در حال دیدن این عنوان: |
۶ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
نام کاربری: mahsa.barca
پیام:
۳,۰۹۹
عضویت از: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
از: esf
طرفدار:
- david villa .messi - گوارديولا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول فکرشو بکن پیام نمیاد نمیاد وقتی هم که میاد و باحالت شریجه میریم روگوشی مینیم که کسی نیس جز..... كسي نيس جز ... تور ويژه ي مشهدو كيش ،هوايي زميني (نسيم بهشت) ميدونه ما الان قصد مسافرت نداريما هي پيام ميفرسه حالا بو ببره ما ميخوايم بريم مسافرت ديگه قطع رابطه ميكنه |
||
به شکل نمایش کنارم مردمن | |||
۱۹ اسفند ۱۳۹۲
|
|
|
نقل قول MARYAM نوشته:کسی نیز جز..... پشتیبان کانون! |
||
|
|||
۱۹ اسفند ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: PARSOA
پیام:
۱,۱۱۲
عضویت از: ۴ فروردین ۱۳۹۱
از: نصف جهان
طرفدار:
- کینگ لئو..... - .... - سپاهان - اسپانیا - گواردیولا گروه:
- کاربران عضو - ناظرين انجمن |
نه بابا نمیخواد با این تورا بری مسافرت مطمئن نیس یه وقت میدوزدنت |
||
۱۹ اسفند ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: mahsa.barca
پیام:
۳,۰۹۹
عضویت از: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
از: esf
طرفدار:
- david villa .messi - گوارديولا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول مــ ـــریـــ ــم بــ ــانــ ــو نوشته:نقل قول MARYAM نوشته:کسی نیز جز..... پشتیبان کانون! همين الان داشتم با پشتيبانه ميحرفيدم ميگف مهسااااااااااااا مگه نگفتم جلسه رو بياااااا منن گفتم ميومدم وقتم تلف ميشد بيچاره اينجوري شد و اما اون يكي مريم (اصفهان) خانومي من با هر توري برم احتمال دزديده شدنم زياده (سقف سايت و بپا ) ولي حالا چرا با اين تورا نريم؟؟؟؟ |
||
به شکل نمایش کنارم مردمن | |||
۱۹ اسفند ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: PARSOA
پیام:
۱,۱۱۲
عضویت از: ۴ فروردین ۱۳۹۱
از: نصف جهان
طرفدار:
- کینگ لئو..... - .... - سپاهان - اسپانیا - گواردیولا گروه:
- کاربران عضو - ناظرين انجمن |
نقل قول من با هر توري برم احتمال دزديده شدنم زياده (سقف سايت و بپا ) ولي حالا چرا با اين تورا نريم؟؟؟؟اعتمادبه سقفو آجی جون حالا جدی اومدیم و دزدیدنت یا پولتو خوردن و یه قلوپ آبم روش بعد کی میخواد جواب بده حالا ازماگفتن بود بعد نگی نگفتی |
||
۱۹ اسفند ۱۳۹۲
|
|
|
نقل قول MahSa نوشته:همين الان داشتم با پشتيبانه ميحرفيدم ميگف مهسااااااااااااا مگه نگفتم جلسه رو بياااااا منن گفتم ميومدم وقتم تلف ميشد بيچاره اينجوري شد متنفرم ازش! |
||
|
|||
۱۹ اسفند ۱۳۹۲
|
|
|
من این پشتیبانه زنگ میزنه همش میگه خودتو نسوزون و.... منم همچنان همون موقعیت خودموحفظ میکنم. |
||
۱۹ اسفند ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول مـــاهـــان نوشته:جهان سومى همينه ديگه آقا .... همين هفته يه پنالتى مشتى گرفت، حالا ببينيم كسى صداش در مياد ؟؟؟ بحث همین دانیال داوریِ تنها نیست! توی خبر که هست؛ مسی، فرناندو لیما، هاسه واگا، مربی نیجریه و ... با فرهنگ ایرانی آشنا شدن. متأسفانه با وجود خِیل نخبگان کشور، تعداد افرادی بیکار، و البته تهی مغزِ این چنینی، کم نیست! تعداد و حضورشون هم در صفحات اجتماعی، خیلی خیلی پر رنگه. به نوعی به دلیل فعالیت شون در صفحه های افراد معروف که محل گذر هر کسی، از هر کشوری ـه، - متأسفانه - نماینده ی ایران هم هستند، این افراد. واقعا نمی دونم باید برای متوقف کردن موجی که این افراد همراه خودشون دارن و روز به روز هم به دایره ی فعالیت و جمعیتشون اضافه میشه، چه کرد... خیلی دوست دارم منطقا ثابت کنم که ما جهان سومی نیستیم، ولی با اون اوصاف و وضعیت، مثل اینکه باید قبول کرد که ایرانی جماعت، ضمن موقعیت شناس نبودن، خیلی بی جنبه ست! |
||
۱۹ اسفند ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۱
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Ali Rezaei نوشته:حضرت بارانی به جان خودم من گناهی ندارم! من چیکار کنم که تاریخی که اعلام کردی من شرکت بودم؟! بین روزهای یکشنبه و دو شنبه هر هفته، هر تاریخی که اعلام کنی من هستم در خدمتت! مردونگی کن یکی از این دو روز رو انتخاب کن که ما بیش از این شرمنده ت نشیم فردا هیأت پارچه نویسی دارم. ناهار بگیر بیا. |
||
|
|||
۲۰ اسفند ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Ali.Rezaei
پیام:
۳,۸۴۴
عضویت از: ۱۳ آذر ۱۳۸۹
از: Behshahr
طرفدار:
- messi - یوهان کرایوف - یه زمانی جوون بودیم، جوونی کردیم : پرسپولیس!! - spain - داداشم که تو زمین های خاکی بازی می کنه!!! - pep - افشین امپراتور گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول محمد رضا بارانی نوشته:نقل قول Ali Rezaei نوشته:حضرت بارانی به جان خودم من گناهی ندارم! من چیکار کنم که تاریخی که اعلام کردی من شرکت بودم؟! بین روزهای یکشنبه و دو شنبه هر هفته، هر تاریخی که اعلام کنی من هستم در خدمتت! مردونگی کن یکی از این دو روز رو انتخاب کن که ما بیش از این شرمنده ت نشیم فردا هیأت پارچه نویسی دارم. ناهار بگیر بیا. برادر میگم یکشنبه و دوشنبه! اما مساله ای نیست! شما حساب کن کارت به کارت میکنیم! کاملا جدی گفتما باز نیای بگی این زد زیر قولش! |
||
|
|||
۲۰ اسفند ۱۳۹۲
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |