در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
|
نقل قول Ali Rezaei نوشته:نقل قول The Dark Heir نوشته:نقل قول علی نوشته:نقل قول The Dark Heir نوشته:قاصدک هان چه خبر آوردی؟ از کجا وز که خبر آوردی؟ این ناخن هاتونونمیگیرید؟ اصلا من گیتار می زنم اونم با انگشت شست. پرابلم؟ آقا پاکو دلوسیا؟؟ فوش بود؟ |
||
۶ شهریور ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
از: تهران
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار |
نقل قول علی نوشته:نقل قول Ali Rezaei نوشته:نقل قول The Dark Heir نوشته:نقل قول علی نوشته:نقل قول The Dark Heir نوشته:قاصدک هان چه خبر آوردی؟ از کجا وز که خبر آوردی؟ این ناخن هاتونونمیگیرید؟ اصلا من گیتار می زنم اونم با انگشت شست. پرابلم؟ آقا پاکو دلوسیا؟؟ فوش بود؟ این سوال منم بودروم نشد بپرسم |
||
who don't pay attention to you |
|||
۶ شهریور ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: Ali.Rezaei
پیام:
۳,۸۴۴
عضویت از: ۱۳ آذر ۱۳۸۹
از: Behshahr
طرفدار:
- messi - یوهان کرایوف - یه زمانی جوون بودیم، جوونی کردیم : پرسپولیس!! - spain - داداشم که تو زمین های خاکی بازی می کنه!!! - pep - افشین امپراتور گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Ali Rezaei نوشته:خواهران و برادران گرامی. وظیفه خودم دونستم تا همه رو نسبت به جریان کثیفی که جدیداً بوجود اومده مطلع کنم و به سهم خود این کار اشتباه رو به همه گوشزد کنم. بعد از اینکه به دکتر شریعتی توهین شد و کسی صداش در نیومد و بعدش هم آقای جنتی، تازگیا داریم میبینیم که در مورد امام هم این کار داره تکرار میشه... و باید احمق باشیم که فکر کنیم این کار صرفاً برای شادی و خنده س و خدا انقدر بزرگه که همه رو ببخشه.... این جریان، فقط یک جوک ساده که از ذهن بیمار یک فرد تراوش شده باشه نیست! وای بر هر عیب جوی مسخره کننده وقتی که امر به معروف و نهی از منکر از جامعه کنار گذاشته بشه، گناه هم رواج پیدا میکنه. هر کدوم از ما به نوبه خودمون وظیفه داریم که جلوی این حرکات بایستیم. حتی با یک تذکر کلامی ساده... جالبه دلیل کسانی که این جور حرکات رو دنبال میکنند در پاسخ به آیه بالا اینه که خدا انقدر بخشنده هست که گناه ما رو ببخشه!!! اما یادمون باشه. بخشندگی خدا دلیلی بر گناه ما نیست... این حرکت یعنی با علم به غلط بودن این کار، ما انجامش بدیم و این بالاترین حماقت و اشتباهه. اگر همه همینطور ساکت بشینیم این جریان کثیف جلو تر میره... حواسمون باشه... موضوع مهم رو ول کردن چسبیدن به چی |
||
|
|||
۶ شهریور ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: Zahra.Argentina
پیام:
۱,۲۵۷
عضویت از: ۲۳ شهریور ۱۳۹۲
از: مشهد
طرفدار:
- مسی و اینیستا - پرسپولیس - aRgEnTiNa گروه:
- کاربران عضو |
صرفا جهت رونمایی از آواتار و امضا ... دلم تنگه ... ____________________________________________________________________ این جریانی که آقای رضایی گفتین خیلی وقته راه افتاده با همون فاز کوروش کبیر اومد پاکو دلوسیا کیه؟ ویرایش خودم : لعنت به این صدا و سیما بازی پورتو و لیل رو که رو هم 2 تا طرفدار ندارن رو پخش میکنه اما ناپولی و بیلبائو...تازه شبکه 3 پخش کرد پورتو لیل اما بازی من یو رو گذاشتن ورزش بعد شبکه ورزش دیشب منتخب مسایقات بوکس نوجوانان اینچئون 2014 رو پخش میکنه انگار نه انگار فوتبال هست قیافه من اون لحظه دیشب یکی از گند ترین شبا بود واسم |
||
۶ شهریور ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: MoOn.Girl
پیام:
۴,۲۸۴
عضویت از: ۳۰ مهر ۱۳۹۲
از: بابل
طرفدار:
- مسی - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - لوچو❤ - پپ گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول I miss you hero نوشته:صرفا جهت رونمایی از آواتار و امضا ... دلم تنگه ... ____________________________________________________________________ این جریانی که آقای رضایی گفتین خیلی وقته راه افتاده با همون فاز کوروش کبیر اومد پاکو دلوسیا کیه؟ اصن امضات تو طهالم زهرا |
||
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند .. |
|||
۶ شهریور ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۱,۲۵۷
طرفدار:
- کاربران عضو |
مسخره نکن اسطوره تا حالا ندیدی بدونی چه دردی داره ... برو بچه جان من اعصاب ندارم این چند روز برو |
||
۶ شهریور ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: MoOn.Girl
پیام:
۴,۲۸۴
عضویت از: ۳۰ مهر ۱۳۹۲
از: بابل
طرفدار:
- مسی - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - لوچو❤ - پپ گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول I miss you hero نوشته:مسخره نکن اسطوره تا حالا ندیدی بدونی چه دردی داره ... برو بچه جان من اعصاب ندارم این چند روز برو نقل قول ببین بعد یک عمر پرپر زدنچه جای بدی عاشق هم شدیم... اینش خعیلی خنده داره آخه |
||
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند .. |
|||
۶ شهریور ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۱,۲۵۷
طرفدار:
- کاربران عضو |
از این بیشترشم مینویسم چشت درآد عشقه من، اواتار من،امضای من،دایی من بعدشم مشکل از خواجه امیریه سوما هر چی باشه سنگینتر از امضای توئه رابعا روز دختر مبارک |
||
۶ شهریور ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: mahsa.barca
پیام:
۳,۰۹۹
عضویت از: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
از: esf
طرفدار:
- david villa .messi - گوارديولا گروه:
- کاربران عضو |
شما را ب دوستي دعوت ميكنم لااقل برين تو خصوصي -------- اينو برين خيلي باحاله ، ركورداتون رو بگين لينك |
||
به شکل نمایش کنارم مردمن | |||
۶ شهریور ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: R.MESSI
نام تیم: پورتو
پیام:
۵,۴۱۸
عضویت از: ۱۲ اسفند ۱۳۹۱
از: قزوین - الوند
طرفدار:
- Messi - Ronaldinho - پرسپولیس - آرژانتین - خلعتبری،قوچان نژاد و دژاگه - گواردیولا،لوئیز انریکه،تیتو،کلوپ - علی دایی گروه:
- کاربران عضو |
آرامش شب را نصیب کسانی کن که آرامش روز را نصیب دیگران می کنند |
||
۶ شهریور ۱۳۹۳
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |