به اولین سایت تخصصی هواداران بارسلونا در ایران خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام کنید و یا با نام کاربری خود وارد شوید!

شناسه کاربری:
کلمه عبور:
ورود خودکار

نحوه فعالیت در انجمن‌های سایت
دوستان عزیز توجه کنید که تا زمانی که با نام کاربری خود وارد نشده باشید، تنها می‌توانید به مشاهده مطالب انجمن‌ها بپردازید و امکان ارسال پیام را نخواهید داشت. در صورتی که تمایل دارید در مباحث انجمن‌های سایت شرکت نمایید، در سایت عضو شده و با نام کاربری خود وارد شوید.

پیشنهاد می‌کنیم که قبل از هر چیز، با مراجعه به انجمن قوانین و شرح وظایف ضمن مطالعه قوانین سایت، با نحوه اداره و گروه‌های فعال در سایت و همچنین شرح وظایف و اختیارات آنها آشنا شوید. به علاوه دوستان عزیز بهتر است قبل از آغاز فعالیت در انجمن‌ها، ابتدا خود را در تاپیک برای آشنایی (معرفی اعضاء) معرفی نمایند تا عزیزان حاضر در انجمن بیشتر با یکدیگر آشنا شوند.

همچنین در صورتی که تمایل دارید در یکی از گروه‌های کاربری جهت مشارکت در فعالیت‌های سایت عضو شوید و ما را در تهیه مطالب مورد نیاز سایت یاری نمایید، به تاپیک اعلام آمادگی برای مشارکت در فعالیت‌های سایت مراجعه نموده و علائق و توانایی های خود را مطرح نمایید.
تاپیک‌های مهم انجمن
در حال دیدن این عنوان: ۱ کاربر مهمان
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!

پاسخ به: بارسلونای محبوب من
نام کاربری: soorena
پیام: ۹۳۶
عضویت از: ۱۶ دی ۱۳۸۷
از: گلستان
طرفدار:
- ژاوی
- کرایوف، ریوالدو، استوئیچکوف، لاپورتای بزرگ
گروه:
- کاربران عضو
بارسا بدجوری می خواد کاسرس و هلب رو بفروشه! چه شود!

من با اینترنت دایل آپ دو برابر کل دوستان امروز نظر دادم! دوستان شما هم شرکت کنین دیگه!

Catalonia is not Spain
۲۷ مرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- ژاوی
گروه:
- کاربران عضو
نقل قول
روبینیهو که ازدیه گو بهتره آخه هم قابلیت بازی تو نوک حمله روداره هم هافبک اما به حرف ما که نیس آخه هم ریش هم قیچی دست کس دیگه س.

روبینیو هرگز هافبک بازی نکرده، فقط مهاجم کناری یا مهاجم نوک بوده، بارسا هافبک لازم داره نه مهاجم.
به نظر شما روبینیو می تونه جای ژاوی بازی کنه؟!!!

Catalonia is not Spain
۲۷ مرداد ۱۳۸۹
نام کاربری: parham_muse_rh
پیام: ۲۸۰
عضویت از: ۹ شهریور ۱۳۸۸
طرفدار:
- ... messi xavi villa
- ronaldo ronaldinho
- Spain Argantina Brasil
- Guardiola Mourinho Hiddink Rijkaard
گروه:
- کاربران عضو
من نمی دونم چرا اینجوری هستین شما ها؟!
بابا یه انری رفت به مارکز یه یایا و چیگرینسکی!
4 تا رفتن 2 تا اومدن! اینو که همه قبول دارن؟!
تو دفاع که مشکل نداریم؟! مارکز و چیگرینسکی رفتن ادریانو اومد! ضمن این که میلیتو هم برگشته! (فصل پیش روش حساب نشده بود چون نیم فصل اومد بعد تقریبا 2 سال مصدومیت) به علاوه این که مونیسا و فونتاس هم اضافه شدن!
مهاجم هم که انری رفت ویا اومد یه مهاجم فوق العاده که 100% خط حملمون بهتر از پارسال شده!
می مونه هافبک که یایا رفت کسی نیومد ولی خب:
1.بوسکتس 1 سال بهتر شده (در مورد بوسکتس که قابل اطمینان نیس اصلا قبول ندارم اون کاملا پخته شده جوری که ژابی الونسو رو بیرون می کشید دل بوسکه ولی بوسکتس می موند تو بازی)
2.بازیکنایی مثل تیاگو دوس سانتوس رومئو ویکتور سانچز رو داریم!
3.اگه واقعا می خواین که تیاگو و دوس سانتوس و ... پیشرفت کنن باید بهشون می دون داد! فکر می کنین اگه ماسکرانو بیاد جنبه نیمکت نشستن داشت؟! اصلا دیگه بازی به رومئو می رسید؟! یعنی می شه هم بوسکتس هم ماسکرانو بشینن رو نیمکت بعد رومئو بازی کنه؟!
اگه امسال انقدر هافبک هامون کمه پس پارسال چی بود؟! چرا پارسال کسی صداش در نیومد؟!
یه یایا رفته 4 تا اضافه شدن! ویکتور سانچز دوس سانتوس تیاگو و رومئو حالا گلب هم چون معلوم نیس نمی گیم!
ما اگه حتی اوزیل رو می گرفتیم باید می شستیم که یه بازی ژاوی و اینیستا لازم نباشه بازی کنن یا مصدوم شن که از بین اون 4 تا 2 تا شون بازی کنن که 100 % یکی از اونا اوزیل می بود و اون سه تا بازیکنه جوونمون خیلی می خواست بهشون بازی برسه هر 2 ماه یه بازی کاما بازی کنن به نظرتون این کافی بود؟!
به نظرم تیممون کامله

دانلود کلیپ های بارسا؟!
۲۷ مرداد ۱۳۸۹
نام کاربری: fabregas777
پیام: ۳۰۷
عضویت از: ۱ مرداد ۱۳۸۹
از: صدر جدول
طرفدار:
- مسی، ژاوی، اینیستا،پویول و فابرگاس و ویا
- کرایف
- PERSPOLIS
- Spain.Argantin
- عابدزاده.دایی.باقری
- گواردیولا.مارادونا
- دایی.عابدزاده
گروه:
- کاربران عضو
روبینهو جای ژاوی که نه آخه نقش هافبک تو هرسیستمی یه جوره.توسیستم بارسا که نه ولی به عنوان هافبک نفوذی راحت جواب میده.اوزیل هم که یا باید جای مسی بازی میکرد یا هافبک نفوذی پشت فوروارد.

سلامتی آقا امام زمان صلوات
۲۷ مرداد ۱۳۸۹
نام کاربری: KHASHAYARSHA
پیام: ۱,۳۱۹
عضویت از: ۷ آذر ۱۳۸۸
از: Casablanca
طرفدار:
- پویول-ژاوی-والدس
- کرویف-استویچکوف-پپ-ریوالدو-دینهو
- فولاد-استقلال اهواز-نفت
- کـــاتـالـــــونـــــــیـــــــا
- ایمان مبعلی
- کرویف-گواردیولا-فان باستن
- مجید جلالی
گروه:
- کاربران عضو
پرهام کاش همینجوری که گفتی راحت باشه!
تیاگو- دوس سانتوس -رومئو- ویکتور سانچز رو هم 5بازی حساس بازی نکردن.
پارسال تو 12روز 3بازی سخت داشتیم.2تاش با آرسنال یکیشم با رئال.سال قبلشم تو 1هفته 2بازی با چلسی داشتیم یکی دیگه هم رئال بود.
بنظر شما اگه خدایی نکرده تو اینجور بازیا ژاوی-اینیستا یا بوسکتس مصدوم بشه رومئو یا تیاگو میتونن جاشونو پر کنن؟
مگه رومئو چند بازی امتحانشو پس داده؟
پارسال دلمون خوش بود به یایا.یا مارکز.
اینا کم کم و تو بازیای آسون باید بازی کنن تا جا بیوفتن.
من نمیگم اینا صلاحیت ندارن ولی بازی دادن به اینا ریسک بزرگیه.رئال هم مربیش بهتر شده هم بازیکناش تازه چمپیونزلیگم هست با تیمهای بهتر از سال قبل.

President Laporta: We'd Rather To Be Best Than First
نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۲۷ مرداد ۱۳۸۹
نام کاربری: تارا_تاج
پیام: ۱,۱۷۰
عضویت از: ۳۱ فروردین ۱۳۸۹
طرفدار:
- اول ژاوی، دومم ژاوی (میم-ژاوی)، بعدش مسی
- Spain & Argentina
گروه:
- کاربران عضو
- مترجمین اخبار
نقل قول
تو دفاع که مشکل نداریم؟! مارکز و چیگرینسکی رفتن ادریانو اومد! ضمن این که میلیتو هم برگشته! (فصل پیش روش حساب نشده بود چون نیم فصل اومد بعد تقریبا 2 سال مصدومیت) به علاوه این که مونیسا و فونتاس هم اضافه شدن!

اتفاقا تو دفاع مشكل اساسي داريم.

مگه بازي با سويا خط دفاعمون يكي از نقاط قوتمون نبود، ولي سه تا گل ناقابل خورديم در عرض 20 دقيقه. همشم تقصير دروازبان نبود.

تصور كن تو يكي از بازيهاي فصل جديد پيكه و پويول نباشن، معلومه به چه حال و روزي ميافتيم.

من نميدونم رومئو و فونتاس چجوري ميخوان جاي يايا و ماركزو چگرينسكي را پر كنند، اصلا بهشون اعتباري نيست.

جذب هافبك دفاعي از نون شب برا بارسا واجب تره ولي كو گوش شنوا.

گاهی یک نگاه آنقدر مهربان است که چشم هرگز رهایش نمیکند
گاهی یک عشق آنقدر ماندگار است که زمان حریفش نمیشود
و گاهی یک دوست آنقدر عزیز است که قل
۲۷ مرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- ژاوی
گروه:
- کاربران عضو
نقل قول
روبینهو جای ژاوی که نه آخه نقش هافبک تو هرسیستمی یه جوره.توسیستم بارسا که نه ولی به عنوان هافبک نفوذی راحت جواب میده.اوزیل هم که یا باید جای مسی بازی میکرد یا هافبک نفوذی پشت فوروارد.

اوزیل میشد ذخیره اینیستا و ژاوی نه مسی، حالا اصلا بی خیال اوزیل، یه هافبک دیگه.

نقل قول
اگه واقعا می خواین که تیاگو و دوس سانتوس و ... پیشرفت کنن باید بهشون می دون داد! فکر می کنین اگه ماسکرانو بیاد جنبه نیمکت نشستن داشت؟! اصلا دیگه بازی به رومئو می رسید؟! یعنی می شه هم بوسکتس هم ماسکرانو بشینن رو نیمکت بعد رومئو بازی کنه؟! اگه امسال انقدر هافبک هامون کمه پس پارسال چی بود؟! چرا پارسال کسی صداش در نیومد؟!

1- پارسالم هافبکامون کم بودن که چوبشو تو بازی با اینتر خوردیم
2- قرار بود کمبود هافبک با اومدن سسک جبران بشه، سسک که نیومد هیچ یایا هم رفت.
3- سبک بازیکن پروری بارسا همیشه این بوده که اول جوونا خودشون رو ثابت می کردن بعد یه بازیکن جدا میشد، مثل پیکه و مارکز، پدرو و آنری، مسی و ژولی، اینیستا و دکو و ...، نه اینکه تیمو خالی کنن بگن جوونا بازی کنن، این روشیه که سال هاست داره اجرا میشه و همه جوره جواب داده، شما میگی این روش اشتباه بوده؟
خالی کردن تیم و آوردن جوونا سبک آرسناله که سال هاست داره چوبشو می خوره و میاد 4 تا از بارسا می خوره، جامی هم نمی گیرن.

سبک جوون پروری بارسا هم جام آورده و استعداد های بزرگی رو پرورش داده (بسیار فراتر از آژاکس و آرسنال)
این مطالب رو تا حالا چند بار گفتم.
هلب رو که می خوان بفروشن، شما بگو میشه یه تیم فقط چهار تا هافبک قابل اطمینان و حرفه ای داشته باشه، حتی تیم های محلی هم بیشتر از این هافبک دارن.

همونطور که گفتم امسال قرار بود سسک بیاد تا مشکل کمبود هافبک رفع بشه، حالا سسک که نیومده یایا هم که رفته، یعنی به جای اضافه شدن هافبک، هافبک کم شده! پارسال اون طوری چوبشو خوردیم، دیگه معلوم نیست امسال چی بشه!

Catalonia is not Spain
۲۷ مرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- ژاوی
گروه:
- کاربران عضو
من میگم حالا که مسلمه مدیرای بارسا بازیکن نمی گیرن بریم سر یه بحث دیگه. ما که صدامون به جایی نمی رسه که نظرشون عوض شه!

بی خیال انشاءالله امسال بازیکنامون تیتانیومی میشن و بدون مصدومیت تا آخر میرن!
ایشالا جوونامون جواب میدن.
بحثو عوض کنیم، هوم؟! این بحث فقط اعصاب مارو خراب می کنه.
در ضمن می تونین طی دو هفته آینده هر روز رو اول آوریل فرض کنین و به شایعات خرید بازیکن محل ندین!

Catalonia is not Spain
۲۷ مرداد ۱۳۸۹
نام کاربری: تارا_تاج
پیام: ۱,۱۷۰
عضویت از: ۳۱ فروردین ۱۳۸۹
طرفدار:
- اول ژاوی، دومم ژاوی (میم-ژاوی)، بعدش مسی
- Spain & Argentina
گروه:
- کاربران عضو
- مترجمین اخبار

نقل قول

سورنا نوشته:

من میگم حالا که مسلمه مدیرای بارسا بازیکن نمی گیرن بریم سر یه بحث دیگه. ما که صدامون به جایی نمی رسه که نظرشون عوض شه!
بی خیال انشاءالله امسال بازیکنامون تیتانیومی میشن و بدون مصدومیت تا آخر میرن!
ایشالا جوونامون جواب میدن. بحثو عوض کنیم، هوم؟!
این بحث فقط اعصاب مارو خراب می کنه.

در ضمن می تونین طی دو هفته آینده هر روز رو اول آوریل فرض کنین و به شایعات خرید بازیکن محل ندین!

منم بدجور با شما موافقم.

من نميدونم چرا داريم حرص بيخودي ميخوريم.

انشاءالله ختم به خير بشه.

گاهی یک نگاه آنقدر مهربان است که چشم هرگز رهایش نمیکند
گاهی یک عشق آنقدر ماندگار است که زمان حریفش نمیشود
و گاهی یک دوست آنقدر عزیز است که قل
۲۷ مرداد ۱۳۸۹
نام کاربری: aghazahiri
پیام: ۷۷
عضویت از: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۹
گروه:
- کاربران عضو
به نظر من بحث خريد رو تمام كنيد . بهتره اميدوار باشيم تنها چيزي كه ميتونه ما رو امسال سرور جهان بكنه روحيه ي جنگندگي بازيكنانه كه ميتونه رئال با اون دفاع متحول شدش رو نابود كنه امسال قراره مورينيو رو له كنيم و بگيم كه پپ سروره مورينيوئه اگر سيستم پپ لو رفته باشه سيستم مورينيو هم لو رفته پارسال حمله خوبي نداشتيم امسال دو مهاجم خلاق و يك مهاجم تمام كننده داريم كه ضعف پارسال رو ميپوشونه ولي بايد دفاع تيم ترميم بشه كه هر چي مشكل داريم از دفاعمونه كه تو بازي هاي حذفي مثل همين الان كار دستمون ميده

۲۷ مرداد ۱۳۸۹

برو به صفحه
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!

اختیارات
شما می‌توانید مطالب را بخوانید.
شما نمی‌توانید عنوان جدید باز کنید.
شما نمی‌توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید.
شما نمی‌توانید نظرسنجی اضافه کنید.
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌ها شرکت کنید.
شما نمی‌توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید.
شما نمی‌توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید.

فعالیترین کاربران سایت
اعضای جدید سایت
جدیدترین اعضای فعال
تعداد کل اعضای سایت
اعضای فعال
۱۷,۹۵۶
اعضای غیر فعال
۱۴,۳۶۳
تعداد کل اعضاء
۳۲,۳۱۹
پیام‌های جدید
بحث در مورد تاپیک های بخش سرگرمی
انجمن سرگرمی
۴,۶۶۷ پاسخ
۵۸۱,۲۱۵ بازدید
۲ ماه قبل
مهدی
هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
انجمن مباحث آزاد
۷۶,۴۹۹ پاسخ
۱۲,۳۳۹,۵۹۰ بازدید
۳ ماه قبل
یا لثارات الحسن
بحث آزاد در مورد بارسا
انجمن عاشقان آب‍ی و اناری
۵۸,۲۰۷ پاسخ
۹,۰۳۶,۲۶۳ بازدید
۵ ماه قبل
armanshah
برای آشنایی خودتون رو معرفی کنید!
انجمن مباحث آزاد
۷,۶۴۳ پاسخ
۱,۳۴۴,۹۵۰ بازدید
۵ ماه قبل
Activated PC
آموزش و ترفندهای فتوشاپ
انجمن علمی و کاربردی
۱۳۵ پاسخ
۴۶,۶۹۰ بازدید
۵ ماه قبل
RealSoftPC
جام جهانی ۲۰۲۲
انجمن فوتبال ملی
۲۳ پاسخ
۲,۸۸۳ بازدید
۵ ماه قبل
Crack Hints
موسیقی
انجمن هنر و ادبیات
۵,۱۰۱ پاسخ
۱,۰۶۸,۳۴۸ بازدید
۵ ماه قبل
Activated soft
علمی/تلفن هوشمند/تبلت/فناوری
انجمن علمی و کاربردی
۲,۴۱۹ پاسخ
۴۵۷,۴۸۷ بازدید
۶ ماه قبل
javibarca
مباحث علمی و پزشکی
انجمن علمی و کاربردی
۱,۵۴۷ پاسخ
۷۸۰,۷۸۳ بازدید
۷ ماه قبل
رویا
مســابــقـه جــــذاب ۲۰ ســــوالـــــــــــــــــــی
انجمن سرگرمی
۲۳,۶۵۸ پاسخ
۲,۳۵۷,۴۰۳ بازدید
۷ ماه قبل
رویا
حاضرین در سایت
۳۶۷ کاربر آنلاین است. (۲۴۰ کاربر در حال مشاهده تالار گفتمان)

عضو: ۰
مهمان: ۳۶۷

ادامه...
هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت، تنها با ذکر نام «اف سی بارسلونا دات آی آر» مجاز است!