در حال دیدن این عنوان: |
۳ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ... | ||
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۰۶
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
برو قسمت multimedia
|
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۸ آذر ۱۳۸۵
|
|
|
دقت کنی منم همینو گفتما ![]() ![]() |
||
برنده ی همیشگی، به عشق تو من زنده ام... به افتخار عشق تو همیشه بازنده منم... |
|||
۸ آذر ۱۳۸۵
|
|
|
We meet in the night in the Spanish café I look in your eyes just don't know what to say It feels like I'm drowning in salty water A few hours left 'til the sun's gonna rise tomorrow will come an it's time to realize our love has finished forever how I wish to come with you (wish to come with you) how I wish we make it through Just one last dance before we say goodbye when we sway and turn round and round and round it's like the first time Just one more chance hold me tight and keep me warm cause the night is getting cold and I don't know where I belong Just one last dance The wine and the lights and the Spanish guitar I'll never forget how romantic they are but I know, tomorrow I'll lose the one I love There's no way to come with you it's the only thing to do Just one last dance before we say goodbye when we sway and turn round and round and round it's like the first time Just one more chance hold me tight and keep me warm cause the night is getting cold and I don't know where I belong Just one last dance ![]() خیلی آهنگه قشنگیه ![]() |
||
You're The One I Need The Way Back Home Is Always Long But If You're Close To Me I'm Holding On You're The One I Need My Real Life Has Just Begun Cause There's Nothing Like Your Smile Made Of Sun |
|||
۱۰ آذر ۱۳۸۵
|
|
پیام:
۶۱,۶۰۶
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
میگم شکیرا عمل کرده تازگی؟ ![]() ![]() |
||
|||
۱۰ آذر ۱۳۸۵
|
|
|
این عکس مال سال 2001 یا 2002 ست. از مدل موهاش معلومه. پس اگه عملم کرده باشه تازگی حساب نمیشه. ![]() تازه شکیرا همیشه خوشگله ![]() ![]() |
||
You're The One I Need The Way Back Home Is Always Long But If You're Close To Me I'm Holding On You're The One I Need My Real Life Has Just Begun Cause There's Nothing Like Your Smile Made Of Sun |
|||
۱۰ آذر ۱۳۸۵
|
|
پیام:
۶۱,۶۰۶
طرفدار:
همیشه که بله ولی خب از نظر صورت نه همیشه ![]() بعدم مدل مو چطوری سال رو نشون میده؟ ![]() |
||
|||
۱۰ آذر ۱۳۸۵
|
|
|
الان توضیح می دم ![]() شکیرا وقتی آلبوم Laundry Service رو سال 2001 بیرون داد، موهاش رو بلوند کرده بود و موهاشم بلند بود. بعد از اون سال 2003 بود که فکر کنم موهاشو یه خورده کوتاه کرد. ![]() یه چیز دیگه، این مدل موی شکیرا توی ویدیوی Objection هست، پس می شه فهمید این مال حوالی 2002 هست. ![]() |
||
|||
۱۰ آذر ۱۳۸۵
|
|
پیام:
۶۱,۶۰۶
طرفدار:
عحب فن سه پیچی ![]() ولی خب هرچی هست اینجا از خودش خیلی خوشگل تر افتاده پیش میاد ![]() ملت من هنوز W810 رو نگرفته یه تم واسش ساختم واسه بارسا البته طول می کشه تا راه بیفتم ببینین: ![]() ![]() |
||
|||
۱۱ آذر ۱۳۸۵
|
|
|
ما اینیم دیگه ![]() می خوای عوضش کنم چشم نخوره؟؟؟ ![]() |
||
|||
۱۱ آذر ۱۳۸۵
|
|
|
من که فکر میکنم 2000 ه اون کنسرتش تو ترکیه،تو objection موهاش فر تر بود،مشکیاشم بیشتر ![]() |
||
برنده ی همیشگی، به عشق تو من زنده ام... به افتخار عشق تو همیشه بازنده منم... |
|||
۱۱ آذر ۱۳۸۵
|
![]() ![]() ![]() |
|