در حال دیدن این عنوان: |
۷۶ کاربر مهمان
|
این عنوان قفل شده است!
|
|
|
پاسخ به: صندلی داغ | ||
مهمان_
|
دور از جون اگه فقط يه روز به اخر عمرت مونده باشه چه كار ميكني؟
|
||
۱۴ آبان ۱۳۸۵
|
|
نام کاربری: amir_007b
پیام:
۱,۸۶۵
عضویت از: ۲۲ مرداد ۱۳۸۴
از: رئال مادرید و چلسی متنفرم!
گروه:
- كاربران بلاک شده |
سوال منم اینه؟ چرا انقدر کم پیدا شدی جدیدا ؟ |
||
|
|||
۱۴ آبان ۱۳۸۵
|
|
نام کاربری: Elendil
پیام:
۴۹۷
عضویت از: ۲ مرداد ۱۳۸۵
از: آنوميناس شمال سرزمين ميانه
گروه:
- کاربران عضو |
من فقط جواب این دوستان عزیزو کو که زحمت کشیدن سوال پرسیدن میگم بعدش نفر بعدی بشینه. قببلش یه چیزی از محمد میخوام.اسم اون روستایی که من رفتم برای شورا چیه؟ سری اول سوالا اولندش معین یعنی کمکی. جواب سوال دوم هم صددر صد مارکز. پویول رو انتخاب میکنم. اگه تو اوج باشن یه زوج فوق بشری میشن بازم مارکز روبینهو هخامنشیان هیچ کدومو ندیدم هیچی نمیگم. دی استفانو سوالای وحید محمود فکری من هنوز به سن قانونی برای جواب دادن به سوال دوم وحید نرسیدم عشق است در جواب سوال ستاره :همون کاری رو میکنم که همیشه میکردم. امیر جان خیلی گرفتارم. |
||
They will look for him from the white tower but he will not return from mountain or from sea |
|||
۱۸ آبان ۱۳۸۵
|
|
|
مرسی معین جان! کاش می تونستی بیشتر بیای خوب ظاهرا دیگه چاره ای نیست. دنیا جان، نوبت شماست. |
||
You're The One I Need The Way Back Home Is Always Long But If You're Close To Me I'm Holding On You're The One I Need My Real Life Has Just Begun Cause There's Nothing Like Your Smile Made Of Sun |
|||
۲۰ آبان ۱۳۸۵
|
|
|
خوب سلام به همگی امیدوارم بتونم پاسخگوی سوالاتتون باشم آسون بپرسین ها |
||
تو ای خود صدا...صدا بزن مرا ببین دل مرا بزن به دریا من که بریده از منم ... در عطش رسیدنم به تو چرا نمی رسم؟؟؟ چرا چرا نمی رسم؟؟؟..... |
|||
۲۰ آبان ۱۳۸۵
|
|
نام کاربری: amir_007b
پیام:
۱,۸۶۵
عضویت از: ۲۲ مرداد ۱۳۸۴
از: رئال مادرید و چلسی متنفرم!
گروه:
- كاربران بلاک شده |
ای ول اولیشو خودم میپرسم: میگم اگه متونستی منو بکشی از چه روشی استفاده میکردی؟ تاکید میکنم یه روش انتخاب کن حتما. |
||
|
|||
۲۰ آبان ۱۳۸۵
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
1- قدرت رو ترجیح میدی یا ثروت رو؟ منظورم از قدرت، قدرت های درونیه نه چیزی که موقعیت اجتماعی به آدم میده 2- خدا رو به چی می فروشی؟ (خدا وکیلی راست بگو ) 3- اگه یه روز بگن دیگه از این به بعد فوتبال بازی کردن تو کل دنیا و به هر شکلی قدغنه چی کار می کنه؟ 4- به نظرت تو بهشت می ذارن ما فوتبال بازی کنیم؟ (البته اگه راتون دادن من سفارشتون رو می کنم ) |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۰ آبان ۱۳۸۵
|
|
|
اگه یه گلوله تو هفت تیرت داشتی باش کیو می کشتی؟ خواهشا نگو ویکتوریا و آرسن ونگر نظرت راجع به سیوروس اسنیپ چیه؟ بازم هست، منتظر باشید! |
||
You're The One I Need The Way Back Home Is Always Long But If You're Close To Me I'm Holding On You're The One I Need My Real Life Has Just Begun Cause There's Nothing Like Your Smile Made Of Sun |
|||
۲۰ آبان ۱۳۸۵
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
چرا سوال منکراتی می پرسی؟ چطوری میشه با یه گلوله ویکتوریا و ونگر رو کشت؟ |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۰ آبان ۱۳۸۵
|
|
|
چه سوالایی می پرسیدا نظرت درباره ی آمپولزن محلمون چیه؟ |
||