در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
Re: بارسا vs پاناتیاکوس | ||
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
ویوا بارسا امشب فکر کنم تمام تیم های اروپایی قید لیگ قهرمانان رو زدن ![]() |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۲ آبان ۱۳۸۴
|
|
|
من با اینکه رئالی هستم اما از بازی های بارسا خوش میاد. به هر حال برد 5 بر صفر رو به تمام بارسایی ها تبریک می گم. |
||
ارادتمند شما- دیوید بکهام![]() |
|||
۱۲ آبان ۱۳۸۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: maysambarca
پیام:
۲۸۵
عضویت از: ۲۹ مهر ۱۳۸۴
از: ایالت کاتالونیا
گروه:
- كاربران بلاک شده - کاربران عضو ![]() |
نقل قول دیوید بکهام نوشته: من با اینکه رئالی هستم اما از بازی های بارسا خوش میاد. به هر حال برد 5 بر صفر رو به تمام بارسایی ها تبریک می گم. آخرش نفهمیدیم بهت گیر بدیم یا نه!!!!!!!!!! ببین بارسا چه میکنه که یه رئالی میاد از بازی ما تعریف ار خودش در وکنه ! رئالی عجیبی هستی! نه که رئالی ها همیشه با شانس میبرن، مثه بازی سه شنبه شب که گل اول رو خودشون زدن تو دروازه ،گل دوم هم که قاطی کردن توپ رفت تو گل! من که تا حالا نشده با بازی رئال حال کنم!!!!!! El classico د بیا د............... ![]() |
||
۱۲ آبان ۱۳۸۴
|
|
|
اتشفشان بارسا فعال شده فوران اصلي:29 ابان در برنابئو عمو لوگزي بدبخت شدي رفت اگه يه گل ديگه ميزديم پيش بيني من درست ميشد حيف روني گل نزد به رئال بالاي 3 تا ميزنيم |
||
۱۲ آبان ۱۳۸۴
|
|
|
چند وقت پیش اینجا گفتم از 5 بازی آینده 15 امتیاز میگیریم.از اون 5 بازی 4 تاشو انجام دادیم با 12 امتیاز . یکی هم هفته آینده با گتافه.اما خودم هم بایس اعتراف کنم فک نمیکردم با همچین آماری 4 تا بازی رو پشت سر بذاریم....360 دقیقه بدون گل خورده و 15 گل زده آمار بی نظریه که میشه بهش افتخار کرد. این در حالیه که رقبای اصلی ما در اروپا اکثرا روزهای بدی رو پشت سر میذارن و مطمئنا هیچکدوم نمیخوان در مرحله بعد مقابل بارسا قرار بگیرن. آمار بازی دیشب Shots on Goal Barca 28 Panos 7 Shot on Target Barca 15 Panos 1 Shot Blocked Barca 9 Panos 1 Shot off target Barca 4 Panos 5 بخوبی نشون میده پانا تیمی نبود که بتونه در مقابل ما خطرناک ظاهر بشه. البته باید دید چه تغییراتی باعث شده بارسا به روال ثابق برگرده. شخصا فک میکنم دفاع ما همچنان مشکلات زیادی داره البته نه اینکه بگم بهتر نشده.بردن اولگر به راست و سپردن مرکز دفاع به ادی و پویول کار عاقلانه ای به نظر میرسید..اما دلیل مهمتر بر میگرده به خط میانی.ون بومل آماده این روزها حرف اول رو میزنه ... از طرفی ژاوی جای هافبک دفاعی رو پر کرده که خیلی هم عالی این کار رو کرده.. اینیستا با وجود سن کمش اما بازی فنتزی و خلاق رو که لازمه یه خط میانی خوبه رو خیلی خوب به خط میانی تغذیه میکنه.2 بازی اخر و پاسهای گل زیباش بزودی اونو یکی از بهترین فوتبالیستای دنیا میکنه.در کنار اینها کسی مثل رونی قرار گرفته که بهترین بازیکن دنیاست بی شک. بازی با گتافه مهمترین بازی از این 5 بازی اخیره!!!والبته از نظر من سخت ترین |
||
۱۲ آبان ۱۳۸۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: barca_hristo
پیام:
۱,۸۲۸
عضویت از: ۳۱ مرداد ۱۳۸۴
از: مورینیو تا سرحد مرگ متنفرم!!
گروه:
- کاربران عضو ![]() |
خب ما تو بازی با ختافه میهمانیم! نیو کمپ رو نداریم. برای همین حتما سختتر میشه. اینها عکساییه که سایت بارسا از بازی گذاشته. دیدنش ضرر نداره ![]() مشاهده لینک |
||
۱۳ آبان ۱۳۸۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
هر نوشته ای از این پارسا می بینیا توش تعریف از ادمیلسون و ون بومل و اینیستاس!
|
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۳ آبان ۱۳۸۴
|
|
پیام:
۲۸۵
گروه:
گلهای بازی بارسا و پانا ون بومل اتوو مسی اتوو اتوو بارسا 5-0 پانا |
||
۱۶ آبان ۱۳۸۴
|
|
پیام:
۲۸۵
گروه:
گل پنجم باسا رو از دست ندین، یک گل فوق العاده از اتوو
|
||
۱۶ آبان ۱۳۸۴
|
|
پاسخ به: بارسا vs پاناتیاکوس | ||
![]() ![]() نام کاربری: Montazer_59
پیام:
۴,۲۷۷
عضویت از: ۱۷ شهریور ۱۳۹۲
از: جمهوری اسلامی ایران 🇮🇷
طرفدار:
- لیونل مسی - کرایف، ریوالدو، رونالدینیو، پویول، ژاوی و اینیستا - پرسپولیس - آلمان - انریکه، یورگن کلوپ - یحیی گل محمدی، برانکو، افشین قطبی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول علی ولی الله نوشته:هر نوشته ای از این پارسا می بینیا توش تعریف از ادمیلسون و ون بومل و اینیستاس! همایونی یادتونه کی رو میگفتید؟ ![]() |
||
|
|||
۳۱ فروردین ۱۳۹۹
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |