در حال دیدن این عنوان: |
۱۵ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ... | ||
![]() ![]() نام کاربری: mohammad_s
نام تیم: یوونتوس
پیام:
۳,۸۲۴
عضویت از: ۱ مرداد ۱۳۸۷
از: خونمون
طرفدار:
- ژاوی - مارادونا - پرسپولیس - اسپانیا - علی دایی - پپ , فرگوسن - ! گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول علیرضا نوشته:وای بچه معدلم رو دادن ترکپون زدم تو معدلم رفته بابا پارسا شدم19/88امسال17/58نمیدونین چقدر عصابم خورده فقط می خواهم گردن معلم هامو خرد کنیم بااین نمره دادنشون .نامردا ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پارسال چندم بودی الان چندمی؟ |
||
۱۶ بهمن ۱۳۸۹
|
|
![]() ![]() نام کاربری: fcbarcelona11
پیام:
۸۸۳
عضویت از: ۳۱ شهریور ۱۳۸۸
از: ESFAHAN
طرفدار:
- نیمار - i dont know - پرسپوليس - فولاد ماهان-سپاهان - اسپانيا- برزیل - علی کریمی - مهرداد اولادی - پپ گوارديولا- یواخیم لو (نمیدونم درست نوشتم یا نه) - ابراهيم زاده - ویسی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول وای بچه معدلم رو دادن ترکپون زدم تو معدلم رفته بابا پارسا شدم19/88امسال17/58نمیدونین چقدر عصابم خورده فقط می خواهم گردن معلم هامو خرد کنیم بااین نمره دادنشونکاریه که شده غصه نداره داره |
||
سروره هرچي رئالي بارساي ابي و اناري | |||
۱۶ بهمن ۱۳۸۹
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Guaje_Villa
پیام:
۶۰۰
عضویت از: ۲۴ شهریور ۱۳۸۹
طرفدار:
- داوید ویا سانچز - خوان گمپر_یوهان کرایوف - استقلال - اسپانیا - میداوودی -اولادی - پپ گواردیولا - هیچ کدام گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول وای بچه معدلم رو دادن ترکپون زدم تو معدلم رفته بابا پارسا شدم19/88امسال17/58نمیدونین چقدر عصابم خورده فقط می خواهم گردن معلم هامو خرد کنیم بااین نمره دادنشون .نامردا این که خیلی داغونه؟ فکر کنم خودمم یک چیزی تو همین مایه ها بشم!! |
||
۱۶ بهمن ۱۳۸۹
|
|
![]() ![]() نام کاربری: H_Majnun
نام تیم: بایرن مونیخ
پیام:
۱۳,۵۲۱
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۸۹
از: زمین خدا
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - ریوالدو ویتور بوربا فریرا ویکتور - جوزپ گواردیولا گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
آقا اینجا جای این بحثا نیست. بحثو انتقال بدید به تاپیک روزای مدرسه. |
||
۱۶ بهمن ۱۳۸۹
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Alireza_Sleepless
پیام:
۳,۲۲۵
عضویت از: ۲۰ آبان ۱۳۸۹
از: شیراز
طرفدار:
- لیونل مسی - یوهان کرایف - ||هیچ کدومش|| - just Argentina - ... - فقط و فقط گواردیولا - ... گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول پارسال چندم بودی الان چندمی؟ امسال سوم ...پارسال دوم بودم .راهنمایی البته. |
||
|
|||
۱۶ بهمن ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۱۳,۵۲۱
طرفدار:
علیرضا جون گفتم بی زحمت بحث رو انتقال بده به روزای مدرسه. درسته من ناظر اینجا نیستم ولی داداش ناظرش که هستم. ![]() تازه ریش سفید اینجا هم هستم. ![]() |
||
۱۶ بهمن ۱۳۸۹
|
|
Selena Gomez - Ghost of You | ||
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
Turn my back, to the door
Feel so much better now Don't even try, anymore Nothing left to lose... There's a voice that's in the air, Saying don't look back no way; There's a voice that's always there... And I'll Never be Quite the same As I was before these; Part of you Still remains, Though its out of focus; Your just somewhere that I've been, And I wont go back again Your just somewhere that I've been... I'm breathing in Breathing out Ain't that what, its all about? Livin' life Crazy loud Like I have the right to; Know my words In my mouth Nothing left to figure out... But I don't think I'll ever break through The ghost of you... And I'll Never be Like I was The day I met you ![]() Too naive, yes I was, Girl, that's why I let you in... Wear your memory like a stain, Can't erase none of the pain; Here to stay with me forever... I'm breathing in Breathing out Ain't that what, its all about? Livin' life Crazy loud Like I have the right to; Know my words In my mouth Nothing left to figure out... But I don't think I'll ever break through The ghost of you... One of these days I'll wake up from this, Bad dream I'm dreaming; One of these days I'll pray that I'll be Over, over, over you... One of these days I'll realize that, I'm so tired of feeling confuse... But for now, there's a reason that your still here In my heart... I'm breathing in Breathing out Ain't that what, its all about? Livin' life Crazy loud Like I have the right to; Know my words In my mouth Nothing left to figure out... But I don't think I'll ever break through The ghost of you... Breathing in, breathing out Breathing in, breathing out Like I have the right to Know my words, in my mouth Nothing left, to figure out But I don't think I'll ever break through The ghost of you... |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۷ بهمن ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۱۳,۵۲۱
طرفدار:
آخه این شانسه من دارم؟؟؟![]() لب دریا هم میرم باید با آفتابه آب ببرم. ![]() امروز رفتم ADSL بگیرم برگشته میگه خط هایی که اول شمارشون 4 باشه چون فیبر نورین نمیتونی از شرکت ها بگیری باید از خود مخابرات بگیری. رفتم مخابرات میگه برای اینکه 512 بت بدیم باید کارت دانشجویی دانشجوی فوق بیاری وگرنه با لیسانس 256 بت میدیم. حالا من تو این هیرو بیر دانشجوی فوق از کجام بیارم؟؟؟ ![]() |
||
۱۷ بهمن ۱۳۸۹
|
|
![]() ![]() نام کاربری: اميرحسين
پیام:
۱,۷۵۳
عضویت از: ۳ بهمن ۱۳۸۹
از: CATALONIA
طرفدار:
- پپ - هيدينگ - آرسن ونگر گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول رفتم مخابرات میگه برای اینکه 512 بت بدیم باید کارت دانشجویی دانشجوی فوق بیاری وگرنه با لیسانس 256 بت میدیم.خوب 256 بگير . فرق زيادي ندارن !! سرعت دانلود يكي 70 ه و اون يكي 35 !!!! ولي كلا نسبت به شركت ها adsl مخابرات بهتره . هم نرخش ارزونتره هم فكر كنم ترافيكش بيشتر . |
||
|
|||
۱۷ بهمن ۱۳۸۹
|
|
![]() ![]() نام کاربری: *mojgan
پیام:
۱,۱۷۴
عضویت از: ۱۰ مهر ۱۳۸۸
از: Camp Nou
طرفدار:
- xavi - اسپانیا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
بچه ها!![]() من یه مشکل برام پیش اومده,تا چندروز نمیتونم بیام سایت لطفا برام دعا کنین تا به قول خودتون از این خواب ![]() چون واقعا دلم براتون تنگ میشه...برای همتون! ![]() |
||
زندگى آن هنگام زيباست كه آدمی بداند فكرى به خاطرش درهياهوست! دکتر علی شريعتی |
|||
۱۷ بهمن ۱۳۸۹
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |