در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: اخبار بازیهای جدید | ||
نام کاربری: Blaugrana.ForEvEr
پیام:
۵,۶۲۴
عضویت از: ۵ شهریور ۱۳۸۶
از: قزوین
طرفدار:
- ژاوي.مسي - مارادونا.ريوالدو - پرسپوليس - اسپانيا - كريم باقري - پپ گوارديولا - افشين قطبي گروه:
- کاربران عضو |
داش سجادددددددددددددددددددددد يه بازي گرفتم ماهه گرافيك توپ اسمش هست Battlefield Bad Company حتما برو بگير سجاد مثل 2 Call of Duty mdern warfare ميمونه گرافيكش مثل Crysis هست يه عكس ميذارم ببين . عكس |
||
... | |||
۱۰ اسفند ۱۳۸۸
|
|
نام کاربری: RayInRain
پیام:
۵۸
عضویت از: ۲۲ شهریور ۱۳۸۸
از: شیراز
طرفدار:
- کارلس پویل سافورکدا_ژاویرهرناندز - یوهان هندریکوس کرایف - استقلال - هلند_برزیل - فرهادمجیدی - پپ گواردیولا - مجیدجلالی گروه:
- کاربران عضو |
سیستم مورد نیاز fifa manager 10 چیه؟ سی دی شم تو بازار پیدا میشه؟
|
||
خالص باشیدمانندآبی ونگزاریدکینه هاودشمنی هاآنرا اناری کند | |||
۱۴ اسفند ۱۳۸۸
|
|
نام کاربری: Loyal.Boy
پیام:
۲,۷۰۲
عضویت از: ۵ مرداد ۱۳۸۶
از: تبریز
طرفدار:
- ژاوی - مسی - اینیستا - مارادونا - ریوالدو - اسپانیا - آرژانتین - کریم باقری - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول R.Parto نوشته:سیستم مورد نیاز fifa manager 10 چیه؟ سی دی شم تو بازار پیدا میشه؟ بستگی داره بخوای با چه رزولوشنی بازی کنی اگه به رزولوشن های پایین قانع باشی رم 1 گیگ سی پی یو 2 گرافیک سری 7000 به بالا جواب میده سی دی کمتر پیدا میشه یعنی تا اونجایی که من میدونم پیدا نمیشه ! نقل قول يه بازي گرفتم ماهه گرافيك توپ اسمش هست Battlefield Bad Company آره ترایلر هاش قشنگه فقط من با battlefield حال نمیکنم البته منظور تو ورژن 2 این بازیه چون ورژن اولش خیلی وقته اومده ... |
||
بعد از این هم آشیانت هر کس است ، باش با او یاد تو ما را بس است . | |||
۱۶ اسفند ۱۳۸۸
|
|
پیام:
۵,۶۲۴
طرفدار:
- ژاوي.مسي - مارادونا.ريوالدو - پرسپوليس - اسپانيا - كريم باقري - پپ گوارديولا - افشين قطبي گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول آره ترایلر هاش قشنگه فقط من با battlefield حال نمیکنم البته منظور تو ورژن 2 این بازیه چون ورژن اولش خیلی وقته اومده ...چراا؟ من اولين بارمه كه battlefield بازي ميكنم و به نظرم خوبه . ببينم سجاد Call of 6 رو بازي كردي ؟ |
||
... | |||
۱۶ اسفند ۱۳۸۸
|
|
نام کاربری: prince_leo88
پیام:
۷,۶۰۱
عضویت از: ۱۵ دی ۱۳۸۸
از: آتلانتیس
طرفدار:
- لیونل مسی، کارلس پویول - مارادونا، کرایف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - جواد نکونام - گواردیولا، آرسن ونگر - غلام پیروانی، افشین امپراطور گروه:
- کاربران عضو |
آقا کسی می دونه این assassin's creed 2 کی منتشر میشه؟ فقط اینو میدونم که قفلشو توی 2 دقیقه شکستن |
||
... And everyone lived happily ... ...............ever after............. |
|||
۱۷ اسفند ۱۳۸۸
|
|
نام کاربری: Loyal.Boy
پیام:
۲,۷۰۲
عضویت از: ۵ مرداد ۱۳۸۶
از: تبریز
طرفدار:
- ژاوی - مسی - اینیستا - مارادونا - ریوالدو - اسپانیا - آرژانتین - کریم باقری - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول prince_leo88 نوشته:آقا کسی می دونه این assassin's creed 2 کی منتشر میشه؟ فقط اینو میدونم که قفلشو توی 2 دقیقه شکستن تاریخ ریلیز اواخر اسفند ماه هست البته احتمالش هست که دیرتر ریلیز بشه ... نقل قول چراا؟ من اولين بارمه كه battlefield بازي ميكنم و به نظرم خوبه . ببينم سجاد Call of 6 رو بازي كردي ؟تو گیم نت بازی میکردیم خوشم نمیومد ! آره تمومش کردم |
||
بعد از این هم آشیانت هر کس است ، باش با او یاد تو ما را بس است . | |||
۱۸ اسفند ۱۳۸۸
|
|
پیام:
۵,۶۲۴
طرفدار:
- کاربران عضو |
بازي Aliens vs predator هم بد نيست بگيري سجاد
|
||
... | |||
۱۸ اسفند ۱۳۸۸
|
|
پیام:
۷,۶۰۱
طرفدار:
- لیونل مسی، کارلس پویول - مارادونا، کرایف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - جواد نکونام - گواردیولا، آرسن ونگر - غلام پیروانی، افشین امپراطور گروه:
- کاربران عضو |
منم2 battlefield bad company رو گرفتم game spot به این بازی امتیاز 9 داده، پس بازی خوبی میتونه باشه |
||
|||
۱۸ اسفند ۱۳۸۸
|
|
پیام:
۵,۶۲۴
طرفدار:
- کاربران عضو |
battelfield من خراب بود تا يه جاش مياي دوربين عين فرفره دور خودش ميچرخه از يارو پرسيدم گفت بايد ويندوز رو عوض كني |
||
... | |||
۱۸ اسفند ۱۳۸۸
|
|
پیام:
۷,۶۰۱
طرفدار:
- کاربران عضو |
ولی من اوریجینالشو گرفتم که بعدا هم می تونه update بشه و مثل نسخه های کپی نیست |
||
|||
۱۹ اسفند ۱۳۸۸
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |