چند نفرن چتری ها؟ پ .ن : اگه میبینی بیشتر از 5 یا 6 نفرن بگو دیگه هر کی بره سمت خونه ی خودش اگه این کا رو کنی بهت دو تا غذا میدم ![]() ![]() ما خودمون کارکشته ایم تو نترس ![]() آدم فروش هم نیستیم ![]() پ.ن: رفقا، بر خلاف همیشه اینبار سوژه مقاومت از خودش نشون نمیده ![]() ![]() |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۲۸ خرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Leo.Messi
نام تیم: میلان
پیام:
۶,۱۵۳
عضویت از: ۵ شهریور ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- لیونل مسی - یوهان کرایف - استقلال - آرژانتین - برزیل - اسپانیا - رضا قوچان نژاد - اشکان دژاگه - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مترجمین اخبار ![]() |
نقل قول MoHaMaD نوشته:سلام بر بچه های گل و نازنین بنده در حدودا هفته ی اینده مشرف مکه ی مکرمه و مدینه ی منوره خواهم بود ![]() ![]() اومدم در این پیام از بروبچ سایت حلالیت بطلبم ![]() ![]() اون گل ونازنین اولش رو هم برای همین گفتم وگرنه بنده کسی نیستم که الکی به کسی صفت خوب اضافه کنم ![]() ![]() بخاطر این الان گفتم که اگه کسی حلال نکرد یه جوری تو این یه هفته راضیش کنیم ![]() اگه هم کسی حلال نکرد نمیگم مهم نیست میگم سعی خودشو بگنه میتونه ![]() این نکته ی شایان قابل ذکر است که هرکی زود تر حلالم کنه براش اونجا بیشتر دعا میکنم ![]() اگه هم کسی دید اصلا نمیتونه حلال کنه شماره حساب بده از خجالتش در بیایم که حلال کنه ![]() به هر حال و به هر راهکاری چه بخواید چه نخواید ازتون حلالیت میگیرم ![]() ![]() پ. ن :مقدار مبلغ واریزی توافقی میباشد ![]() به سلامت محمد جون ![]() زیارتت پیشاپیش قبول ![]() ![]() |
||
۲۸ خرداد ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول مسعود نوشته:نقل قول MoHaMaD نوشته:مسعود جان قابلمه یادت نره ![]() مسعود بخدا ناراحت میشم بذاری میوه رو میز بمونه ![]() خیلی جالبه حالا که سر حلالیت دادن شد همه دارن با هم دوست میشن ![]() مسعود جان اگه شما هم چتر گرفتی اون وسط مسطا یه چتر هم به من بده ؟ ![]() راستی یا امار بگیر ببین چند نفرن چتری ها؟ پ .ن : اگه میبینی بیشتر از 5 یا 6 نفرن بگو دیگه هر کی بره سمت خونه ی خودش اگه این کا رو کنی بهت دو تا غذا میدم ![]() ![]() ما خودمون کارکشته ایم تو نترس ![]() آدم فروش هم نیستیم ![]() پ.ن: رفقا، بر خلاف همیشه اینبار سوژه مقاومت از خودش نشون نمیده ![]() ![]() مسعود به نظر منم مشکوکه حالا واقعا چرا سوژه از خودش مقاومت نشون نمیده راستی یه سوال کلیدی : این سوژه کیه ![]() ![]() |
||
|
|||
۲۸ خرداد ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول علی نوشته:به سلامت محمد جون ![]() زیارتت پیشاپیش قبول ![]() ![]() یه دونه باشی ![]() داش علی خدا کنه همه از تو یاد بگیرن بچه به این گلی تا حالا دیدید؟ پ ن : مرسی کارتو خوب انجام دادی احتمالا بحث عوض میشه ![]() شامت پیشه من محفوظه ![]() ![]() |
||
|
|||
۲۸ خرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Prince_Of_Catalan
پیام:
۵,۰۲۴
عضویت از: ۲۱ آذر ۱۳۸۹
از: رفسنجان & تهران
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس - کرایف & رویکارد & رونالدینهو - پرسپولیس - اسپانیا & آرژانتین - کریم باقری & علی کریمی - گواردیولا - افشین امپراطور گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول MoHaMaD نوشته:نقل قول علی نوشته:به سلامت محمد جون ![]() زیارتت پیشاپیش قبول ![]() ![]() یه دونه باشی ![]() داش علی خدا کنه همه از تو یاد بگیرن بچه به این گلی تا حالا دیدید؟ پ ن : مرسی کارتو خوب انجام دادی احتمالا بحث عوض میشه ![]() شامت پیشه من محفوظه ![]() ![]() فکر کردی ما بیخیال میشیم؟!؟!؟ ![]() کور خوندی داداش تا ولیمه رو ندی دست از سرت برنمیداریم ![]() |
||
![]() ![]() خداحافظ |
|||
۲۸ خرداد ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول M - i - L - a - D نوشته:نقل قول MoHaMaD نوشته:نقل قول علی نوشته:به سلامت محمد جون ![]() زیارتت پیشاپیش قبول ![]() ![]() یه دونه باشی ![]() داش علی خدا کنه همه از تو یاد بگیرن بچه به این گلی تا حالا دیدید؟ پ ن : مرسی کارتو خوب انجام دادی احتمالا بحث عوض میشه ![]() شامت پیشه من محفوظه ![]() ![]() فکر کردی ما بیخیال میشیم؟!؟!؟ ![]() کور خوندی داداش تا ولیمه رو ندی دست از سرت برنمیداریم ![]() شما فعلا به فکر حل کردن یکی از اون دو تا مشکل باش حالا کدوم؟ ![]() راستی ولیمه رو که دیروز دادیم داشی جات خالی بود ![]() اگه میخوای از داش علی بپرس ![]() مگه نه داش علی؟ ![]() پ .ن : ما فکر کردیم حالا اگه اینو بگیم (بحث حلالیت )همه میگن فقط دعا کن اما ماشاالله ....... ![]() هر راهکاری میزنم که بحثو عوض کنم ![]() |
||
|
|||
۲۸ خرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: MRZ94
پیام:
۴,۸۵۷
عضویت از: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: TEHRAN
طرفدار:
- LIONEL MESSI - Rivaldo - Ronaldinho - Perspolis - Argentina - Spain - PEP گروه:
داداش چند تا بلیت بگیر ما رو ببر عربستان حالا دیگه اونجا تصمیم میگیریم بریم البیک یا KFC اینجوری دیگه حلالت میکنیم ![]() نگران مکان سکونت ما هم نباش دوستان هستند میریم خونشون روش فکر کن اینجوری برات بصرفه تره ![]() |
||
۲۸ خرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Negro
نام تیم: المپیک لیون
پیام:
۲,۵۴۹
عضویت از: ۱۷ فروردین ۱۳۹۰
از: زاهدان
طرفدار:
- حاج اقا جرارد پیکه - پیکه اسطوره نیست؟ - پیروزی - اسپانیا - جرارد پیکه ایرانی نیست ؟ - پیکه وقتی مربی شه - جرارد پیکه مربی نیست؟ گروه:
- کاربران عضو ![]() |
خیلی خوب منم اومد اینجا یه ابراز وجودی کنم یه سک سک بگم و برم ![]() سایت هم که یه سر سوزن تغییر نکرده مسئولان کجان ؟ ![]() فقط موس رو میاری رو تاپیک اخرین ارسال رو نشون میده ![]() در نوبه خودش پیشرفت خوبیه و میبینم که اینجا هنوز هم بحث شرینی وشربت و ولیمه اس اخه کی تو این سایت یه شیرینی داده که نفر بعدی بخواد ولیمه بده ؟ ماشاالله بچه های سایت خودشون این کارن ![]() |
||
۲۸ خرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Prince_Of_Catalan
پیام:
۵,۰۲۴
عضویت از: ۲۱ آذر ۱۳۸۹
از: رفسنجان & تهران
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس - کرایف & رویکارد & رونالدینهو - پرسپولیس - اسپانیا & آرژانتین - کریم باقری & علی کریمی - گواردیولا - افشین امپراطور گروه:
نقل قول MoHaMaD نوشته:نقل قول M - i - L - a - D نوشته:فکر کردی ما بیخیال میشیم؟!؟!؟ ![]() کور خوندی داداش تا ولیمه رو ندی دست از سرت برنمیداریم ![]() شما فعلا به فکر حل کردن یکی از اون دو تا مشکل باش حالا کدوم؟ ![]() راستی ولیمه رو که دیروز دادیم داشی جات خالی بود ![]() اگه میخوای از داش علی بپرس ![]() مگه نه داش علی؟ ![]() پ .ن : ما فکر کردیم حالا اگه اینو بگیم (بحث حلالیت )همه میگن فقط دعا کن اما ماشاالله ....... ![]() هر راهکاری میزنم که بحثو عوض کنم ![]() داداش مشکلات خودت رو خودت باید حل کنی من چیکارم به مشکلات تو؟!؟!!!! ![]() ![]() ولیمه باید به من و محمدرضا و مسعود و کمیل و حسام و ... اختصاصی بدی ![]() ![]() ![]() ![]() داداش از زیرش در نرو ولیمه رو بده خیال خودتو راحت کن ![]() نقل قول جک گنجشکه نوشته:و میبینم که اینجا هنوز هم بحث شرینی وشربت و ولیمه اس اخه کی تو این سایت یه شیرینی داده که نفر بعدی بخواد ولیمه بده ؟ ماشاالله بچه های سایت خودشون این کارن ![]() مهدی جان چرا پارازیت میندازی ![]() اگه ولیمه میخوای بیا داخل جمع باهم یه کاریش میکنیم اگه نمیخوای بذار ما از این دوستمون بگیریم ![]() ![]() |
||
![]() ![]() خداحافظ |
|||
۲۸ خرداد ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول MOHAMMAD REZA نوشته:داداش چند تا بلیت بگیر ما رو ببر عربستان حالا دیگه اونجا تصمیم میگیریم بریم البیک یا KFC اینجوری دیگه حلالت میکنیم ![]() نگران مکان سکونت ما هم نباش دوستان هستند میریم خونشون روش فکر کن اینجوری برات بصرفه تره ![]() پس شمای دعا طلب هم به گروه اینا پیوستی ؟ها؟ ![]() اگه میخواید میبرم مک دونالد اونجا اشنا دارم البته اگه یارو الان نمرده باشه ![]() فقط بلیت ها مشکله راستی داش میلاد مشکل ها شد 3 تا ![]() چون خیلی بچه ی باحالی هستی 2تا تو یکی من ![]() ![]() پ. ن : حالا هر روز هر 10 دقیقه یکی میومد اینجا یا یکی میگفت برام دعا کنید یا یه شعر از خودش رو میذاشت یا صد ها کار دیگه اما الان...... ![]() ![]() |
||
|
|||
۲۸ خرداد ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |