در حال دیدن این عنوان: |
۴ کاربر مهمان
|
این عنوان قفل شده است!
|
|
|
عکس برتر | ||
|
قوانین کامل عکس برتر : 1- هر کاربر اجازه ی شرکت با 3 عکس را دارد . 2 - نفرات اول تا سوم هر دوره میتوانند با 4 عکس در دوره ی بعد شرکت کنند . 3 - عکسها باید تنها مربوط به بازیها و تمرینات بارسا باشند . 4 - عکس هایی که حاوی تگ تبلیغاتی ( حتی تگ سایت رسمی ) میباشند حذف میشوند و در مسابقه شرکت داده نمیشوند . 5 - عکس ها میتوانند در چند پست جداگانه یا در یک پست ارسال شوند . 6 - برای جلوگیری از به هم خوردگی تاپیک ، عکس ها باید به صورت لینک ارسال شوند. نحوه ی نمره دهی : 1- رای دهنده باید به تمامی عکس ها رای دهد . 2 - امتیاز هر عکس باید بین اعداد 3 تا 10 باشد . 3 - کسانی که در مسابقه شرکت میکنند ، موظفند به تمامی عکس ها نمره دهند در غیر این صورت از لیست مسابقه خط میخورند . 4 - در پایان رای گیری مجموع نمرات هر عکس ، عکس برتر را مشخص میکند و در گالری سایت قرار میگیرد . 5 - مدت زمان برگزاری هر دوره 1 ماه است . 3 هفته برای ارسال عکس و 1 هفته برای نمره دهی. جدول مسابقات در ارسال بعدی اعلام شده! |
||
۵ شهریور ۱۳۸۶
|
|
پاسخ به: عکس برتر | ||||||||||||||
|
جدول مسابقات:
|
||||||||||||||
۵ شهریور ۱۳۸۶
|
|
پاسخ به: عکس برتر | ||
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
خودت مسئولش باش دیگه. فقط من نگرانم هجوم جمعیت مشتاق! و فعال! تاپیک رو از پا دراره
|
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۵ شهریور ۱۳۸۶
|
|
|
[img align=left]C:\Documents and Settings\ok\Desktop\photo\football\perspolis\2,Pegah%20(15).jpg[/img]
|
||
۵ شهریور ۱۳۸۶
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۹
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
نوید جان لینک عکس باید از روی نت باشه نه از روی کامپیوتر شخصی! اینجا عکستو آپلود کن لینکشو بذار: مشاهده لینک |
||
|||
۵ شهریور ۱۳۸۶
|
|
|
هجوم جمعیت خیلی زیاده ... ! ترکیدیم ... ! در ضمن این سایتم هست برای آپلود عکس : مشاهده لینک |
||
۶ شهریور ۱۳۸۶
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۹
طرفدار:
هشدار داده بودم که گوش نکردی وقتی نمی تونی جواب این همه تقاضا باشی چرا تاپیک می زنی؟ |
||
|||
۶ شهریور ۱۳۸۶
|
|
نام کاربری: Inner_Fighter
نام تیم: منچستر یونایتد
پیام:
۴,۳۸۱
عضویت از: ۲۹ تیر ۱۳۸۶
طرفدار:
- مسی، ژاوی، پویول - رونالدینیو - هلند، اسپانیا - گواردیولا گروه:
- کاربران عضو - مدیران گالری |
خداییش من دنبالش بودم ولی عکس گیر نیاوردم شماها از کجا عکس گیر میارین ؟ هر چی تو گوگل سرچ کردم فقط عکس های قدیمی بود راهنمایی کنید |
||
.The key is within you MCKS |
|||
۷ شهریور ۱۳۸۶
|
|
|
از خبر گزاری ها ... ! سایت های تهیه عکس های خبری مثل AP و Getty image ... ! سایت های ورزشی و ... !
|
||
۷ شهریور ۱۳۸۶
|
|
|
اینم از این کچل... ! |
||
۸ شهریور ۱۳۸۶
|
این عنوان قفل شده است!