در حال دیدن این عنوان: |
۲ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: با کاروان شعر و موسیقی | ||
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
یه سوال برام پیش اومده چرا خواهش می کنی؟ |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۳ دی ۱۳۸۵
|
|
|
فرجامين سخن فردوسي: چو بگذشت سال از برم شصت و پنج فزون كردم انديشه درد و رنج به تاريخ شاهان نياز آمدم به پيش اختر ديرساز آمدم بزرگان و با دانش آزادگان نبشتند يكسر همه رايگان ز هجرت شده پنج هشتاد بار به نام جهان داور كردگار چو اين نامور نامه آمد به بن ز من روي كشور شود پر سخن از آن پس نميرم كه من زنده ام كه تخم سخن را پراگنده ام هر آن كس كه دارد هش و رأي و دين پس از مرگ بر من كند آفرين |
||
۳ دی ۱۳۸۵
|
|
|
امير جون كجايي؟ از وقتي عضو كار درست شدي ديگه ما رو تحويل نميگيري |
||
۳ دی ۱۳۸۵
|
|
|
آتشي بود و فسرد رشته اي بود و گسست دل چو از بند تو رست جام جادويي اندوه شكست آمدم تا بتو آويزم ليك ديدم كه تو آن شاخه بي برگي ليك ديدم كه تو بر چهره اميدم خنده مرگي وه چه شيرينست بر سر گور تو اي عشق نياز آلود پاي كوبيدن وه چه شيرينست از تو اي بوسه سوزنده مرگ آور چشم پوشيدن وه چه شيرينست از تو بگسستن و با غير تو پيوستن در بروي غم دل بستن كه بهشت اينجاست بخدا سايه ابر و لب كشت اينجاست تو همان به ‚ كه نينديشي بمن و درد روانسوزم كه من از درد نياسايم كه من از شعله نيفروزم . |
||
۴ دی ۱۳۸۵
|
|
|
امروز ناصر عبداللهی در بندر عباس به خاک سپرده میشه .یه فاتحه واسش بخونید که شب قبر آرومی داشته باشه.
|
||
۴ دی ۱۳۸۵
|
|
|
من نمیدونم اینو قبلا نوشتم یا نه،لااقل میدونم که با این شناسه ننوشتمش به هر حال دیگه: Nobody loves me , Nobody cares , Nobody picks me peaches and pears. Nobody offers me candy and Cokes, Nobody laughs at all of my jokes. Nobody helps when I get in a fight, Nobody does all my homework at night. Nobody misses me, Nobody cries, Nobody thinks I'm a wonderful guy. So if you ask me who's my best friend, in a whiz, I'll stand up and tell you that Nobody is. Buy yesterday night I got quite a scare, I woke up and Nobody just wasn't there. I called out and reached out for Nobody's hand, In the darkness where Nobody usually stands. Then I poked through the house, in each cranny and nook, But I found somebody each place that I looked. I searched till I'm tired, and now with the dawn, There's no doubt about it- Nobody's gone! by Shel Silverstein |
||
برنده ی همیشگی، به عشق تو من زنده ام... به افتخار عشق تو همیشه بازنده منم... |
|||
۴ دی ۱۳۸۵
|
|
|
نان را از من بگیر، اگر می خواهی، هوا را از من بگیر، اما خنده ات را نه. پابلو نرودا |
||
|
|||
۴ دی ۱۳۸۵
|
|
|
آب را گل نكنيم...
|
||
۴ دی ۱۳۸۵
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
باشه
|
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۴ دی ۱۳۸۵
|
|
|
قايقي خواهم ساخت...
|
||
۴ دی ۱۳۸۵
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |