در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: Game of Thrones | ||
نام کاربری: Ali.Rezaei
پیام:
۳,۸۴۴
عضویت از: ۱۳ آذر ۱۳۸۹
از: Behshahr
طرفدار:
- messi - یوهان کرایوف - یه زمانی جوون بودیم، جوونی کردیم : پرسپولیس!! - spain - داداشم که تو زمین های خاکی بازی می کنه!!! - pep - افشین امپراتور گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول R_FCB1000 نوشته:نقل قول والا ما هر بار سعی کردیم احترام مضاعفی برای خانم ها قائل شیم، سریع اثبات کردن که اشتباه کردیم. متاسفم.. از صبح که بیدار شدم همینطوری داره واسم میباره..یه کاری نکنید آدم از اینجا هم که تنها دل خوشیشه ناامید بشه.مثلا ما میایم اینجا که تو جو بارسایی ها یکم حالمون بهتر بشه من اگه جای شما بودم از همین میزان توجه ملوکانه به وجد میومدم! اینا نعماتی هستند که تا هست قدرشو نمیدونیم آیا همین هم کلامی با همایونی برای شادی شما کافی نیست؟ |
||
|
|||
۵ خرداد ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۷
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
نقل قول R_FCB1000 نوشته:نقل قول والا ما هر بار سعی کردیم احترام مضاعفی برای خانم ها قائل شیم، سریع اثبات کردن که اشتباه کردیم. متاسفم.. از صبح که بیدار شدم همینطوری داره واسم میباره..یه کاری نکنید آدم از اینجا هم که تنها دل خوشیشه ناامید بشه.مثلا ما میایم اینجا که تو جو بارسایی ها یکم حالمون بهتر بشه من که چیزی نگفتم. منطقا روحیه دخترهای نوجوان حساس تره و گرچه من به پسر های نوجوان هم دیدن این سریال رو توصیه نمی کنم، اما به نظرم این حساسیت در مورد دخترها بیشتره. این یک جور تعریف بود نه مذمت! |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۵ خرداد ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: mahsa.barca
پیام:
۳,۰۹۹
عضویت از: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
از: esf
طرفدار:
- david villa .messi - گوارديولا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول البته صحنه های +18 زیاد داره که باعث میشه به شخصه من این سریال رو به خانمها توصیه نکنم. 18+ يعني چه دختر چه پسر نگفته ك 18+ ,for female |
||
به شکل نمایش کنارم مردمن | |||
۵ خرداد ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۷
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
آقا شما همون شب تولد 18 سالگیتون برید ببینید. عجبا.
|
||
|||
۷ خرداد ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: mahsa.barca
پیام:
۳,۰۹۹
عضویت از: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
از: esf
طرفدار:
- david villa .messi - گوارديولا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Farewell Tito نوشته:آقا شما همون شب تولد 18 سالگیتون برید ببینید. عجبا. نه باو من منظورم يه چيز ديگه بود وگرنه ما رو چه به اينا |
||
به شکل نمایش کنارم مردمن | |||
۷ خرداد ۱۳۹۳
|
|
|
ببخشید من هی بحث +18 رو میارم وسط ولی یک سوال: محدودیت سنی کتابش چطوریه؟ اونم +18 یا کمتر؟ گفتم برم کتابش رو دانلود کنم بخونم بعد یک هو ببینم کتابش از فیلمش بد تر باشه صحنه هاش... |
||
۱۰ خرداد ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۷
طرفدار:
کتاب که صحنه نداره. اولا کتاب ادبیات زشت و منشوری نداره. یه سری چیزا رو خیلی صریح میگه، اما اصلا ادبیات کثیفی نداره. خوندنش مشکلی نداره. این شبکه HBO کرم داره. اگر پینوکیو هم بسازن توش صحنه می ذارن! صحنه های تو سریال البته بیشتر فصل اول، خیلی پررنگ شدن و چون تصویری هستن طبیعتا خیلی شنیع تر از اینه که حتی اگر نوشته می شد، اما تو کتاب هرگز به جزئیات این صحنه پرداخته نشده، با اینکه مستقیم بهشون اشاره شده. |
||
|||
۱۰ خرداد ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: L.A-Messi
پیام:
۴,۶۳۲
عضویت از: ۲۱ شهریور ۱۳۹۰
از: دامغان
طرفدار:
- مسی - کرایف،دی استفانو - گواردیولا،گاس هیدینگ - کلا قیدشو زدم گروه:
- کاربران عضو |
ما کلا از روند داستان عقب بودیم(عمدا و برای منتظر نموندن برای فصل 4).... گفتیم این سه قسمت آخر فصل سوم رو دیشب یکجا ببینیم و از امروز برای امتحانات استارت بزنیم.... فصل 4 باشه برای تابستون.. افسوس... اگه الان مارتین جلوم بود برای کشتنش لحظه ای درنگ نمیکردم... دیشب تا صبح خوابم نبرد... حال فیلم دیدن هم ندارم چه برسه به درس خوندن.... تا 6 صبح داشتم به خودم و کتاب و سریال و مخصوصا مارتین فحش میدادم... دودمان استارک رو به باد داد .... انگیزم برای دیدن فصل بعد ،نصف هم کمتر شد.... عین فصل اول به فصل دوم که هیجان سریال برام نابود شد با رفتن ند.... گند بزنن به این متفاوت بودن و شکستن قالب های قدیمی ، اگه قراره تنها خاندان پاک هفت اقلیم خونشون ریخته بشه ، اونوقت نهایت درد و رنج اون لنیسترهای حرامزاده ، قطع شدن دست جیمی ملعون باشه... |
||
۱۱ خرداد ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی |
|
||
|
|||
۱۱ خرداد ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۷
طرفدار:
متن مخفی |
||
|||
۱۲ خرداد ۱۳۹۳
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |