در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: نقل و انتقالات احتمالی ... | ||
نام کاربری: foad_fcbarca
پیام:
۶۱۷
عضویت از: ۱۰ فروردین ۱۳۸۹
از: ناف کاتالان
طرفدار:
- puyol...xavi....piqe......messi.... - maradona - perspolis - berzil/spania - کریم باقری علی کریمی - رای کارد/گواردیولا/دنيزلي - علی دایی گروه:
- کاربران عضو |
ویرایش ناظر: از بحث های که در چهارچوب عنوان تاپیک نیستن پرهیز کنید |
||
جمال هرچي بارساييو عشقه | |||
۵ مرداد ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: foad_fcbarca
پیام:
۶۱۷
عضویت از: ۱۰ فروردین ۱۳۸۹
از: ناف کاتالان
طرفدار:
- puyol...xavi....piqe......messi.... - maradona - perspolis - berzil/spania - کریم باقری علی کریمی - رای کارد/گواردیولا/دنيزلي - علی دایی گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول فواد جان چیگرینسکی که رفت به شاختاراه رفت؟؟؟ با همون 25$ |
||
جمال هرچي بارساييو عشقه | |||
۵ مرداد ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: Behzad
پیام:
۳,۳۶۴
عضویت از: ۵ بهمن ۱۳۸۸
از: خیلی دور ؛ خیلی نزدیک
طرفدار:
- فابرگاس - گواردیولا گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول foad.elyasi نوشته:نقل قول فواد جان چیگرینسکی که رفت به شاختاراه رفت؟؟؟ با همون 25$ نه خیر با 10 تا ضرر یعنی 15 $ |
||
۵ مرداد ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: index
پیام:
۱۸۴
عضویت از: ۲۰ فروردین ۱۳۸۹
از: سنندج
طرفدار:
- مسی (تمام بازیکنان بارسا) - کرایوف - استقلال - اسپانیا-آرژانتین - مجیدی_جباری_میداوودی_ - گواردیولا - قلعه نوعی گروه:
- کاربران عضو |
آغا جون سسک اومد مبارکه من همین الان تو بازی pes اوردم تو بارسا سسک رو
|
||
مشاهده لینک نظر یادتون نره ....... | |||
۵ مرداد ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: MES_MES
پیام:
۱,۷۴۰
عضویت از: ۱۳ خرداد ۱۳۸۹
از: KERMANSHAH
طرفدار:
- JUST MESSI - مارادونا - استقلال - آرژانتین , اسپانیا - کاپیتان فرهاد - پپ گواردیولا - امیر قلعه نوعی , مجید جلالی گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول آغا جون سسک اومد مبارکه من همین الان تو بازی pes اوردم تو بارسا سسک رو کار خوبی کردی چون تا چند روز دیگه خودش لباس بارسا روو میکنه تنش و لازم نیست که این کاروبه زور براش بکنن اما با اومدن اون باید یه فکری به حال اوزیل کرد |
||
۵ مرداد ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: mamad_ft
پیام:
۸۲۳
عضویت از: ۲۴ مهر ۱۳۸۸
از: camp nou
طرفدار:
- کاپتان پویول - ریوالدو - تاج (ss) - آرژانتین - فرهاد مجیدی - پپ گواردیولا - ناصرخان حجازی گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول باید یه فکری به حال اوزیل کردامیر حسین جان مسوت اوزیل را هم میگیریم یک خبر بد زده اسپرت و اونم اینه که بارسا امسال 77 ملیون یورو کسری بودجه داره انشا الله بتونه حلش کنه البته من از روی تیتر خبر را گفتم و به جزئیاتش نرفتم |
||
ره رو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود ره رو آن است که آهسته و پیوسته رود |
|||
۵ مرداد ۱۳۸۹
|
|
|
هنوز که سسک نیومده امیدوارمم هستم نیاد چون اگه بیاد احتمالا دیگه از 4-3-3 خبری نیست بارسا تقریبا 4-1-3-2 بازی مکینه از طرفی ایبرا هم ذخیره میشه به نظر من با 3 فورواد بهتر تیم رویای تر میشه اگه سسک بیاید دیگه نیازی به اوزیل نداریم تو دفاع مارچنا میتونه خوب باشه درسته 31 سالشه ولی هم تجربه داره هم دوپست میتونه بازی کنه خوب با شه هم مینونه هافبک دفاعی باشه هم دفاع اخر ابیدال به درد دفاع اخر نمیخوره تو جام جهانی اینو ثابت کرد که چه راحت پابلوباررا دریبل خورد پتالتی داده سرعت پایینیم داره هنوز یادم نمیره که تو یه استارت 10 متری 6 متر از ناواس عقب افتاد
|
||
۵ مرداد ۱۳۸۹
|
|
|
نقل قول فرزان نوشته:آغا جون سسک اومد مبارکه من همین الان تو بازی pes اوردم تو بارسا سسک رو :پ36: جای کی گزاشتیش تو زمین؟؟؟؟ تیممون کامل ه خدا کنه یه هفته دیگه برگردونیش ارسنال |
||
۵ مرداد ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: Behzad
پیام:
۳,۳۶۴
عضویت از: ۵ بهمن ۱۳۸۸
از: خیلی دور ؛ خیلی نزدیک
طرفدار:
- فابرگاس - گواردیولا گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول hamid_batista نوشته:نقل قول فرزان نوشته:آغا جون سسک اومد مبارکه من همین الان تو بازی pes اوردم تو بارسا سسک رو :پ36: جای کی گزاشتیش تو زمین؟؟؟؟ تیممون کامل ه خدا کنه یه هفته دیگه برگردونیش ارسنال اره کامل هستیم اما کافیه یک مصدوم بدیم تا به بدترین حال روز در بیایم سال قبل هم هر باختی داشتیم ناشی از نداشتن همین بازیکنها ذخیره خوب بود . گرچه سسک روی نیمکت نمیشینه. |
||
۵ مرداد ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: MES_MES
پیام:
۱,۷۴۰
عضویت از: ۱۳ خرداد ۱۳۸۹
از: KERMANSHAH
طرفدار:
- JUST MESSI - مارادونا - استقلال - آرژانتین , اسپانیا - کاپیتان فرهاد - پپ گواردیولا - امیر قلعه نوعی , مجید جلالی گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول امیر حسین جان مسوت اوزیل را هم میگیریم یک خبر بد زده اسپرت و اونم اینه که بارسا امسال 77 ملیون یورو کسری بودجه داره انشا الله بتونه حلش کنه البته من از روی تیتر خبر را گفتم و به جزئیاتش نرفتم درسته ما می تونیم اونو با 20تا بیاریمش و خیلی خوبه چون:::::::: 1-اگه سسک نیاد اون جاش رو تو زمین می گیره 2-اگه سسک بیاد اون می تونه جانشینش باشه 3-وقتی اینیستا یا ژاوی یا سسک مسدوم شدن اون جانشینشون باشه |
||
۵ مرداد ۱۳۸۹
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |