در حال دیدن این عنوان: |
۲ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
برای آشنایی خودتون رو معرفی کنید! | ||
|
از اينكه به جمع آبي اناري دلان پيوستيد بسيار خرسنديم اميدواريم لحظات گرم و صميمي رو در ميان ساير اعضاي اين سايت سپري كنيد براي اشنايي با قوانين سايت به {اينجا} مراجعه بفرميايد. و همچنين براي شركت درمورد مباحث مربوط به بارسلوناي عزيز پيشنهاد ميكنيم حتما به انجمن {عاشقان آبي اناري} مراجعه بفرماييد و پيشنهاد ميكنيم حتما براي فعاليت در هر انجمني،تاپيك راهنماي انجمن همان بخش رو مطالعه بفرماييد. همه لحظاتتون آبي اناري تيم مديريتي و نظارتي سايت {fcbarcelona.ir}
|
||
۲۳ مرداد ۱۳۸۴
|
|
Re: خوش آمدگويي | ||
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
عزیزکم اخه اینم اسمه واسه این تاپیک گذاشتی؟ :005: من سعید 14 مرداد 21 سالم تموم شد! :006: از تهران :010: |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۳ مرداد ۱۳۸۴
|
|
|
من رامین 16 سال دارم!بچه تهران هم هستم البته الان 16 سال و 16 روزمه :005:
|
||
۲۳ مرداد ۱۳۸۴
|
|
|
نقل قول سر ویکتور والدس نوشته: عزیزکم اخه اینم اسمه واسه این تاپیک گذاشتی؟ :005: من سعید 14 مرداد 21 سالم تموم شد! :006: از تهران :010: خوش اومدي :005: خوب اسمش رو عوض كن. تو يه جايي ما اين تاپيك رو داريم خيلي هم پر استقباله. اولاعضا مي آن خودشونو معرفي مي كنن. بعد ناظرا مي آن خوش اومد مي گن. همين :010: باز اگه شما صلاح مي دوني عوضش كن قربان. راستي كي سر شدي؟ |
||
۲۵ مرداد ۱۳۸۴
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
پریروزا :005: البته بچه ها میگن تو از اول سر به دنیا اومدی :006: :005: |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۵ مرداد ۱۳۸۴
|
|
|
اين كه از واضحاته
|
||
۲۶ مرداد ۱۳۸۴
|
|
|
منم حمزه پیربابایی 18سال دارم!تهران بودم(18 سال...)ولی بخاطر کنکور فکر نکنم دیگه باشم........ :008:
|
||
۲۶ مرداد ۱۳۸۴
|
|
|
نقل قول Hamze نوشته: منم حمزه پیربابایی 18سال دارم!تهران بودم(18 سال...)ولی بخاطر کنکور فکر نکنم دیگه باشم........ :008: خوش اومدي داداش. ايول ... راستي مگه به خاطر كنكور مي خواي بري كوه زندگي؟! خوب تو تهران درس بخون. شايدم قبول شدي داري مي ري دانشگاه. :011: |
||
۲۶ مرداد ۱۳۸۴
|
|
|
ويرايش شد :011:
|
||
۲۶ مرداد ۱۳۸۴
|
|
|
درود.... البته با این سنهایی که گفتین من احساس کردم کمی پیر شدم. به هر حال من پارسا 24 ساله متولد آبادان هستم.مهندس شیمی پتروشیمی |
||
۲۷ مرداد ۱۳۸۴
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |