در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: بارسلونای محبوب من | ||
نام کاربری: Behzad
پیام:
۳,۳۶۴
عضویت از: ۵ بهمن ۱۳۸۸
از: خیلی دور ؛ خیلی نزدیک
طرفدار:
- فابرگاس - گواردیولا گروه:
- كاربران بلاک شده |
بیاید بحث کنیم. اما اینجوری نه که این تکست بلند رو بخونم بد جواب بدم. من ناظر این تاپیک هستم و اگر به جنجال کشیده نشه با کمال میل با شما بحث میکنم.... اما جانب حق باید رعایت بشهو البته ادب |
||
۱۷ خرداد ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۳,۳۶۴
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول بارسلونا امسال هم مانند پارسال با قدرت رقابتها را شروع کرد تا اینکه به تیم روبین غازان رسید. تیمی نه چندان مطرح با بازیکنانی سطح پایین. اما این تیم بارسلونا را شکست داد. پس از این شکست بود که حملات بارسلوناییها به این تیم شروع شد.ضد فوتبال, پارک اتوبوس, فوتبال زشت و عبارات دیگر بود که از سوی بارسلوناییها به سوی تیم روبین غازان روانه میشد, به چه جرمی؟ به جرم شکست دادن بارسلونا. اصلا مستدل نیست و من دقیقا یادمه که اتفاقی نیافتاد نقل قول در رقابتهای لالیگای امسال آنها در مقطعی حساس مقابل اسپانیول نتوانستند به پیروزی برسند. بعد از این تساوی بود که باز هم حمله ها شروع شد: اسپانیولی های مزدور, خائن, مواجب بگیر و القاب دیگری که به سوی اسپانیول و هوادارانش روانه میشد. به چه جرمی؟ گرفتن امتیاز از بارسلونا.بازی رفت رو بردیم و برگشت هم که زیاد قدیمی نیست مساوی کردیم . هیچ مصاحبه ای غیر از امتیاز مهم که گورادیولا از ان راضی بود نشر داده نشد . یما اگه مدرکی دارید رو کنید البته به شرط اینکه از فارس نباشه |
||
۱۷ خرداد ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۳,۳۶۴
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول آنها در بازی رفت به اینتر باختند. پس از سوت پایان بازی بود که گروهی از بازیکنان بارسلونا در تونل ورشگاه سن سیرو به داور حمله کرده و قصد ضرب و شتم او را داشتند. به چه جرمی؟ به جرم اینکه گول نقش بازی کردن آلوز را نخورده بود و تنها در یک صحنه مشکوک به ضرر بارسلونا سوت زده بود. در این لحظه به نظر میرسید یادشان رفته که داور در رقابتهای پارسال چگونه جام را از چلسی گرفته و به آنها تقدیم کرده بودحرفی غیر از اعتراض ژاوی به داور زده نشده بود... جالب اینکه هیکس غیر از شما این نظر رو نداره و خود اینتری ها و مورینیو هم به چیزی که شما ذکر کردید اشاره نکرده... این منبع های شما کجاست |
||
۱۷ خرداد ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۳,۳۶۴
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول همواره رئال مادرید از سوی بارسلونا متهم به جذب بی رویه ستارگان و تحریک آنها برای ترک باشگاهشان بوده است.اما این روزها رفتار باشگاه بارسلونا در قبال سسک فابرگاس کاپیتان تیم آرسنال نشان میدهد که بارسلونا نیز بر خلاف گفته هوادارانش تیمی نیست که از این قاعده مستثنی باشد. بی رویه؟ این خرید دوم ماست در ضمن چیزی که مال خودمونه ما مثل رئال 8 تا بازیکن با هم نمی خریم... در ضمن یادت باشه که ما تنها تیمی هستیم که جام قهرمانی رو با تا از بازیکنهای خودمون بردیم در صورتی که شما ارسنالی ها در یه بره زمانی اصلا بازیکن انگلیسی نداشتید و این رو بزارید به عهده یه نفر که بتونن از نظر اکادمی حرفی واسه گفتن داشته باشن |
||
۱۷ خرداد ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۳,۳۶۴
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول رفتار بارسلوناییها در دنیای مجازیاما نکته آخری که باید به آن اشاره کنیم رفتار هواداران بارسلونا در ایران است که ظاهرا خوی کاتالانی در آنها اثر کرده! در حالیکه مدیران سایت هواداران رئال مادرید در ایران به کاربران در مورد توهین به بارسلونا اخطار میدهند در انجمنهای حامی بارسلونا به کار بردن واژه خوک کثیف در مورد رئال و رئالی به امری رایج تبدیل شده است. یه سر به سایت خودتون بزنید و در هر جمله که تایپ میشه یه توهین هم هست اگه سخته لینک بدم جالب اینه که من زمانی اونجا عضو بودم و داشتم بحث منطقی میکردم که منو بلاک کردن و بعد با اکانت من تو تالار خودتون فش میدادن که بارسایی ها رو خراب کنن. این واقعا عوام فریبی درجه 1 بود |
||
۱۷ خرداد ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: lovexavi
پیام:
۶۹۰
عضویت از: ۱۸ فروردین ۱۳۸۹
طرفدار:
- ژاوی - مارادونا -هریستو استوویچکف و گواردیولا - اسپانیا و آرژانتین - - گواردیولا و لوییز ونگال و رایکارد گروه:
- کاربران عضو |
جناب نانیس نمیدانم هدفتون از نوشتن این مطلب بلند( فقط به احترامت نمیگم عقده نامه ) چیه . البته اونجا که گفتید آلوز در دیدار رفت با اینتر نقش بازی کرده و هدفش گول زدن داور بوده کاملا متوجه شدم که چقدر انصاف دارید . اگه بخوام با دلیل و مدرک بهتون ثابت کنم که حداقل 90 درصد این مطالبتون نادرست هست مطمئنم که باید تا صفحه 500 این تاپیک مطلب بنویسم . چیزی که من نه حوصلش رو دارم و نه اینکه مطالب شما را درحدی میدونم که ارزش نقد نوشتن رو داشته باشه . از بقیه دوستان هم میخوام اهمیتی به مطالب نانیس ندن و بحث عادی خودمون رو ادامه بدن |
||
وقتی تو نیستی نه هست های ما چونانکه بایدند نه بایدها ... هر روز بی تو روز مباداست |
|||
۱۷ خرداد ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: kasra_barca
پیام:
۴۴۲
عضویت از: ۶ آبان ۱۳۸۸
از: تهران
طرفدار:
- مسی - ژاوی - اینیستا - استویچکوف - هیچکدام - اسپانیا - ایرانیا اصلا فوتبالیست نیستند - فقط پپ گروه:
- کاربران عضو |
من که زیاد توجه نکردم به این اراجیف این یارو باید بدونه اینجا جای خالی کردن عقده ها نیست اینجا فقط جای عاشقان بارساست که رفتار و اخلاقشون یک سر و گردن بالاتر از طرفدارای تیمهای دیگست. از بهزاد جان هم ممنونم که منطقی جواب این دوستمون رو داد. |
||
از رئال مادرید و طرفداراش تو ایران متنفرم + کریستیانو عقده نالدو و مورینیو | |||
۱۷ خرداد ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۷
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
در چنین شرایطی بحث نکنید. صبر کنید تا ما بیایم سم پاشی کنیم.
|
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۷ خرداد ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی |
فکر کنم که ون پرسی طرفدار بارسلوناست اینجا رو کلیک کنین |
||
|
|||
۱۷ خرداد ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: KHASHAYARSHA
پیام:
۱,۳۱۹
عضویت از: ۷ آذر ۱۳۸۸
از: Casablanca
طرفدار:
- پویول-ژاوی-والدس - کرویف-استویچکوف-پپ-ریوالدو-دینهو - فولاد-استقلال اهواز-نفت - کـــاتـالـــــونـــــــیـــــــا - ایمان مبعلی - کرویف-گواردیولا-فان باستن - مجید جلالی گروه:
- کاربران عضو |
سلام به همگی اول از همه بخاطر اون مطالبی که دوستان گذاشتن ازشون تشکر میکنم. دوما من ایده های اینگلا رو بیشتر پسندیدم ولی هنوزم به هیچکدومشون اعتمادی ندارم(بدون بحث-کسی هم با من در این ارتباط بحث نکنه مگر بصورت خصوصی). سوما این یارو کی بود که شما باهاش بحث کردین؟آرسنالی بود یا رئالی؟ چهارما از جوابهای شما هم میشد پی به منطق اون برد.در هر صورت خوب جوابشو دادین. |
||
|
|||
۱۷ خرداد ۱۳۸۹
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |