در حال دیدن این عنوان: |
۸۵ کاربر مهمان
|
این عنوان قفل شده است!
|
|
|
پاسخ به: صندلی داغ | ||
نام کاربری: R.A.Lionel
پیام:
۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - آنری - پرسپولیس - ایران - گواردیولا، فرگوسن گروه:
- كاربران بلاک شده |
از تمامی دوستانی که زحمت کشیدن سوال پرسیدن سپاسگذارم
|
||
۷ اسفند ۱۳۸۹
|
|
پاسخ به: صندلی داغ [اميرحسين ] | ||
نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو |
نوبت امير حسين شروع شد با عرض پوزش در تاخير پيش امده |
||
۸ اسفند ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: R.A.Lionel
پیام:
۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - آنری - پرسپولیس - ایران - گواردیولا، فرگوسن گروه:
- كاربران بلاک شده |
سلام به امیر حسین خودمون 1-چرا نشستی رو صندلی 2-نظرت رو راجع به نفرات زیر بگو خودم کمیل حسام کیاوش محمد اس ام اس علیرضا 3-تا حالا چند بار مسواک زدی 4-دوست داری چیکاره بشی 5-بیشتر کدوم مدل اهنگ دوست داری 6-چند ساله بارسا رو میشناسی 7-چند تا دوست داری 8-چند تا دوست داری 9-دنیا رو چقد دوست داری 10-یکی از جملات خوب بزرگانو بگیو باشه تا بعد برمیگردم |
||
۸ اسفند ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو |
قبل از پاسخ دادن به سوالات ابوالفضل يه بيوگرافي كامل از خودت بده دمت گرم |
||
۸ اسفند ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: اميرحسين
پیام:
۱,۷۵۳
عضویت از: ۳ بهمن ۱۳۸۹
از: CATALONIA
طرفدار:
- پپ - هيدينگ - آرسن ونگر گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Dark_rider نوشته:قبل از پاسخ دادن به سوالات ابوالفضل يه بيوگرافي كامل از خودت بده دمت گرم چشم داداش كميل اميرحسين آقازاده متولد 1370.11.02 دانشجوي ترم دوم عمران ( دانشگاه محقق اردبيلي ) بچه خود اردبيلم فرزند ارشد خانواده دو فرزنده ! فكر نكنم چيزي جا مونده باشه . اگه چيزي موند بپرسين |
||
|
|||
۸ اسفند ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: اميرحسين
پیام:
۱,۷۵۳
عضویت از: ۳ بهمن ۱۳۸۹
از: CATALONIA
طرفدار:
- پپ - هيدينگ - آرسن ونگر گروه:
- کاربران عضو |
داداش ابوالفضل نقل قول سلام به امیر حسین خودمونسلام داداش نقل قول 1-چرا نشستی رو صندلیخوب نوبتم بود ديگه !! نشستم كه سوال پيچ شم ! نقل قول 2-نظرت رو راجع به نفرات زیر بگوهمشون گلن ولي چشم نقل قول خودمداداش . باحال . خيلي پسر گليه و خيلي دوستش دارم ! نقل قول کمیلعاشق اين بحث كردن هاشم ! جالب حرف ميزنه . مخصوصا وقتي كه جدي ميشه . اما كلا پسر شوخ و دوست داشتني ايه نقل قول حسامبعضي وقتها كه جديه ديدي يهو شوخ شد و بر عكس !! تازگي ها هم كه مدير شده !! و با بقيه كمتر مي پلكه ! پسر خيلي خوبيه و ميشه روش حساب كرد نقل قول کیاوشفوتباليست ! از وقتي هم كه عضو شدم خيلي كمكم كرده ( مخصوصا از نظر فوتبال ) اطلاعاتش هم بالاست ( چه در مورد فوتبال چه بقيه چيزها ) ميخوام يه روز باهاش گل كوچيك بزنم !! نقل قول محمد اس ام اساگه سن و سال دقيقش رو ميدونستم ميشد بهتر نظر داد ! اما به طور عجيبي اين پسر مرموزه ! يه جايي جديه و داره مديريت ميكنه !! و جاي ديگه تيكه مي پرونه ! نقل قول علیرضاراجع به اين همشهريمون هر چي بگم كم گفتم خيلي خيلي دوستش داشتنيه . اخلاقش خيلي ماهه . متين و آقاست و هيچ وقت نميخواد دل كسي رو بشكنه نقل قول 3-تا حالا چند بار مسواک زدیبزار امشب رو حساب كنم تا فردا بهت ميگم نقل قول 4-دوست داری چیکاره بشیمهندس رشته خودم از بين اين 3 تا فرقي نميكنه كدومشون چون همه سر و ته يه كرباسن ! مهندس راه سازي منهدس سد سازي مهندس شهرسازي !!! نقل قول 5-بیشتر کدوم مدل اهنگ دوست داریاحساسي و غمگين نقل قول 6-چند ساله بارسا رو میشناسی9 سال نقل قول 7-چند تا دوست داریدوست صميمي صميمي منظورته ديگه ؟ 5 تا البته غير از دوستان سايت نقل قول 8-چند تا دوست داری اين چه حرفيه ؟ نقل قول 9-دنیا رو چقد دوست داریاين دنيا رو نه زياد ولي اون يكي دنيا رو زياد نقل قول 10-یکی از جملات خوب بزرگانو بگیودر مصيبت ها يا چون آزادگان بايد شكيبا بود، و يا چون ابلهان خود را به فراموشي زد. (امام علي (ع) ) نقل قول باشه تا بعد برمیگردممنتظرم |
||
|
|||
۸ اسفند ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: taranom.messi
پیام:
۵۵۶
عضویت از: ۱۵ بهمن ۱۳۸۹
از: بارسلونا
طرفدار:
- اول مسی,ژاوی,اینیستا,افلای - یوهان کرایف - هیچ کدوم - ارژانتین,اسپانیا - هیچ کدوم - گواردیولا - هیچ کدوم گروه:
- کاربران عضو |
سلام عضو فعال سایت امید وارم همیشه تندرست باشی 1-علم بدون منطق بدتره یا منطق بدون علم؟ 2- از چه نوع کتابی بیشتر خوشت میاد؟ 3-نظرت در مورد راسل؟ 4-بدترین خاطره ی کودکیت؟ 5-بهترین خاطره ی کودکیت؟ 6-به نظرت مسی میتونه در اینده مربی بارسا بشه؟ 7-نظرت راجع به من؟ بازم میرسم خدمتتون |
||
از عارفی پرسیدند:روی نگین انگشترم چه حک کنم که وقتی شاد شدم به آن بنگرم و وقتی غمگین شدم به آن نظر کنم؟گفت: حک کن... میگذرد.... | |||
۸ اسفند ۱۳۸۹
|
|
|
به به داش امیرحسین هم ولایتی و بسیار فعال سایت داداشی یه بیوگرافی از خودت بده تا بازم به خدمتت برسم.
|
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۸ اسفند ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: blaugrana_love
پیام:
۲۱۹
عضویت از: ۱۴ دی ۱۳۸۹
از: mashhad
طرفدار:
- pique - perspolis - holand - alireza haghighi - moriniho گروه:
- کاربران عضو |
سلام اقا امیر حسین خوبی؟ اجازه هست بپرسم سوالامو؟ کدوم بخش سایتو بیش تر دوس داری؟ فیلم میبینی؟چه جور فیلمی؟ چند تا خواهرو برادر داری؟ فلسفه رو دوس داری؟ کاری که دوس داری تو مواقع تنهایی انجام بدی چیه؟ بزرگترین هدفت چیه؟ بزرگترین ارزوت چیه؟ کتاب چهار اثرو خوندی؟ نظرت راجع به من؟ دوست داری دمای صندلیت به چند برسه؟ دوس داری هدیه بگیری یا بدی؟ تو چه ماهی به دنیا اومدی؟ دوباره مزاحم میشم هر چند میدونم مراحمم چونئ اگه نیام میچایی |
||
آن که پریدن نمیداند نباید بر پرتگاه شیانه بسازد ((نیچه)) | |||
۸ اسفند ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: lindo
پیام:
۱,۰۱۸
عضویت از: ۲۳ آذر ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- مهندس ژاوی- داوید ویا- کینگ لئو- کاپیتان- پدرو- دن اندرس - رونالدینیو ـ یوهان کبیر - تاج كبير آسيا - اسپانیا - ایتالیا - کاپیتان فرهاد مجیدی - خسرو حیدری - جباري-رحمتی - پپ گواردیولا- تيتو- يوهان كرايوف گروه:
- کاربران عضو |
با سلام خدمت شما دوست عزیز اقا امیرحسین 1.چه نوع فیلمی میبینی؟ 2. نظرت دربارخ این سایت؟ 3. نظرت درباره ناظرای سایت؟ 4. سه تا کشور که دوست داری بری؟ 5. به خواهرت تو کاراش کمک میکنی؟ 6. تو مشکلاتت چه قدر از یه دوست کمک میخوای؟ 7. در هفته چه قدر واسه بارسا وقت میزاری؟(اینو جواب ندی هم خودم میدونم 24ساعت شبانه روز!!) 8. از کدوم خواننده خوشت میاد؟ 9. پول دوست داری؟ 10. نظرت در مورد من؟ 11. نظرت در مورد سوالات چرت من؟(راستشو بگو!!!!!) |
||
and sometimes I despair at who I've become... (anathema, regret) |
|||
۸ اسفند ۱۳۸۹
|
این عنوان قفل شده است!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |