در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: بارسلونای محبوب من | ||
نام کاربری: Behzad
پیام:
۳,۳۶۴
عضویت از: ۵ بهمن ۱۳۸۸
از: خیلی دور ؛ خیلی نزدیک
طرفدار:
- فابرگاس - گواردیولا گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول پس با این حساب فصل بعد دوباره قضیه 6 جام رو تکرار میشهاین فصل هم ازش دور نبودیم. فقط 2 تا بازی بعد شانسی اوریم که این 2 تا هم در مسیر جامها بود... حالا بدون احتساب ناداوری ها( 1000 کیلومتر با اتوبوس. گل افساید. نگرفتن پنالتی روی الوز) |
||
۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: KHASHAYARSHA
پیام:
۱,۳۱۹
عضویت از: ۷ آذر ۱۳۸۸
از: Casablanca
طرفدار:
- پویول-ژاوی-والدس - کرویف-استویچکوف-پپ-ریوالدو-دینهو - فولاد-استقلال اهواز-نفت - کـــاتـالـــــونـــــــیـــــــا - ایمان مبعلی - کرویف-گواردیولا-فان باستن - مجید جلالی گروه:
- کاربران عضو |
البته ارزشمند ترین ستاره ما لاپورتاست.که امیدوارم هرجوری که ممکنه بمونه.چون با حضور اون همه چی دست یافتنی میشه.
|
||
|
|||
۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: بارررسا
پیام:
۱,۰۸۰
عضویت از: ۷ اردیبهشت ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- عشقم آنری بود که رفت - آنری-رونالدینیو - استقلال - اسپانیا - خسرو حیدری - فرگوسن - قلعه نوعی گروه:
- کاربران عضو |
وای من دوست دارم آقای خاص بیاد رئال بعد پپ با این تیم خفن بزنه تو دهن خوزه به تمام دنیا میفهمونیم که خذف بارسا فقط یه اتفاق بود فقط یه اتفاق بود همین |
||
۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۳,۳۶۴
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول البته ارزشمند ترین ستاره ما لاپورتاست.که امیدوارم هرجوری که ممکنه بمونه.چون با حضور اون همه چی دست یافتنی میشه.واقعا... خیلی به تیم حال داد... یه جورای دوران طلایی رو برامون به ارمغان اورد ؟ کسی خبر داره دوباره کاندید شده یا نه؟ |
||
۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۱,۰۸۰
طرفدار:
- عشقم آنری بود که رفت - آنری-رونالدینیو - استقلال - اسپانیا - خسرو حیدری - فرگوسن - قلعه نوعی گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول البته ارزشمند ترین ستاره ما لاپورتاستyes میخواد بره آره؟؟ |
||
۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۳,۳۶۴
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول وای من دوست دارم آقای خاص بیاد رئالبعد پپ با این تیم خفن بزنه تو دهن خوزه به تمام دنیا میفهمونیم که خذف بارسا فقط یه اتفاق بود فقط یه اتاق بود همین دقیقا... خوزه همش دفاعی بازی می کنه و با وجود این دفاع های رئال هیچ کاری نمیتونه بکنه... 3 بار ازش انتقام میگیرو 2 تا برد ربروی رئال و 1 بار هم قهرمانی در لیگ |
||
۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۳,۳۶۴
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
البته اگر دوست لاپورتا اقای گودال هم بیاد عالیه... تقریبا گمانه زنی برای برگشت سسک هم کار گودال بود اما این راسل پارسال برای اینکه به لاپورتا ضربه بزنه توی کارش سنگ می انداخت
|
||
۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۱,۰۸۰
طرفدار:
- کاربران عضو |
کسی خبر نداره کی میره یا کاندیدای بعدی کیه؟
|
||
۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: KHASHAYARSHA
پیام:
۱,۳۱۹
عضویت از: ۷ آذر ۱۳۸۸
از: Casablanca
طرفدار:
- پویول-ژاوی-والدس - کرویف-استویچکوف-پپ-ریوالدو-دینهو - فولاد-استقلال اهواز-نفت - کـــاتـالـــــونـــــــیـــــــا - ایمان مبعلی - کرویف-گواردیولا-فان باستن - مجید جلالی گروه:
- کاربران عضو |
هنوز مشخص نشده که میتونه تو انتخابات شرکت کنه یا نه.چون میتونه فقط 2دوره رئیس بمونه.باید رفراندوم برگزار کنن اگه رای اورد اونموقع میتونه تو انتخابات شرکت کنه. ولی مثل اینکه خودشم زیاد میل به این نداره که بمونه.احتمالا میخواد شهردار بشه یا نخست وزیر اسپانیا که اگه نخست وزیر بشه خیلی برا بارسا بهتره. |
||
|
|||
۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۱,۰۸۰
طرفدار:
- کاربران عضو |
فرض کن یکی از اعضای کابینه دولت بشه بتونه کمک های مالی دولت رو به رئال آشکار کنه اونوقت قیافه رئال دیدن داره اصلا رئال این تیم این همه پول رو از کجا میاره خب معلومه دیگه چون تیم پادشاهیه بهش کمک میکنن تا جلوی تیم ایالت کاتالان ببره بخاطر مسایل سیاسی و از این جور چیزا که بین مادرید و ایالت کاتالان سر استقلال دعواست |
||
۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۹
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |