در حال دیدن این عنوان: |
۳ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: مسابقه بهترین آواتار سایت ! | ||
نام کاربری: prince_leo88
پیام:
۷,۶۰۱
عضویت از: ۱۵ دی ۱۳۸۸
از: آتلانتیس
طرفدار:
- لیونل مسی، کارلس پویول - مارادونا، کرایف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - جواد نکونام - گواردیولا، آرسن ونگر - غلام پیروانی، افشین امپراطور گروه:
- کاربران عضو |
من هم اومدم من هم تو مسابقه شرکت میکنم |
||
... And everyone lived happily ... ...............ever after............. |
|||
۵ آبان ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: Blaugrana.ForEvEr
پیام:
۵,۶۲۴
عضویت از: ۵ شهریور ۱۳۸۶
از: قزوین
طرفدار:
- ژاوي.مسي - مارادونا.ريوالدو - پرسپوليس - اسپانيا - كريم باقري - پپ گوارديولا - افشين قطبي گروه:
- کاربران عضو |
منم هستم !
|
||
... | |||
۵ آبان ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: Pink.Girl
پیام:
۱,۸۷۸
عضویت از: ۲۴ آذر ۱۳۸۸
از: شیراز
طرفدار:
- LIONEL MESSI - کرایف-ریوالدو - استقلال - آرژانتین - هیچ کدوم - گواردیولا - غلام پیروانی گروه:
- کاربران عضو |
منم میام ....تو مسابقه ولی فکر کنم از قافله عقب موندم ....آقا یه جا واسه منم هست؟؟ |
||
The sky was almost blue, the sun was almost bright | |||
۶ آبان ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: W.T.F.F.E
پیام:
۲,۲۷۲
عضویت از: ۱۹ مرداد ۱۳۸۹
از: سمنان
طرفدار:
- مسی پویول ژاوی - ریوالدو - هیچکدوم - اسپانیا - هیچ کس - پپ- فرگوسن - در یه حدن همشون گروه:
- کاربران عضو |
منم که قبلا زنبیل گذاشته بودم |
||
all world is your foot...when u has a nice god... THANKS GOODNESS FOR EVERY THINGS THAT NOT PRESENT FOR ME |
|||
۶ آبان ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: Barcelona_Winner
پیام:
۵,۲۴۰
عضویت از: ۱۱ آبان ۱۳۸۷
از: زیر آسمان
طرفدار:
- مــســی - ریــــــوالــــــدو - اسپانیا - برزیل - گواردیولا - آراگونز گروه:
- کاربران عضو - شورای نخبگان سایت |
آغاز مرحله 2 : نام کاربری دوستانی که اعلام آمادگی کردن و آواتارشون تو مسابقه شرکت داده میشه به شرح زیره : call_of_catalan iceage6 Ruthless Xplode Black sky-boy R.A.Lionel John.Morrison messi724 7LINE hamedmessi komeill_ibra mehrnaz SMS_E13 T-BAG Elnino/v Alireza_i99000 prince_leo88 Blaugrana.ForEvEr Pink.Girl W.T.F.F.E از الان کسی نمیتونه واسه شرکت تو مسابقه ثبت نام کنه . تمام کاربران سایت میتونن کسانی که نام کاربریشون تو لیست بالا نیست رو پیشنهاد بدن تا آواتار فرد پیشنهادی هم تو مسابقه شرکت داده بشه . توجه داشته باشید که هر کاربر فقط میتونه یک کاربر رو پیشنهاد بده و همچنین هیچ کس نباید خودش رو پیشنهاد کنه ! در ضمن کاربری که پیشنهاد میکنین واسه شرکت در مسابقه ، به صورت لینک صفحه شخصی شو اعلام کنین تا مشخص بشه چنین کاربری وجود داره ! با یک مثال توضیح میدم : مثلا من میام میگم : آقا سعید مدیر سایت هم باشه . ____________ مهلت شما تا جمعه 14 آبان خواهد بود . |
||
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنیهَا وَ سِرِّالمُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک | |||
۸ آبان ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: Alireza_i99000
پیام:
۹,۳۴۴
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۸۷
از: TEH
طرفدار:
- Lionel Andres Messi - Maradona - استقلال - آرژانتین - پپ گواردیولا - Ottmar Hitzfeld گروه:
- کاربران عضو |
باید amirpuyol هم باشه.
|
||
|
|||
۸ آبان ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: Xplode
پیام:
۲۷۸
عضویت از: ۱۱ بهمن ۱۳۸۸
از: منطقه 5
طرفدار:
- مسی - ژاوی - پیکه - یوهان کرایف - دیه گو مارادونا - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - محمد نوری - علی کریمی - پپ گواردیولا - اوتمار هیتسفلد - مجید جلالی گروه:
- كاربران بلاک شده |
یه سوال: عکس ها رو در همین ابعاد میذارین؟آخه آواتار من بزرگش قشنگ تره!
|
||
Barca Won the Fan Poll in goal.com with 27.28%!! Hooooooooray! |
|||
۸ آبان ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۵,۲۴۰
طرفدار:
نقل قول ماهان نوشته:یه سوال: عکس ها رو در همین ابعاد میذارین؟آخه آواتار من بزرگش قشنگ تره! > اینجا < جواب شما رو دادم . اگه بحثی هست همونجا میتونید ادامه بدید . |
||
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنیهَا وَ سِرِّالمُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک | |||
۸ آبان ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۵,۲۴۰
طرفدار:
چون خودم مسئول مسابقه هستم چند نفر رو که از قلم افتادن رو میذارم تا مسابقه کاملی داشته باشیم ! 1- مدیر ارشد 2- امی تیس خانم 3- سامی جان تمام آواتار های کسانی که قراره تو مسابقه شرکت کنن رو تو سیستمم ذخیره کردم و از الان میتونین با خیال راحت آواتارتونو عوض کنین چون تاثیری تو روند مسابقه نخواهد داشت ! لیست کاربرانی که آواتارشون تو مسابقه بهترین آواتار این ماه شرکت داده خواهد شد به صورت زیره : 1- کاربر call_of_catalan 2- کاربر iceage6 3- کاربر Ruthless 4- کاربر Xplode 5- کاربر Black 6- کاربر sky-boy 7- کاربر R.A.Lionel 8- کاربر John.Morrison 9- کاربر messi724 10- کاربر 7LINE 11- کاربر hamedmessi 12- کاربر komeill_ibra 13- کاربر mehrnaz 14- کاربر SMS_E13 15- کاربر T-BAG 16- کاربر Elnino/v 17- کاربر Alireza_i99000 18- کاربر prince_leo88 19- کاربر Blaugrana.ForEvEr 20- کاربر Pink.Girl 21- کاربر W.T.F.F.E 22- کاربر Bojan.Krkic 23- کاربر amirpuyol 24- کاربر Christine.Anders 25- کاربر Andres.Iniesta 26- کاربر کاتالونیا ساعت 24 امروز آواتارها رو واسه نمره دهی تو تاپیک قرار میدم . |
||
۱۴ آبان ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۵,۲۴۰
طرفدار:
آغاز مرحله 3 : تو این مرحله باید به تمام آواتار ها نمره 3 تا 10 بدین . دقت کنین در صورتی که فقط به بعضی از آواتار ها نمره بدین و به بقیه نمره ندین ارسال شما به هیچ وجه ارزشی نخواهد داشت و نمرات شما محاسبه نخواهد شد ! آواتار های مسابقه به صورت زیره : چون محدودیت حجم ارسال برای من وجود داره مجبورم از بیش از یک ارسال استفاده کنم ! آواتار 1 : آواتار 2 : آواتار 3 : آواتار 4 : آواتار 5 : آواتار 6 : آواتار 7 : آواتار 8 : آواتار 9 : |
||
۱۵ آبان ۱۳۸۹
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |