در حال دیدن این عنوان: |
۵ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: یه پرسپولیس، یه ایران! | ||
![]() ![]() نام کاربری: ashkan007
پیام:
۲,۲۱۴
عضویت از: ۱۶ دی ۱۳۸۶
از: Shiraz
طرفدار:
- ژاوی هرناندز - رونالدینهو - پرسپولیس - آلمان - کریم باقری - پپ گواردیولا - افشین قطبی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
حیف پرسپولیس که یه عده بازیکن بی تعصب داره که حتی یه پاس 2 متری نمی تونن بدن به هم !!!!!
|
||
barca is my best . . . | |||
۲۱ اسفند ۱۳۸۹
|
|
![]() ![]() نام کاربری: mohammad_s
نام تیم: یوونتوس
پیام:
۳,۸۲۴
عضویت از: ۱ مرداد ۱۳۸۷
از: خونمون
طرفدار:
- ژاوی - مارادونا - پرسپولیس - اسپانیا - علی دایی - پپ , فرگوسن - ! گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Hades, God of the Dead نوشته:بابا چرا ساز مخالف می زنید؟ این یه دوربین می تونه کار 10 تا دوربین رو بکنه. بعدم آزادی کجا مشکل دوربین داره آخه؟ من که گفتم خوبه آزادی الان پشت یکی از دروازه هاش فقط دوربین هست یا اون طرف جایگاه دوربین نداره یا روی خط دروازه ها دوربین نداره البته این می تونه کار اینا رو بکنه نه همشو |
||
۲۱ اسفند ۱۳۸۹
|
|
|
این پرسپولیس بد بسته شده! همین که الان این جای جدوله باید خدا رو شکر کرد امیدوارم این فصل سهمیه ی لیگ قهرمانان رو بگیره. البته رقابت بالای جدول خیلی فشرده شده ولی پرسپولیس از افت ذوب استفاده نکرد. میتونست بهش نزدیک بشه |
||
۲۱ اسفند ۱۳۸۹
|
|
![]() ![]() نام کاربری: اميرحسين
پیام:
۱,۷۵۳
عضویت از: ۳ بهمن ۱۳۸۹
از: CATALONIA
طرفدار:
- پپ - هيدينگ - آرسن ونگر گروه:
- کاربران عضو ![]() |
اين فصل پرسپوليس رو بيخيال ! ![]() من اميدي ندارم . 2 بازي مي بره 5 بازي نمي بره . نوسان داره در حد المپيك انشاا... سال بعد |
||
|
|||
۲۱ اسفند ۱۳۸۹
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
نقل قول Xavier Hernandez Creus نوشته:نقل قول Hades, God of the Dead نوشته:بابا چرا ساز مخالف می زنید؟ این یه دوربین می تونه کار 10 تا دوربین رو بکنه. بعدم آزادی کجا مشکل دوربین داره آخه؟ من که گفتم خوبه آزادی الان پشت یکی از دروازه هاش فقط دوربین هست یا اون طرف جایگاه دوربین نداره یا روی خط دروازه ها دوربین نداره البته این می تونه کار اینا رو بکنه نه همشو دوربین رو خط آفساید که فکر کنم داره. ولی این راحت می تونه کار دوربین های پشت دروازه رو بکنه، البته از جلوی دروازه ![]() |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۱ اسفند ۱۳۸۹
|
|
![]() ![]() نام کاربری: break
پیام:
۱۸۰
عضویت از: ۹ تیر ۱۳۸۹
از: کرج
طرفدار:
- مسی داوید ویا کاسیاس - رونالدینیهو - پرسپولیس. از تراکتور بدم مباد - اسپانیا - محسن خلیلی علی کریمی - گواردیولا - از علی دایی متـــنــفرم گروه:
- کاربران عضو ![]() |
آقا من شنیدم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
۲۱ اسفند ۱۳۸۹
|
|
![]() ![]() نام کاربری: mohammad_s
نام تیم: یوونتوس
پیام:
۳,۸۲۴
عضویت از: ۱ مرداد ۱۳۸۷
از: خونمون
طرفدار:
- ژاوی - مارادونا - پرسپولیس - اسپانیا - علی دایی - پپ , فرگوسن - ! گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Hades, God of the Dead نوشته:نقل قول Xavier Hernandez Creus نوشته:نقل قول Hades, God of the Dead نوشته:بابا چرا ساز مخالف می زنید؟ این یه دوربین می تونه کار 10 تا دوربین رو بکنه. بعدم آزادی کجا مشکل دوربین داره آخه؟ من که گفتم خوبه آزادی الان پشت یکی از دروازه هاش فقط دوربین هست یا اون طرف جایگاه دوربین نداره یا روی خط دروازه ها دوربین نداره البته این می تونه کار اینا رو بکنه نه همشو دوربین رو خط آفساید که فکر کنم داره. ولی این راحت می تونه کار دوربین های پشت دروازه رو بکنه، البته از جلوی دروازه ![]() یه دوربین خریدن میخوان از به جای 100 تا استفاده کنن ![]() |
||
۲۱ اسفند ۱۳۸۹
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Prince_Of_Catalan
پیام:
۵,۰۲۴
عضویت از: ۲۱ آذر ۱۳۸۹
از: رفسنجان & تهران
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس - کرایف & رویکارد & رونالدینهو - پرسپولیس - اسپانیا & آرژانتین - کریم باقری & علی کریمی - گواردیولا - افشین امپراطور گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول farid نوشته:آقا من شنیدم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
۲۱ اسفند ۱۳۸۹
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
نه خیالت راحت، ایشالله به فصل دیگه نمی کشه...
|
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۱ اسفند ۱۳۸۹
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Prince_Of_Catalan
پیام:
۵,۰۲۴
عضویت از: ۲۱ آذر ۱۳۸۹
از: رفسنجان & تهران
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس - کرایف & رویکارد & رونالدینهو - پرسپولیس - اسپانیا & آرژانتین - کریم باقری & علی کریمی - گواردیولا - افشین امپراطور گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول Hades, God of the Dead نوشته:نه خیالت راحت، ایشالله به فصل دیگه نمی کشه... خدا کنه ولی این آقای کاشانی که ما میشناسیم از این کارا نمیکنه |
||
۲۱ اسفند ۱۳۸۹
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |