در حال دیدن این عنوان: |
۲ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: مســابــقـه جــــذاب 20 ســــوالـــــــــــــــــــی | ||
نام کاربری: R.A.Lionel
پیام:
۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - آنری - پرسپولیس - ایران - گواردیولا، فرگوسن گروه:
- كاربران بلاک شده |
:توی ورزش استفاده میشه؟ نه 2-جامده؟ آره 3-ازوسایل خونست؟ آره 4-تو جیب جا میشه؟ نه 5-توش فلز داره؟ نه 6-پلاستیک چی؟ بعضی مدلاش آره 7- توی همه خونه ها هست ؟ آره 8-زنونه مردونه داره؟ تا جایی که من میدونم نه 9-شخصیه؟ برا بعضیا آره برا بعضیا نه(به جای راهنمایی) 10:از وسائل تزئیناتیه؟ نه سوال 15 راهنمایی توپول میکنم. 11-توی آشپزخونه است؟ نه 12- همه میتونن ازش استفاده کنن ؟ آره 13- از پارچه درست میشه ؟؟؟ آره 14-حوله یا هوله |
||
۱۹ بهمن ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: H_Majnun
نام تیم: بایرن مونیخ
پیام:
۱۳,۵۲۱
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۸۹
از: زمین خدا
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - ریوالدو ویتور بوربا فریرا ویکتور - جوزپ گواردیولا گروه:
- كاربران بلاک شده |
1:توی ورزش استفاده میشه؟ نه 2-جامده؟ آره 3-ازوسایل خونست؟ آره 4-تو جیب جا میشه؟ نه 5-توش فلز داره؟ نه 6-پلاستیک چی؟ بعضی مدلاش آره 7- توی همه خونه ها هست ؟ آره 8-زنونه مردونه داره؟ تا جایی که من میدونم نه 9-شخصیه؟ برا بعضیا آره برا بعضیا نه(به جای راهنمایی) 10:از وسائل تزئیناتیه؟ نه سوال 15 راهنمایی توپول میکنم. 11-توی آشپزخونه است؟ نه 12- همه میتونن ازش استفاده کنن ؟ آره 13- از پارچه درست میشه ؟؟؟ آره 14-حوله یا هوله ؟؟؟ اول برو سوادت رو درست کن بعد بیا سوال بپرس نه حوله هم نیست |
||
۱۹ بهمن ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: R.A.Lionel
پیام:
۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - آنری - پرسپولیس - ایران - گواردیولا، فرگوسن گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول اول برو سوادت رو درست کن بعد بیا سوال بپرستیکه می ندازی خوب تقصیر من چیه یه جا مینویسن حوله یه جا مینویسن هوله |
||
۱۹ بهمن ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: call_of_catalan
نام تیم: میلان
پیام:
۸,۵۴۱
عضویت از: ۱۱ شهریور ۱۳۸۸
از: اورمیه
طرفدار:
- مسی - پویول - مارادونا - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - علی کریمی - کریم باقری - پپ گواردیولا - کریم باقری گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی |
1:توی ورزش استفاده میشه؟ نه 2-جامده؟ آره 3-ازوسایل خونست؟ آره 4-تو جیب جا میشه؟ نه 5-توش فلز داره؟ نه 6-پلاستیک چی؟ بعضی مدلاش آره 7- توی همه خونه ها هست ؟ آره 8-زنونه مردونه داره؟ تا جایی که من میدونم نه 9-شخصیه؟ برا بعضیا آره برا بعضیا نه(به جای راهنمایی) 10:از وسائل تزئیناتیه؟ نه سوال 15 راهنمایی توپول میکنم. 11-توی آشپزخونه است؟ نه 12- همه میتونن ازش استفاده کنن ؟ آره 13- از پارچه درست میشه ؟؟؟ آره 14-حوله یا هوله ؟؟؟ اول برو سوادت رو درست کن بعد بیا سوال بپرس نه حوله هم نیست 15- جای ثابتی تو خونه داره؟ راهنمایی: |
||
۱۹ بهمن ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: Mxplode
پیام:
۲,۰۸۴
عضویت از: ۱۷ دی ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- مسی - اینیستا - والدس - پیکه - یوهان کرایف - مارادونا - پرسپولیس - اسپانیا - آرزنتین - پپ - افشین قطبی گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار |
1:توی ورزش استفاده میشه؟ نه 2-جامده؟ آره 3-ازوسایل خونست؟ آره 4-تو جیب جا میشه؟ نه 5-توش فلز داره؟ نه 6-پلاستیک چی؟ بعضی مدلاش آره 7- توی همه خونه ها هست ؟ آره 8-زنونه مردونه داره؟ تا جایی که من میدونم نه 9-شخصیه؟ برا بعضیا آره برا بعضیا نه(به جای راهنمایی) 10:از وسائل تزئیناتیه؟ نه سوال 15 راهنمایی توپول میکنم. 11-توی آشپزخونه است؟ نه 12- همه میتونن ازش استفاده کنن ؟ آره 13- از پارچه درست میشه ؟؟؟ آره 14-حوله یا هوله ؟؟؟ اول برو سوادت رو درست کن بعد بیا سوال بپرس نه حوله هم نیست 15- جای ثابتی تو خونه داره؟ راهنمایی: 16- لیف؟ |
||
Some People Need a High Five With a Chair In the Face ! |
|||
۱۹ بهمن ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۱۳,۵۲۱
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
1:توی ورزش استفاده میشه؟ نه 2-جامده؟ آره 3-ازوسایل خونست؟ آره 4-تو جیب جا میشه؟ نه 5-توش فلز داره؟ نه 6-پلاستیک چی؟ بعضی مدلاش آره 7- توی همه خونه ها هست ؟ آره 8-زنونه مردونه داره؟ تا جایی که من میدونم نه 9-شخصیه؟ برا بعضیا آره برا بعضیا نه(به جای راهنمایی) 10:از وسائل تزئیناتیه؟ نه سوال 15 راهنمایی توپول میکنم. 11-توی آشپزخونه است؟ نه 12- همه میتونن ازش استفاده کنن ؟ آره 13- از پارچه درست میشه ؟؟؟ آره 14-حوله یا هوله ؟؟؟ اول برو سوادت رو درست کن بعد بیا سوال بپرس نه حوله هم نیست 15- جای ثابتی تو خونه داره؟ نه راهنمایی: خیلی نرمه 16- لیف؟ نه |
||
۱۹ بهمن ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: call_of_catalan
نام تیم: میلان
پیام:
۸,۵۴۱
عضویت از: ۱۱ شهریور ۱۳۸۸
از: اورمیه
طرفدار:
- مسی - پویول - مارادونا - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - علی کریمی - کریم باقری - پپ گواردیولا - کریم باقری گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی |
1:توی ورزش استفاده میشه؟ نه 2-جامده؟ آره 3-ازوسایل خونست؟ آره 4-تو جیب جا میشه؟ نه 5-توش فلز داره؟ نه 6-پلاستیک چی؟ بعضی مدلاش آره 7- توی همه خونه ها هست ؟ آره 8-زنونه مردونه داره؟ تا جایی که من میدونم نه 9-شخصیه؟ برا بعضیا آره برا بعضیا نه(به جای راهنمایی) 10:از وسائل تزئیناتیه؟ نه سوال 15 راهنمایی توپول میکنم. 11-توی آشپزخونه است؟ نه 12- همه میتونن ازش استفاده کنن ؟ آره 13- از پارچه درست میشه ؟؟؟ آره 14-حوله یا هوله ؟؟؟ اول برو سوادت رو درست کن بعد بیا سوال بپرس نه حوله هم نیست 15- جای ثابتی تو خونه داره؟ نه راهنمایی: خیلی نرمه 16- لیف؟ نه 17- تشک خواب؟ |
||
۱۹ بهمن ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: مازیار
پیام:
۵,۱۱۸
عضویت از: ۵ شهریور ۱۳۸۹
از: محله ی کاتالونیایی نشینهای تهران
طرفدار:
- همه بازیکنهای بارسا - کرایف - رونالدینهو - مارادونا - استویچکوف - پرسپولیس - آرژانتین - پپ گواردیولا - گروه:
- کاربران عضو |
1:توی ورزش استفاده میشه؟ نه 2-جامده؟ آره 3-ازوسایل خونست؟ آره 4-تو جیب جا میشه؟ نه 5-توش فلز داره؟ نه 6-پلاستیک چی؟ بعضی مدلاش آره 7- توی همه خونه ها هست ؟ آره 8-زنونه مردونه داره؟ تا جایی که من میدونم نه 9-شخصیه؟ برا بعضیا آره برا بعضیا نه(به جای راهنمایی) 10:از وسائل تزئیناتیه؟ نه سوال 15 راهنمایی توپول میکنم. 11-توی آشپزخونه است؟ نه 12- همه میتونن ازش استفاده کنن ؟ آره 13- از پارچه درست میشه ؟؟؟ آره 14-حوله یا هوله ؟؟؟ اول برو سوادت رو درست کن بعد بیا سوال بپرس نه حوله هم نیست 15- جای ثابتی تو خونه داره؟ نه راهنمایی: خیلی نرمه 16- لیف؟ نه 17-بالش؟ |
||
۱۹ بهمن ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۱۳,۵۲۱
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
1:توی ورزش استفاده میشه؟ نه 2-جامده؟ آره 3-ازوسایل خونست؟ آره 4-تو جیب جا میشه؟ نه 5-توش فلز داره؟ نه 6-پلاستیک چی؟ بعضی مدلاش آره 7- توی همه خونه ها هست ؟ آره 8-زنونه مردونه داره؟ تا جایی که من میدونم نه 9-شخصیه؟ برا بعضیا آره برا بعضیا نه(به جای راهنمایی) 10:از وسائل تزئیناتیه؟ نه سوال 15 راهنمایی توپول میکنم. 11-توی آشپزخونه است؟ نه 12- همه میتونن ازش استفاده کنن ؟ آره 13- از پارچه درست میشه ؟؟؟ آره 14-حوله یا هوله ؟؟؟ اول برو سوادت رو درست کن بعد بیا سوال بپرس نه حوله هم نیست 15- جای ثابتی تو خونه داره؟ نه راهنمایی: خیلی نرمه 16- لیف؟ نه 17- تشک خواب؟ نه 18- بالش؟ آفرین درسته |
||
۱۹ بهمن ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: Barcelona_Winner
پیام:
۵,۲۴۰
عضویت از: ۱۱ آبان ۱۳۸۷
از: زیر آسمان
طرفدار:
- مــســی - ریــــــوالــــــدو - اسپانیا - برزیل - گواردیولا - آراگونز گروه:
- کاربران عضو - شورای نخبگان سایت |
جدول رده بندی : 1- کاربر ( Viper ) ===================> دو امتیاز 2- کاربر ( T-BAG ) ==================> یک امتیاز ليست موضوعات : 1- چوب پرده 2- بالش قهرمانان : 1- کاربر ( prince_leo88 ) ===========> یک بار ===========> قهرمان مرحله اول 1- کاربر ( call_of_catalan ) ==========> یک بار ===========> قهرمان مرحله دوم 1- کاربر ( T-BAG ) ===============> یک بار ===========> قهرمان مرحله سوم لیست نهایی مرحله اول لیست نهایی مرحله دوم لیست نهایی مرحله سوم |
||
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنیهَا وَ سِرِّالمُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک | |||
۲۰ بهمن ۱۳۸۹
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |