در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
این عنوان قفل شده است!
|
|
|
Re: در حاشيه ي لاليگا | ||
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
البته داور هم وظیفه خودش رو به خوبی انجام داد!
|
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۹ شهریور ۱۳۸۵
|
|
|
امیر جون الان که دارم این کلمات رو تایپ میکنم دارم از بوی گند مادریدیسمو و بی عدالتی شدید خفه میشم. بوی گند مادردیسموی کثیف برای من حتی از تلویزیون هم قابل استنشاق بود.الان کینه ای بمراتب سنگین تر از وزن خودم رو توی دلم حس میکنم.
|
||
A prey she was for the cruelty of love | |||
۱۹ شهریور ۱۳۸۵
|
|
|
خب اين از نيستلروي بي خاصيت!! هتريك كرد ! حالا احتمالا بازم با مسخره كردن ،اين شب خوابش نمي بره و گل نمي زنه!.. ريس و ديارا هم كه رو گل ها موثر بودن ... داوري افتضاح و فاجعه بود ... فكر مي كنم اين داور يكي متعصب ترين هواداراي مادريد بود ! برادر نيما حست رو درك مي كنم ! سالگادو هم كه يه الگوئه واقعا ! هر كس هر كاري اين مي كنه بر عكسش رو انجام بده به يه جايي مي رسه ! واقعا صد رحمت به الگوئر ! واقعا حال نكردم با لوانته ولي اون هافبك راستشون خيلي تميز بازي مي كرد . اين كاپلو هم كه واقعا سر اين بازي اين اداها رو در مي آورد معلوم نيست سر الكلاسكو مي خواد چه كنه ! |
||
|
|||
۱۹ شهریور ۱۳۸۵
|
|
نام کاربری: amir_007b
پیام:
۱,۸۶۵
عضویت از: ۲۲ مرداد ۱۳۸۴
از: رئال مادرید و چلسی متنفرم!
گروه:
- كاربران بلاک شده |
این مافیا که میگن یعنی همین دیگه اگه بازیکن رئال این حرکتو میکرد شاید یه خطای ساده گرفته نمیشد داور حالمو به هم زد اینا اینجوریم هیچ قلطی نمیتونن بکنن!
|
||
|
|||
۱۹ شهریور ۱۳۸۵
|
|
پیام:
۱,۸۶۵
گروه:
- كاربران بلاک شده |
مریم خانوم به جون مادرم مطمئن بودم بلافاصله بعد بازی میای اینجا که بگی نیسلروی کارش درسته انقدر هم طول کشید فهمیدم الان بازم کلی باید تایپ کنم تا جواب بدم ولی خودتم میدونی اگه خودتم جای اون بازی میکردی از موقیتهای اون 2 تا گل میزدی به هر حال منم به لوانته گل میزنم اونم از نوع 10 نفرش.
|
||
|
|||
۱۹ شهریور ۱۳۸۵
|
|
|
نيستل روي اگه بازيكن بود به ويارئال گل ميزد
|
||
۱۹ شهریور ۱۳۸۵
|
|
|
منكه سر الكلاسيكو فقط كاپلو رو نگاه ميكنم و ميخندم
|
||
۱۹ شهریور ۱۳۸۵
|
|
|
اميرجان جون مادر محترمتون ارزشش بالاتر از اين حرفاس كه به خاطرش قسم بخوريد . در مورد پنالتي شايد شما گل مي كرديد . من كه بعيد مي دونم زور پام برسه توپ به خط برسه ...ولي انصاف بديد كه گل اولش استادانه بود جاگيرشم رو گلاي ديگه خوب بود . باور كنيد اينا اسمش تعريف نيست توصيف عملكردشه منم به اندازه ي شما ناراحت مي شدم از گل زنيش ولي خب به نظر مي رسه به جز ويا يه رقيب براي اتوئو پيدا شد كه به قول اون دوست عزيز بد جوري شكست خواهد خورد ! در ضمن لطفا سر بحث رفاقت يه وقت از بين نره . به هر حال همه بارسايي هستيم و ته قلب همه يه هدفه اونم موفقيت بارسا و اميدواري براي بازي هاي فوق العاده تر ...
|
||
|
|||
۱۹ شهریور ۱۳۸۵
|
|
پیام:
۱,۸۶۵
گروه:
- كاربران بلاک شده |
به هر حال من بیش گوی خوبیم یعنی جلو جلو اتفاقاتو پیش بینی میکنم در مورد نیسلروی فقط میگم عمرا واسه اتوو خطر ساز شه اما......... بحث رفاقت : بنده مخلص هر چی بارسلوناییه هستم ولی من بد جور داغم لطف کنید انقدر اصرار نکنید که این خوبه دلایلمو قبلا گفتم میتونید مرور کنید به هر حال بازم میگم منم جای اون بودم گل میزدم! |
||
|
|||
۱۹ شهریور ۱۳۸۵
|
|
|
وای وای از این داوری ! تیم های حریف به درک بابا به ابروی لالیگا رحم کنید. این مادریدی ها همیشه یه چیزی تو استین دارن. |
||
۲۰ شهریور ۱۳۸۵
|
این عنوان قفل شده است!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |