در حال دیدن این عنوان: |
۸۵ کاربر مهمان
|
این عنوان قفل شده است!
|
|
|
پاسخ به: صندلی داغ | ||
|
میبینم که منم تمون شدم و ... ! چقدر دیر گذشت ... ! من فکر کردم یه ماهی شد ... ! البته مثلن چار روز بود ... ! -------------------------------------- جواب های leo&hani : ------------------------------------- 1: والا ما نه مادرمون اسپانیولیه نه پدرمون خودمم زیاد از زبانه اسپانیولی خوشم نمیاد ... ! 2: مسی هم بچه بدی نیست ... ! بدم نمیاد ازش ... ! مغرور نشه خیلی خوبه ... ! این بازیکنایی که ما داریم یکم بزرگتر میشن فکر میکنن چه خبره ... ! با گل هایی که میزنه خیلی حال میکنم ... ! |
||
۲۳ شهریور ۱۳۸۶
|
|
|
جلوس حالا یک فعل جدیداز مصدر بلوتوثیدن.که امرش میشه ببولوتوث.که درجمله میشه مثلا:1عکس ببلوتوث.وشما در باسخ میگی العان می بلوتوثم
|
||
۲۴ شهریور ۱۳۸۶
|
|
|
***اول 1 بيوگرافي كامل بده **** ورزش: 1- بهترین بازیکن تاریخ فوتبال 2- بهترین بازیکن حال حاضر 3- تیم های مورد علاقه غیر از بارسا 4- خوشگل ترین بازیکن 5- علی دایی 6- امسال بارسا قهرمان اروپا/لالیگا/کوپا دل ری میشه؟ 7- دیگه چه ورزشایی رو دوس داری؟ 8- چه ورزشکارای دیگه ای؟ --- هنر: 1- با چه موسیقی هایی بیشتر حال میکنی؟ 2- با کدوم خواننده ها ؟ (داخل/خارج) 3- بهترین کارگردانان ایرانی؟ 4- بهترین بازیگران ایرانی؟ 5- بهترین کارگردانان خارجی؟ 6- بهترین بازیگران خارجی؟ 7- یانگوم 8- آمیتاب باچان 9- بهترین شعرا؟ (Shoara) 10 بهترین فیلمای ایرانی و خارجی --- متفرقه: 1- نظرت درباره مدیر كل سايت چیه؟ 2- از چه غذاهایی خوشت میاد؟ 3- چند تا از بهترین کتابایی که خوندی 4- چه ماشین هایی رو دوس داری؟ 5- دوس داری به چه جاهایی سفر کنی؟ بازم سوال هاي اقا حسين براي شروع خوبه! |
||
۲۴ شهریور ۱۳۸۶
|
|
Re: صندلی داغ | ||
|
برعکس میگی؟ معمولن اگر به کسی خوش نگذره ... ! زمان هم دیر میگذره ... ! ------------------------------------ سوالاته حسام : ------------------------------------ 1: سیب زمینی آب پز رو با سس تند یا غیر تند ؟ (سرخ کرده هم بگو) 2:از چه چیزی توی زندگیت بیشتر از همه چیز لذت میبری؟ |
||
۲۴ شهریور ۱۳۸۶
|
|
|
سوال : اسم بهترین دوستاتو بگو ؟ ما که نمی شناسیم ولی سوال دیگه !!!!!! |
||
۲۴ شهریور ۱۳۸۶
|
|
|
1-آبي يا قرمز؟ 2-spanish بلدي؟ 3-مسي رو دوست داري؟ 4-بهترين جا كجاست؟ 5-بهترين هديه تولدت؟ 6-بهترين هديه اي كه دادي؟ |
||
هر کودکی با این ÷یام به دنیا می آید که خدا هنوز از انسان نومید نیست! | |||
۲۴ شهریور ۱۳۸۶
|
|
|
از كي متنفري؟ كيو دوس داري؟؟ |
||
هر کودکی با این ÷یام به دنیا می آید که خدا هنوز از انسان نومید نیست! | |||
۲۴ شهریور ۱۳۸۶
|
|
|
از چه بازی کنی بدت میاد ؟
|
||
۲۵ شهریور ۱۳۸۶
|
|
نام کاربری: Inner_Fighter
نام تیم: منچستر یونایتد
پیام:
۴,۳۸۱
عضویت از: ۲۹ تیر ۱۳۸۶
طرفدار:
- مسی، ژاوی، پویول - رونالدینیو - هلند، اسپانیا - گواردیولا گروه:
- کاربران عضو - مدیران گالری |
سلام من حسام الدین طاهرخانیها هستم . اهل قزوین و 16 سال سن دارم و امسال میرم کلاس سوم دبیرستان . عاشق فوتبال و بارسا هستم . دیگه نمی دونم چی باید بگم ! |
||
.The key is within you MCKS |
|||
۲۶ شهریور ۱۳۸۶
|
|
نام کاربری: Inner_Fighter
نام تیم: منچستر یونایتد
پیام:
۴,۳۸۱
عضویت از: ۲۹ تیر ۱۳۸۶
طرفدار:
- مسی، ژاوی، پویول - رونالدینیو - هلند، اسپانیا - گواردیولا گروه:
- کاربران عضو - مدیران گالری |
ورزش 1 - بهترین بازیکن تاریخ فوتبال : رونالدینیو البته مارادونا و یوهان کرایوف رو خیلی خیلی قبول دارم ! 2 - بهترین بازیکن حال حاضر هم مسی 3 - تیم های مورد علاقه غیر از بارسا : میلان - منچستر یونایتد - آژاکس 4 - خوشگل ترین بازیکن : آخه اینم سؤاله ؟ نمیدونم شاید کریس رونالدو 5 - علی دایی : به نظر من بهترین بازیکن و بخصوص بهترین مهاجم تاریخ فوتبال ایرانه ! اکثر فوتبالی ها ایرانو به خاطر اون می شناسن اگه اهل یه کشور دیگه بود خیلی دوسش داشتن ولی ایرانی ها نامردن ! من که خیلی قبولش دارم ! 6 - بارسا امسال قهرمان لالیگا و جام باشگاه های اروپا میشه ! 7 - تقریبا همه ی ورزش ها رو دوست دارم بخصوص ورزش های توپی رو ! 8 - از بین ورزش های غیر فوتبالی خوب زیادن مثلا حامد حدادی - تیم دانکن و ..... |
||
.The key is within you MCKS |
|||
۲۶ شهریور ۱۳۸۶
|
این عنوان قفل شده است!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |