در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۷
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
نقل قول .:علي:. نوشته:اره ولي يكمي زردش نسبت به ابيش بيشتر نيست؟ از وقتي اينو گذاشتيد اين سوال ذهنمو مشغول كرده خیر نیست. |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۴ مهر ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: HEYHAT
پیام:
۴,۲۰۲
عضویت از: ۵ آبان ۱۳۹۰
از: هیچستان
طرفدار:
- ژاوی - کرایف - ? - اسپانیا منهای خوکها_به امید استقلال - ? - پپ کبیر - ? گروه:
- کاربران عضو |
|
||
همیشه چهره ات را به سوی آفتاب نگه دار سایه ها پشت سرت خواهند افتاد ... |
|||
۴ مهر ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: CarlesAlenya
پیام:
۳۱,۲۸۰
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۹۱
گروه:
- کاربران عضو - شورای نخبگان سایت |
یه دوشِ آبِ گــــرم ... یه لباسِ راحـــــت ... یه چـــای تازه دم ... یه موسیـــقی ملایــــم ... به درک که خیـــلی از مشــــکلات حل نمیشه ... ! |
||
۴ مهر ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Ali.Rezaei
پیام:
۳,۸۴۴
عضویت از: ۱۳ آذر ۱۳۸۹
از: Behshahr
طرفدار:
- messi - یوهان کرایوف - یه زمانی جوون بودیم، جوونی کردیم : پرسپولیس!! - spain - داداشم که تو زمین های خاکی بازی می کنه!!! - pep - افشین امپراتور گروه:
- کاربران عضو |
آقا خبر دارم بهشهر در حد مرگ داره بارون میاد!! اونم دو روزه که اینجوریه!! شانس آوردم خودم بهشهر نیستم!! همایونی ظاهرا خیلی با این ابتکارشون مشعوف شدند ها!!!! قشنگه |
||
|
|||
۴ مهر ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۱
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
این بارون امروز سه بار بلای جونم شد. سه بار ته یک قدمی مرگ پیشرفتم. نمیدونم کدوم دعای خیر یا صدقه جونم رو نجات داد. امروز خدا خیلی رحم کرد بهم. فکر کنم حداقل 2-3 میلیون باید خرج موتور ماشینم کنم.(اینم جریمه نقدی خدا بود.) داغونه داغونم. |
||
|
|||
۴ مهر ۱۳۹۲
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۷
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
مردی که به خاطر بارون در خطر مرگ قرار بگیره مــــــــــــــــــرد نیست.
|
||
|||
۵ مهر ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۱
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
شما یه بار چپ کن با ماشین، اگر تا یک سال بعد تونستی حرف بزنی اونوقت با هم صحبت می کنیم. فقط همینقدر رو بگم شکستگی سرم رو هر کسی دید فکر کرد با تبر زدن. |
||
|
|||
۵ مهر ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: *mohammad.z*
پیام:
۵,۲۳۶
عضویت از: ۲۹ مهر ۱۳۹۱
از: بابلسر _كاله
طرفدار:
- مسي - كرايف - استقلال کبییر - تيم ملي بارسلونا - جانواريو - پپ گواردیولا - قلعه نوعي گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول آقا خبر دارم بهشهر در حد مرگ داره بارون میاد!! اونم دو روزه که اینجوریه!!شانس آوردم خودم بهشهر نیستم!! سعادت میخواد آقا سعادت... مردم پول میدن یه هوایه بارونی ببینن بعد تو میگی شانس اوردم که نیستم؟؟؟ یا للعجب!!! نقل قول فقط همینقدر رو بگم شکستگی سرم رو هر کسی دید فکر کرد با تبر زدن.اینم یکی دیگه از برکاته بارونه که خدا نصیب هر کسی نمیکنه |
||
رفتی کلاس اول این جمله را عوض کن "آن مرد تا نیاید،باران نخواهد آمد " |
|||
۵ مهر ۱۳۹۲
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۷
طرفدار:
کی به تو گواهینامه داده آخه؟ بارون میاد چپ می کنی؟ پس خدا بهت رحم کنه وقتی برف بیاد. |
||
|||
۵ مهر ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Ali.Rezaei
پیام:
۳,۸۴۴
عضویت از: ۱۳ آذر ۱۳۸۹
از: Behshahr
طرفدار:
- messi - یوهان کرایوف - یه زمانی جوون بودیم، جوونی کردیم : پرسپولیس!! - spain - داداشم که تو زمین های خاکی بازی می کنه!!! - pep - افشین امپراتور گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول محمدعلي نوشته:نقل قول آقا خبر دارم بهشهر در حد مرگ داره بارون میاد!! اونم دو روزه که اینجوریه!!شانس آوردم خودم بهشهر نیستم!! سعادت میخواد آقا سعادت... مردم پول میدن یه هوایه بارونی ببینن بعد تو میگی شانس اوردم که نیستم؟؟؟ یا للعجب!!! نه بابا خوب مطلب رو نرسوندم! سیل اومده بود! واسه این گفتم شانس آووردم که نبودم!!! ماشین یکی از دوستان پر آب شده بود!!! |
||
|
|||
۵ مهر ۱۳۹۲
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |