در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
این عنوان قفل شده است!
|
![]() ![]() ![]() |
|
Re: صندلی داغ | ||
|
آقا وحید پس سوال دومم چی؟ جواب اونو ندادی |
||
تو ای خود صدا...صدا بزن مرا ببین دل مرا بزن به دریا من که بریده از منم ... در عطش رسیدنم به تو چرا نمی رسم؟؟؟ چرا چرا نمی رسم؟؟؟..... |
|||
۲۷ شهریور ۱۳۸۵
|
|
|
استیون اسپیلبرگ رو .
|
||
۲۷ شهریور ۱۳۸۵
|
|
|
چرا؟
|
||
تو ای خود صدا...صدا بزن مرا ببین دل مرا بزن به دریا من که بریده از منم ... در عطش رسیدنم به تو چرا نمی رسم؟؟؟ چرا چرا نمی رسم؟؟؟..... |
|||
۲۷ شهریور ۱۳۸۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: amir_007b
پیام:
۱,۸۶۵
عضویت از: ۲۲ مرداد ۱۳۸۴
از: رئال مادرید و چلسی متنفرم!
گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
وحید جان همینجور که قول داده بودم با چنتا سوال جنجالی اومدم: 1- اگه قرار بود یکی از بازیکنای رئالو با یکی از بازیکنای بارسا عوض کنی این انتخابت کی بود؟ 2-اگه داور بازی رئال و بارسا بودی قبل از همه حال کیو میگرفتی؟ ![]() 3-اینم به عنوان آخرین سوال از کدوم بازیکن بارسا کمتر از بقیه خوشت میاد؟ |
||
|
|||
۲۸ شهریور ۱۳۸۵
|
|
|
اولا که امیر جون با سئوال های شماهم مثله بقیه حال کردم. 1-رونالدینهو رو با رائول.( تا حالیشون شه که عرضه استفاده از ستاره ها رو ندارن.) 2-ریس(چون خدایی خیلی مارمولکه) 3- error |
||
۲۸ شهریور ۱۳۸۵
|
|
|
امیر خان سوالات جالب بود من که به شخصه خوشم اومد . وحیدجان اگر قرار باشه فقط از یه بازیکن بارسا امضا بگیری کیو انتخاب می کنی؟ اگه قرار باشه مدیر بارسا شی برنامه هات برا تیم چیه ؟ تیم رویایتم بگو از تمام تاریخ می تونی انتخاب کنی . داور بازی هم بگو ! خواهشا جدی ! اگه یه ابر داشتی باهاش چی کار می کردی ؟ |
||
|
|||
۲۸ شهریور ۱۳۸۵
|
|
|
1- اوله 2-تور ورزشی تو ایران اولیشه.تقویت مراکز استعدادیابی توی همه جای دنیاو...... 3-واقعا همین تیم حاضر تو بارسا بهترین تیمه منه.مرادی! |
||
۲۹ شهریور ۱۳۸۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
من دو تا سوال نژاد پرستانه دارم که کلی فاز میده ![]() اول اینکه نظرت در مورد این عبارت که: "صورت و سیرت دخترها رابطه عکس دارد!" چیه؟ ![]() البته صرف نظر از استثناها ![]() سوال دوم هم در ادامه اولیه که میگه نظرت در مورد این رابطه ریاضی چیه؟ میل می کند به صفر = (صورت + سیرت پسرها) / (صورت + سیرت دخترها) ![]() می بینم که دخترای فامیل ![]() ![]() تازه این مبحث بسط بیشتری داره که پس از گرفتن جواب بسط منطقی و ریاضیش رو ارائه میدم ![]() |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۳ مهر ۱۳۸۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: barca_hristo
پیام:
۱,۸۲۸
عضویت از: ۳۱ مرداد ۱۳۸۴
از: مورینیو تا سرحد مرگ متنفرم!!
گروه:
- کاربران عضو ![]() |
سعید، باور کن اگه یه عضو عادی این سئوالا رو پرسیده بود، شخصا بهش اخطار می دادم! یعنی چی؟؟ ![]() ![]() |
||
۳ مهر ۱۳۸۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
بابا شماها چرا جنبه شوخی ندارین ![]() خب یه نظریه س می خوام نظر ملت رو بدونم ![]() |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۴ مهر ۱۳۸۵
|
![]() ![]() ![]() |
|
این عنوان قفل شده است!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |