در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا | ||
نام کاربری: fcbarca2010
پیام:
۱,۴۴۰
عضویت از: ۴ اسفند ۱۳۸۸
از: زير آسمون آبي
طرفدار:
- مسی - رونالدینهو - اسپانیا - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو |
به نظرم چند تا حرکت خیلی تو چشم بود: یکی تکل آخر ماسکرانو که اونو برای خیلی از هواداران به یه قهرمان تبدیل کرده و البته برای من... دومی گل به خودی بوسکتس که همه ازش بد یاد میکنند... سومی گل زیبای مسی ... چهارمی هم گیچ بودن دنیل آلوز. اصلا معلوم نبود داره چی کار میکنه. حتی سایر بازیکنا هم نمی فهمیدند داره چی کار میکنه... پنجمی حذف دوباره آرسنال توسط بارسلونا... |
||
Catalonia is not Spain | |||
۱۸ اسفند ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۷
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
نقل قول Hamed نوشته:در مورد پدرو همین کافیه که مسی که بزرگترین بازیکن دنیاست تو جریان بازی فقط یه گل زد و گل دومش رو هم روی پنالتی که پدرو به دست آورده بود زد.....پدرو کار خودش رو انجام داد و از ویا بسیار بهتر بازی کرد واقعا خوب شد که معنی نظر و استدلال منطقی رو هم فهمیدیم! چون مسی فقط 2 تا گل زده پس پدرو خوب بازی کرده!!! پس لابد تو بازی که مسی گل نمی زنه و مثلا کیتا گل می زنه، کیتا میشه بهترین بازیکن دنیا! البته برای من روشن شده که تو فقط از سر علاقه و تعصب به پدرو نظر میدی و کمترین منطقی تو نظراتت نیست! نقل قول Mahdi نوشته:در مورد پدرو و بوسکتس واقعا دارید ظلم میکنید. چرا همه بازی بد بازیکنها رو میبینند. یادتون رفته با گلهای همین پدرو بود که 6 جام رو تو یک فصل گرفتیم. گلش تو سوپرکاپ اروپاو گل مساوی به استدویانتس تو فینال جام باشگاه های جهان رو که یادتون نرفته!!! و اما بوسکتس: به خدا هر کی تو اون موقعیت قرار میگرفت گل به خودی میزد... شما دیدید که جلوی چشم بوسکتس رو چند بازیکن گرفته بود؟؟؟ اصلا به نظرم بوسکتس توپ رو ندید و اصلا سرش تکون نخورد. از شانس بدش توپ خورد روسرش و رفت تو دروازه. ولی خداییش جز بازیکنهایی که روزی خواهد رسید که از او فقط تعریف خواهید کرد... چه ربطی داره؟ حالا اگر پدرو خوش شانس بوده و گلایی زده که مهم بوده، یعنی هیچ وقت نباید بگیم بد بازی می کنه؟ پدرو همیشه بازی متوسطش رو تحت گلهای غالبا اتفاقیش پوشش داده، من حاضرم سر دونه دونه بازیا پدرو به بازیش اشاره کنم تا ببینید جز گلای اتفاقی که می زنه، ضعیف ترین بازیکن بارساس! دفاع کردن از بوسکتس در این شرایط هم دیگه از اون حرفای بی جوابه! |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۸ اسفند ۱۳۸۹
|
|
|
خوشحالم که معنیشو فهمیدید جلوی یه دفاع فشرده که بزرگترین بازیکن دنیا فقط 1 گل میزنه(تو جریان بازی) و موقعیت هایی هم خراب میکنه ویای بزرگ اون همه موقعیت خراب میکنه عملکرد پدرو با توجه به پنالتی مهمی که گرفت و دوندگی بی امانش خوب بود در ضمن تو بازی که مسی گل نمیزنه و کیتا گل میزنه نمیشه گفت کیتا بهترین بازیکن دنیاست اما با توجه به "عملکرد کلی" دو بازیکن میشه گفت کیتا در "اون بازی خاص" بهتر بوده اگه من به پدرو علاقه ی خاصی داشتم که مثل نظرات جالب شما در مورد بویان ازش دفاع میکردم من پدرو رو دوست دارم چو بارساییه و برای تیم زحمت میکشه یه بازیکن تو بارسا هست که بیشتر از بقیه بهش علاقه دارم اونم ژاویه |
||
۱۸ اسفند ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۷
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
یعنی خوب یا بد بودن پدرو به خوب یا بد بودن مسی و ویا ربط داره؟ یعنی پدرو که با توپ میره تو اوت، و اصلا تو بازی نیست، و مهمترین تاثیرش "خطاییه که روش انجام دادن!"، چون ویا 5-6 تا تک به تک خراب کرده، بازیش میشه خوب؟ این چه جور استدلالیه من نمی دونم! وقتی میگم عده ای فقط از روی آمار و ارقام در مورد فوتبال نظر میدن و اونچه در زمین اتفاق می افته رو نمی بینن، معنیش همینه! |
||
|||
۱۸ اسفند ۱۳۸۹
|
|
|
سبک بازی تیم حریف تو عملکرد مهاجم تاثیر داره عملکرد پدرو تو این بازی خوب بود و کسایی که مشکلی باهاش ندارن رو راضی کرد...حالا اینکه یه نفر چون بازیکن محبوبش نیمکت نشین پدرو شده ازش بدش میاد مشکل من نیست در ضمن اون توپی که به قول شما پدرو باهاش رفت تو اوت رو خودش با دوندگی بسیار زیادش گرفت....البته درسته که خرابش کرد اما مثل بعضی بازیکنا نبود که عین مجسمه وایسه تا بهش توپ بدن و بعد تا یه باد بیاد بخوره زمین! نظر دادن از روی آمار و ارقام خیلی بهتر از نظر دادن از روی سلیقه و تعصبه. |
||
۱۸ اسفند ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۷
طرفدار:
مشخصه کی از روی تعصب و سلیقه نظر میده! حاضری همه بازیکنا رو زیر سوال ببری فقط چون عملکرد ضعیف پدرو رو موجه جلوه بدی! ولی اونچه تو زمین اتفاق می افته مهمه، نه اونچه بعضی ها در ذهن خودشون می سازن! و اونچه تو زمین اتفاق افتاده یه بازی ضعیف دیگه از پدرو بوده، و اینکه تو یه جور دیگه تعبیرش کنی هیچ تغییری ایجاد نمی کنه!
|
||
|||
۱۸ اسفند ۱۳۸۹
|
|
|
پستهای شما کاملا" قابل پیش بینی شدن....عادت کردیم که بعد از هر بازی بیاید و یه گیری به پدرو بدید! من تو پست های قبلی گفتم بازی همه رو چجوری دیدم بازی ویا افتضاح بود و پدرو در مقایسه با اون بسیار بهتر بازی کرد البته این بازی بهترین بازی پدرو هم نبود ولی برای شما فرقی نمیکنه اسم بازیکن پدرو باشه هر جوری بازی کنه مزخرفه! آخرشم نفهمیدم از رو آمار و ارقام نظر میدم یا تعصب |
||
۱۸ اسفند ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۷
طرفدار:
نه، هر جوری بازی کنه مزخرف نیست، بازی خوبم داشته. ولی من اونطوری که بازی می کنه رو می بینم، نه اینکه تحت هر شرایطی ازش تعریف کنم و وقتی یه گل می زنه بگم بهترین بازی رو کرد! من ارزشی برای آمار و ارقام قائل نیستم. ممکنه یه بازیکن تو یه بازی 3 تا گل بزنه ولی ضعیف بازی کنه، ممکنه گلی نزنه و عالی بازی کنه. نسبت دادن کمیت به کیفیت عین کوته فکری فوتبالیه! |
||
|||
۱۸ اسفند ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: sinaFCBarca
پیام:
۳۱۸
عضویت از: ۷ شهریور ۱۳۸۸
از: خونتون
طرفدار:
- اينيستا - اينيستا - استقلال - ارژانتين - خسرو حيدري - گوارديولا - ابراهيم زاده گروه:
- کاربران عضو |
اگه پدرو بد بازي ميكنه و تو بيشتر بازي ها از ضعيفان بارساست پس چطور هيچكس (به جز مدير و دار و دسته ها ) از اين بازيكن انتقاد نكرده و حتي تمجيد هم كرده ؟؟؟؟اصلا چرا از پدرو ايراد نميگيرن ولي تا يه بار بويان فيكس ميشه همه شروع ميكنن به اعتراض از بازيش؟؟؟؟
|
||
|
|||
۱۸ اسفند ۱۳۸۹
|
|
|
نقل قول Hades, God of the Dead نوشته:نه، هر جوری بازی کنه مزخرف نیست، بازی خوبم داشته. ولی من اونطوری که بازی می کنه رو می بینم، نه اینکه تحت هر شرایطی ازش تعریف کنم و وقتی یه گل می زنه بگم بهترین بازی رو کرد! من ارزشی برای آمار و ارقام قائل نیستم. ممکنه یه بازیکن تو یه بازی 3 تا گل بزنه ولی ضعیف بازی کنه، ممکنه گلی نزنه و عالی بازی کنه. نسبت دادن کمیت به کیفیت عین کوته فکری فوتبالیه! قسمت اول حرفتونو باید با آب طلا نوشت منم دو ساعته همینو میگم! به نظر من و با دلایلی که گفتم پدرو تو این بازی خوب بود بهترین بازیشو انجام نداد اما شرایط مسابقه هم تو بازیش بی تاثیر نبود اما در مورد قسمت دوم حرفتون باید گفت که امار و ارقام همه چیز نیست اما مهمه! پدرو و ویا هر دو گل نزدن اما پدرو بهتر بازی کرد |
||
۱۸ اسفند ۱۳۸۹
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |