در حال دیدن این عنوان: |
۲ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: پل ارتباطی با ناظرین بخش! | ||
نام کاربری: Barcelona_Winner
پیام:
۵,۲۴۰
عضویت از: ۱۱ آبان ۱۳۸۷
از: زیر آسمان
طرفدار:
- مــســی - ریــــــوالــــــدو - اسپانیا - برزیل - گواردیولا - آراگونز گروه:
- کاربران عضو - شورای نخبگان سایت |
نقل قول Tornado_14 نوشته:امید دولتی : 6 ابوالضل اشتری ساغرچی : 6 آقای امیر اروجی : 6 و آقای آرش نوبری : 6 چون اینجا با 4 تا ناظر مسئولیت تاپیک عکس برتر رو دادن به یه کار بر عادی ای کاش قبل از این حرف یه کم تحقیق میکردی تا اینقدر راحت بقیه رو متهم نکنی ! عکس برتر دست من بود و من فقط استعفای خودمو به مدیر انجمن اعلام کردم . ایشونم صلاح دیدن که پریماه خانم مسئولیت اون تاپیکو به عهده بگیره . سامی جان هم که چند وقتی میشه که از این انجمن استعفا داده . یعنی تا اینجا این انجمن فقط 3 تا ناظر داره ( با حساب پریماه خانم ) اینکه شما با روال ناظر شدن آشنا نیستی کاملا مشهوده ! اینطوری نیست که یکی بیاد بگه من مسئولیت فلان تاپیک رو قبول میکنم بعد یه رنک "ناظر انجمن" بهش بدن ! باید یه مدت تو اون تاپیک فعالیت کنه اگه فعالیتش قابل قبول بود بعد اون رنک رو بهش اختصاص میدن ! ( یعنی تا اون موقع همین رنک "کاربر عادی" رو باید به دوش بکشه ! ) شاید خود شما این روال رو طی نکرده باشی ولی معمولا بقیه اینطوری ناظر میشن ! خود من شاید بیش از یک ماه تاپیک عکس برتر رو اداره میکردم تا اقلیما خانم دسترسی ها رو واسم آزاد کرد ! |
||
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنیهَا وَ سِرِّالمُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک | |||
۱۷ مهر ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: call_of_catalan
نام تیم: میلان
پیام:
۸,۵۴۱
عضویت از: ۱۱ شهریور ۱۳۸۸
از: اورمیه
طرفدار:
- مسی - پویول - مارادونا - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - علی کریمی - کریم باقری - پپ گواردیولا - کریم باقری گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی |
از ناظرای این بخش خواهش میکنم مسابقه پیش بینی بازیهای بارسا رو ادامه بدین و تعطیل نشه. مسابقه برگشت با سیوتا رو از دست دادیم حداقل بازی ویارئال رو از دست ندیم. |
||
۲۱ آبان ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: Alireza_i99000
پیام:
۹,۳۴۴
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۸۷
از: TEH
طرفدار:
- Lionel Andres Messi - Maradona - استقلال - آرژانتین - پپ گواردیولا - Ottmar Hitzfeld گروه:
- کاربران عضو |
آقا امیر که دیگه نیستند. البته امیدوارم برگردند . اگه یکی وقت داره ادامه بده چون واقعا جالب بود.
|
||
|
|||
۲۲ آبان ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۸,۵۴۱
طرفدار:
- مسی - پویول - مارادونا - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - علی کریمی - کریم باقری - پپ گواردیولا - کریم باقری گروه:
نقل قول اگه یکی وقت داره ادامه بده چون واقعا جالب بود. اگه امکان داره آقا آرش این قسمتم اداره کنن و مسابقه ادامه پیدا کنه وگر نه یه ناظر جدید انتخاب کنین. من هستم |
||
۲۲ آبان ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: prince_leo88
پیام:
۷,۶۰۱
عضویت از: ۱۵ دی ۱۳۸۸
از: آتلانتیس
طرفدار:
- لیونل مسی، کارلس پویول - مارادونا، کرایف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - جواد نکونام - گواردیولا، آرسن ونگر - غلام پیروانی، افشین امپراطور گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول علیرضا ایزدی نوشته:آقا امیر که دیگه نیستند. البته امیدوارم برگردند . اگه یکی وقت داره ادامه بده چون واقعا جالب بود. واسه چی آقا امیر دیگه نیست |
||
... And everyone lived happily ... ...............ever after............. |
|||
۲۲ آبان ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: Mellllanic
پیام:
۱,۵۶۳
عضویت از: ۲۴ تیر ۱۳۸۷
از: تهران
طرفدار:
- مسی - ریوالدو - اسپانیا - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو |
اول میخوام بپرسم چرا دیگه امیر خان دیگه نیستن ؟؟ |
||
۲۲ آبان ۱۳۸۹
|
|
|
از این لحظه مسئولیت تاپیک "مسابقه پیش بینی نتایج بازی های بارسلونا" به عهده ی آقا یاسین هستش. با ایشون همکاری کنید. تشکر |
||
۲۳ آبان ۱۳۸۹
|
|
|
آقا امیر لطف کردن و نتایج رو تا پایان مرحله ی 17 برای من فرستادن. من نتایج رو به مسئول جدید انتقال می دم. |
||
۲۳ آبان ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: Alireza_i99000
پیام:
۹,۳۴۴
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۸۷
از: TEH
طرفدار:
- Lionel Andres Messi - Maradona - استقلال - آرژانتین - پپ گواردیولا - Ottmar Hitzfeld گروه:
- کاربران عضو |
سلام یاسین جان شرمنده نمیشه اعلام نتایج رو هم بزنی رو تاپیک. چند مرحله مونده... ممنون. |
||
|
|||
۱ دی ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۸,۵۴۱
طرفدار:
دارم آمادشون میکنم فقط چند تا بازی آخر مونده. تا چند روز دیگه همه رو قرار میدم. |
||
۲ دی ۱۳۸۹
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |