در حال دیدن این عنوان: |
۳ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: فیلم! | ||
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
من خودم آنتی فیلم و سریال ایرانیم اما کارای حاتمی کیا و کمال تبریزی رو باید جمیعا فاکتور گرفت! انقدر فیلم نامه ها قویه که کمبود های دیگه به چشم نمیاد |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۲ آذر ۱۳۸۵
|
|
نام کاربری: barca_hristo
پیام:
۱,۸۲۸
عضویت از: ۳۱ مرداد ۱۳۸۴
از: مورینیو تا سرحد مرگ متنفرم!!
گروه:
- کاربران عضو |
خودشونم کارشون درسته. البته من بعضی از فیلمای مهرجویی رو هم دوست دارم. بقیه کارگردانها هم می شه کار خوب تو کارنامشون پیدا کرد اما در حال حاضر وضع سینمای ایران کلا خرابه. من می خواستم یه فیلم توصیه کنم ها. چی بود ؟ ها! Mystic River فکر می کنم محصول 2003 باشه. شون پن و تیم رابینز توش بازی کردن و هردوشون بابت این فیلم اسکار گرفتن. دقیقا بعد قضیه حمله آمریکا به عراق بود. شون پن یکی از فعالان علیه این جنگ بود و به خاطر همین، وقتی اسکارو بهش دادن، به شدت مورد تشویق قرار گرفت. |
||
۲۲ آذر ۱۳۸۵
|
|
|
اي ول منم ميخواستم يه همچين تاپيكي بزنم ولي ميترسيدم باز بهم گير بدين بگين چقدر چرته --- فيلمهاي: ايراني: كار درست ترين كارگردان ابراهيم حاتمي كياست بقيه مرخصن (به غير از استثناءها) هندي: آمريكايي: البته نه از اين فيلماي عشقي و مضخرف. فيلمايي كه آدمو به فكر وادار ميكنن |
||
۲۲ آذر ۱۳۸۵
|
|
|
troy با بازی براد پیت
|
||
۲۲ آذر ۱۳۸۵
|
|
|
خیلی هم خوبن فیلما ایرانی.من یکی که اینا رو میپسندم.هر چند که تازگی ها کمدی بی محتوا میسازن فقط برا خنده اما فیلمای ابراهیم حاتمی کیا جذابن
|
||
|
|||
۲۲ آذر ۱۳۸۵
|
|
|
نقل قول Hristo نوشته: خودشونم کارشون درسته. البته من بعضی از فیلمای مهرجویی رو هم دوست دارم. بقیه کارگردانها هم می شه کار خوب تو کارنامشون پیدا کرد اما در حال حاضر وضع سینمای ایران کلا خرابه. من می خواستم یه فیلم توصیه کنم ها. چی بود ؟ ها! Mystic River فکر می کنم محصول 2003 باشه. شون پن و تیم رابینز توش بازی کردن و هردوشون بابت این فیلم اسکار گرفتن. دقیقا بعد قضیه حمله آمریکا به عراق بود. شون پن یکی از فعالان علیه این جنگ بود و به خاطر همین، وقتی اسکارو بهش دادن، به شدت مورد تشویق قرار گرفت. میگم اذر خانم میشه یه کم از داستان این فیلمرو بگی به نظرم اشناست البته اگه اون باشه که من میگم فیلم فوق العاده ایه |
||
|
|||
۲۴ آذر ۱۳۸۵
|
|
نام کاربری: barca_hristo
پیام:
۱,۸۲۸
عضویت از: ۳۱ مرداد ۱۳۸۴
از: مورینیو تا سرحد مرگ متنفرم!!
گروه:
- کاربران عضو |
رزا جون، اولش اینطوریه که سه تا پسر بچه هستن که دوستن، دارن رو آسفالت اسماشونو می نویسن، یه مرده می آد می گه من پلیسم، یکیشونو می بره، بعد پسره رو اذیت می کنن، بعد چد روز فرار می کنه. بعد داستان می آد به زمان حال که اینها مرد شدن. دختر شون پن کشته می شه و... بیشتر بگم دیگه داستان لو می ره
|
||
۲۵ آذر ۱۳۸۵
|
|
|
اره اذر جون خودشه فیلم قشنگیه مخصوصا شون پن که مثل همیشه فوق العادست من کلا فیلمای شون پنو خیلی دوست دارم راستش الان یه فیلمی ازش تو ذهنمه که اسمش یادم نمیاد داستانشو میگم اگه دیدی واسمشو بلدی به بقیه هم بگو داستانش راجع به یه مردیه که عقب مونده ذهنیه و یه دختر کوچولو داره که ازش مراقبت میکنه و...داستانش کلا راجع به سختی هایی که تو زندگیه این مرده (نقش این مردرو شون پن بازی میکنه) |
||
|
|||
۲۶ آذر ۱۳۸۵
|
|
|
من كلا فيلم زياد نگاه ميكنم , ولي متوجه بازيگرا و اسم فيلم نميشم .(نميدونم اشكال از كجاست) تنها بازيگري رو ميشناسم و ازش خوشم ميياد , ال پاچينيو ي , واقعا محشره. از سينماي باليوود , فيلم DOOM:2 قشنگه. ولي من فقط فيلماي King Khan يا همون شاهرخ خان دنبال ميكنم , اخرين فيلمش DON هستش .(حداقل بهتر از بازيگرا سره كوچه ايي بازي ميكنه) |
||
۲۶ آذر ۱۳۸۵
|
|
نام کاربری: amir_007b
پیام:
۱,۸۶۵
عضویت از: ۲۲ مرداد ۱۳۸۴
از: رئال مادرید و چلسی متنفرم!
گروه:
- كاربران بلاک شده |
آره باحاله دیدی شاهرخ خان مشت میزنه چه صدایی میده؟ این هندیا 100 سال دیگم نمیتونن یه فیلم اکشن آبرومندانه بسازن همین فیلمای عشقی بیشتر بهشون میاد البته همیشه آخرش آدم بده میترکه آدم خوبم به عشقش میرسه. |
||
|
|||
۲۶ آذر ۱۳۸۵
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |