در حال دیدن این عنوان: |
۸۲ کاربر مهمان
|
این عنوان قفل شده است!
|
|
|
پاسخ به: صندلی داغ | ||
|
سینما:1.باران کوثری-گلشیفته-مجید مظفری-امین حیایی خارجی:کیدمن دیشب محاکمرو دیدم با حال بود.اما فیلم تولد دوسالگی خودم بهترین فیلمه |
||
۱ شهریور ۱۳۸۶
|
|
|
هر کی که رو صندلی نشسته جواب بده ورزش: 1- بهترین بازیکن تاریخ فوتبال 2- بهترین بازیکن حال حاضر 3- تیم های مورد علاقه غیر از بارسا 4- خوشگل ترین بازیکن 5- علی دایی 6- امسال بارسا قهرمان اروپا/لالیگا/کوپا دل ری میشه؟ 7- دیگه چه ورزشایی رو دوس داری؟ 8- چه ورزشکارای دیگه ای؟ --- هنر: 1- با چه موسیقی هایی بیشتر حال میکنی؟ 2- با کدوم خواننده ها ؟ (داخل/خارج) 3- بهترین کارگردانان ایرانی؟ 4- بهترین بازیگران ایرانی؟ 5- بهترین کارگردانان خارجی؟ 6- بهترین بازیگران خارجی؟ 7- یانگوم 8- آمیتاب باچان 9- بهترین شعرا؟ (Shoara) 10 بهترین فیلمای ایرانی و خارجی --- متفرقه: 1- نظرت درباره این مدیر ... چیه؟ 2- از چه غذاهایی خوشت میاد؟ 3- چند تا از بهترین کتابایی که خوندی 4- چه ماشین هایی رو دوس داری؟ 5- دوس داری به چه جاهایی سفر کنی؟ سئوالی بوده که دوس داشتی بپرسم و نپرسیدم؟ --- والسلام |
||
۲ شهریور ۱۳۸۶
|
|
|
خببب... 1 سوال خاله زنكي: جذاب ترين بازيكن فوتبال كيه؟ |
||
۵ شهریور ۱۳۸۶
|
|
|
کسی که روی صندلی جلوس کرده لطفا بگه سیب زمینه آبپز رو با سس مایونز ترجیح میده یا با سس کچاپ و تند ... ! ؟ گوشتخواری رو ترجیح میده یا گیاهخواری ؟ فعلا اینا رو جواب بده لطفا... ! |
||
۵ شهریور ۱۳۸۶
|
|
|
هر کی که رو صندلی نشسته جواب بده ورزش: 1- بهترین بازیکن تاریخ فوتبال 2- بهترین بازیکن حال حاضر 3- تیم های مورد علاقه غیر از بارسا 4- خوشگل ترین بازیکن 5- علی دایی 6- امسال بارسا قهرمان اروپا/لالیگا/کوپا دل ری میشه؟ 7- دیگه چه ورزشایی رو دوس داری؟ 8- چه ورزشکارای دیگه ای؟ --- هنر: 1- با چه موسیقی هایی بیشتر حال میکنی؟ 2- با کدوم خواننده ها ؟ (داخل/خارج) 3- بهترین کارگردانان ایرانی؟ 4- بهترین بازیگران ایرانی؟ 5- بهترین کارگردانان خارجی؟ 6- بهترین بازیگران خارجی؟ 7- یانگوم 8- آمیتاب باچان 9- بهترین شعرا؟ (Shoara) 10 بهترین فیلمای ایرانی و خارجی --- متفرقه: 1- نظرت درباره این مدیر ... چیه؟ 2- از چه غذاهایی خوشت میاد؟ 3- چند تا از بهترین کتابایی که خوندی 4- چه ماشین هایی رو دوس داری؟ 5- دوس داری به چه جاهایی سفر کنی؟ سئوالی بوده که دوس داشتی بپرسم و نپرسیدم؟ --- والسلام اقا حسين سوال هاي شما براي پاسخ اومد اول .خيلي ممنون از اين سوالهاي عاليتون! |
||
۶ شهریور ۱۳۸۶
|
|
|
ورزش:1-بهترین بازیکن بی برو برگرد دیگو مارادونا بوده.که بله انگشت کوچیکشم نبوده. 2.العان مسی بهترینه 3.برسبولیس -لازیو- ملوان- ریوربلاته 4.کاکا خیلی نازه البته رضا عنایتی بهتره 5.افتخار فوتبال ایران که به خاطر تنها یک اشتباه ذهنیت مردم درموردش بده اونم شرکت در جم جهانی بود. 6.کوبا دل ری نه اما اروبا وlfp1میشه 7.تنیس ووالیبال 8.از شارابوا نادال وآلونسو خوشم می آد. |
||
۶ شهریور ۱۳۸۶
|
|
|
1.popوسنتی را دوست دارماز راک و رب بدم می اد 2.با معین.هایده.امید.رضا صادقی اینا در ذهن خیلیا جوادن اما من اینارو دوست دارم 3.زنده یاد حاتمی اما العان ایرج قادری بهترین کارگردانه 4.گلی فراهانی .باران کوثری.اکبر عبدی.برستوئی 5.نمی دونم 6.دی کابریو وکیدمن 7.هیچی نداره یانگوم الکی بزرگ شده 8.با این جور آدما حال نمیکنم 9.فردوسی وسهراب 10.اخراجیها وتایتانیک |
||
۶ شهریور ۱۳۸۶
|
|
|
متفرقه:1.بچه خوبیه منم دوسش دارم 2.از ماهی سفید وسالاد الویه 3.من او نوشته ی امیر خانی و تاریخ منتظم ناصری 4.هرچی که بی ام و باشه 5.من دوست دارم برم موناکو فرانسه و کاتاونیا 6.سوالاتی که بود عالی بود اما بهتر میتونه بشه والسلام نوید 28/8/2007 |
||
۶ شهریور ۱۳۸۶
|
|
|
سوال هاي من: 1-اگر 1 روزي بخواي پدر بشي و بتوني جنسيت بچتو انتخاب كني دوست داري بچت دختر باشه يا پسر؟ 2- كتاب مورد علاقت چيه؟ |
||
۸ شهریور ۱۳۸۶
|
|
|
باران تو ول کن قضیه مرد وزن نیستی؟ بسر ترجیح میدم. بهترین کتاب من او نوشتهی رضا امیرخانی |
||
۸ شهریور ۱۳۸۶
|
این عنوان قفل شده است!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |