در حال دیدن این عنوان: |
۵ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
مسابقه بهترین آواتار سایت! | ||
نام کاربری: Barcelona_Winner
پیام:
۵,۲۴۰
عضویت از: ۱۱ آبان ۱۳۸۷
از: زیر آسمان
طرفدار:
- مــســی - ریــــــوالــــــدو - اسپانیا - برزیل - گواردیولا - آراگونز گروه:
- کاربران عضو - شورای نخبگان سایت |
با سلام خدمت همگی! از امروز بهترین آواتار های سایت رو میتونین در این تاپیک جستجو کنین ! این تاپیک در قالب یک مسابقه به کارش ادامه میده که در پایان اون بهترین آواتار اون ماه از دید کاربران سایت انتخاب میشه. کلیات و قوانین مسابقه به صورت زیره : 1- یک هفته وقت میدیم تا هر کی داوطلبه آواتارش تو مسابقه شرکت داده بشه تو تاپیک اعلام کنه . 2- یک هفته وقت میدیم تا هر کس آواتار یکی که تو مورد قبلی اعلام آمادگی نکرده رو پیشنهاد بده ( یعنی آواتار های پیشنهادی رو میگین ) ( هر کس فقط میتونه آواتار یک نفرو پیشنهاد بده ) به عنوان مثال : نفر x تو مورد اول اعلام آمادگی کرده ولی نفر y اعلام نکرده . تو این یک هفته نفر x میتونه پیشنهاد بده که آواتار نفر y هم تو مسابقه شرکت داده بشه ! 3- بعد از اتمام دو مورد قبل ، مسئول مسابقه تمام آواتار ها رو تو سیستمش ذخیره میکنه و دوباره آپلود میکنه . اینطوری اگه کسی خواست آواتارشو عوض کنه آزاده ولی اون آواتاری که مسئول مسابقه ذخیره کرده تو مسابقه گذاشته میشه .( آواتار ها در غالب 2 گروه بارسایی و غیر بارسایی تو مسابقه شرکت داده میشن و در آخر هم 2 برنده داریم.) 4- یک هفته وقت میدیم تا کاربران سایت به تمام آواتار ها امتیاز بدن . ( نمره 3 تا 10 ) نمرات از طریق پیام شخصی برای ناظر ارسال میشه. 5- اگر گزارش بشه کسی با پیام شخصی از فرد دیگه ای درخواست کرده که به آواتارش نمره بالا بده درخواست کننده از مسابقه حذف شده و دور بعدی هم از شرکت تو مسابقه محرومه. کسی که ادعا میکنه ازش خواسته شده به آواتاری نمره بالا بده باید از صفحه اون پیام شخصی ش عکس بگیره و برای ناظر ارسال کنه. 6- در آخر بهترین آواتار به صورت لینک میره تو لیست و همیشه اعلام خواهد شد . 7- آبانماه هر سال هم تمام آواتارهایی که توی یک سال قبل به عنوان بهترین آواتار انتخاب شدن در قالب یک مسابقه با هم رقابت خواهند کرد و بهترین آواتار سال هم انتخاب خواهد شد . هر نظری در رابطه با این تاپیک دارین میتونین > اینجا < مطرح کنین . |
||
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنیهَا وَ سِرِّالمُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک | |||
۱ آبان ۱۳۸۹
|
|
پاسخ به: مسابقه بهترین آواتار سایت ! | ||
نام کاربری: Barcelona_Winner
پیام:
۵,۲۴۰
عضویت از: ۱۱ آبان ۱۳۸۷
از: زیر آسمان
طرفدار:
- مــســی - ریــــــوالــــــدو - اسپانیا - برزیل - گواردیولا - آراگونز گروه:
- کاربران عضو - شورای نخبگان سایت |
آغاز مرحله 1 : از امروز تا جمعه 7 آبان هر کس مایله آواتارش تو مسابقه شرکت داده بشه اعلام آمادگی کنه . |
||
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنیهَا وَ سِرِّالمُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک | |||
۱ آبان ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: call_of_catalan
نام تیم: میلان
پیام:
۸,۵۴۱
عضویت از: ۱۱ شهریور ۱۳۸۸
از: اورمیه
طرفدار:
- مسی - پویول - مارادونا - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - علی کریمی - کریم باقری - پپ گواردیولا - کریم باقری گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی |
خوب نفر اول خودم اعلام آمادگی میکنم.
|
||
۱ آبان ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: iceage6
پیام:
۵۳
عضویت از: ۴ شهریور ۱۳۸۹
از: همین جا دیگه...
طرفدار:
- مسی - استقلال گروه:
- کاربران عضو |
منم هستم
|
||
دست عشق از دامن دل دور باد ميتوان ايا به دل دستور داد (قيصر ملك ادب) |
|||
۱ آبان ۱۳۸۹
|
|
|
منم هستم !
|
||
۱ آبان ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: Xplode
پیام:
۲۷۸
عضویت از: ۱۱ بهمن ۱۳۸۸
از: منطقه 5
طرفدار:
- مسی - ژاوی - پیکه - یوهان کرایف - دیه گو مارادونا - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - محمد نوری - علی کریمی - پپ گواردیولا - اوتمار هیتسفلد - مجید جلالی گروه:
- كاربران بلاک شده |
من اومدم....!
|
||
Barca Won the Fan Poll in goal.com with 27.28%!! Hooooooooray! |
|||
۱ آبان ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: مازیار
پیام:
۵,۱۱۸
عضویت از: ۵ شهریور ۱۳۸۹
از: محله ی کاتالونیایی نشینهای تهران
طرفدار:
- همه بازیکنهای بارسا - کرایف - رونالدینهو - مارادونا - استویچکوف - پرسپولیس - آرژانتین - پپ گواردیولا - گروه:
- کاربران عضو |
منم هستم |
||
۱ آبان ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: Barçaholic
پیام:
۷۱۰
عضویت از: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۸۹
از: Back street of Camp Nou
طرفدار:
- کارلس پویول سافورسادا - یوهان، آرماندو، رونی و سَمی، هریستو - آرژانتین - جوزپ، فرانکی ، تیتو - افشین قطبی گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار |
I'm in! رو منم حساب کنین! |
||
To celebrate for the same cause We gonna fight, we gonna march, through the swamp We gonna mosh through the marsh Until they omit this fucking Qatar from our jerseys. c'm on |
|||
۱ آبان ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: R.A.Lionel
پیام:
۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - آنری - پرسپولیس - ایران - گواردیولا، فرگوسن گروه:
- كاربران بلاک شده |
من هم هستم
|
||
۱ آبان ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی |
خوب ما هم هستیم. یه سوال اگه تو این مدت آواتارمون رو عوض کنی چی؟ تکلیف چیه؟ |
||
|
|||
۱ آبان ۱۳۸۹
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |