در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
این عنوان قفل شده است!
|
|
|
پاسخ به: صندلی داغ | ||
نام کاربری: moh7n
پیام:
۳۸۹
عضویت از: ۱۳ شهریور ۱۳۸۶
از: تهران - تهرانپارس
طرفدار:
- Messi - Xavi - پيروزي - اسپانيا - كريم باقري - پپ كوارديولا - افشين قطبي گروه:
- کاربران عضو |
علیرضا شما از چه سالی طرفداره بارسا شدی ؟ ولی رویه چه حسابی ؟ یعنی چرا بارسا ؟ تیم دیگه ای هم بعد از بارسا دوست داری ؟ اگه داری نام ببر ؟ چند سال سن داری ؟ رشته تحصیلیت چیه ؟ اگه دانشجو هستی ، کدوم شهر ؟ تو خونتون طرفدار چه تیم های دیگه هم وجود دارن ؟ کیه و چه تیمی ؟ بگوووو |
||
-l- WAR IS FOR LIVING AND LIVING IS FOR LOVE -l- | |||
۹ مهر ۱۳۸۶
|
|
نام کاربری: Blaugrana.ForEvEr
پیام:
۵,۶۲۴
عضویت از: ۵ شهریور ۱۳۸۶
از: قزوین
طرفدار:
- ژاوي.مسي - مارادونا.ريوالدو - پرسپوليس - اسپانيا - كريم باقري - پپ گوارديولا - افشين قطبي گروه:
- کاربران عضو |
محمد رضا نوشته: 1-علیرضا شما از چه سالی طرفداره بارسا شدی ؟ ولی رویه چه حسابی ؟ یعنی چرا بارسا ؟ 2-تیم دیگه ای هم بعد از بارسا دوست داری ؟ اگه داری نام ببر ؟ 3-چند سال سن داری ؟ 4-رشته تحصیلیت چیه ؟ اگه دانشجو هستی ، کدوم شهر ؟ 5-تو خونتون طرفدار چه تیم های دیگه هم وجود دارن ؟ کیه و چه تیمی ؟ بگوووو 1-1384 2-به خاطر مسی و رونالدینیو 3-14 4-دانشجو نیستم 5-پدر بزرگم که اونم بارسا و پرسپولیس رو دوست داره!!!!! |
||
... | |||
۹ مهر ۱۳۸۶
|
|
نام کاربری: moh7n
پیام:
۳۸۹
عضویت از: ۱۳ شهریور ۱۳۸۶
از: تهران - تهرانپارس
طرفدار:
- Messi - Xavi - پيروزي - اسپانيا - كريم باقري - پپ كوارديولا - افشين قطبي گروه:
- کاربران عضو |
0-خدا در کجای زندگیتون قرار داره ؟ 0.5-نظرتون در مورد محمد احمدی نژاد چیه ؟ 1-متولد چه ماهی هستین ؟ 2-متولد چه روزی هستین (1-31) ؟ 3-متولد چه شهری هستین ؟ 4-کدام شهر و کدام منطقه میشینین ؟ 5-به چه درسی علاقه دارین ؟ 6-به چه رشته ای علاقه دارین ؟ 7-در چه سنی دوست دارین ازدواج کنین ؟ 8-در حال حاضر دوستی از جنس مخالف دارین ؟ 9-در خانواده چند نفر هستین ؟ 10-چه رنگی رو دوست دارین ؟ 11-چه غذایی رو دوست دارین ؟ 12-از چه غذایی بدتون میاد ؟ 13-بهترین بازیکن حال حاضر بارسا ؟ 14-بهترین مربی حال حاضر جهان ؟ 15-بهترین تیم باشگاهی حال حاضر جهان، غیر از بارسا ؟ 16-مرگ رو بیشتر دوست داری یا زندگی ؟ 17-به نظرت رنگ زندگی چیه ؟ 18-بهترین کاربر انجمن به نظرت کیه ؟ 19-چه ماهی رو بیشتر از همه دوست دارین ؟ 20-کدام خواننده بیشتر از همه دوست دارین ؟ 21-کدام بازیگر تلویزیون رو دوست دارین ؟ 22-چرا جواب بعضی از سوال هارو میخوای بپیچونی ؟ 23-تا حالا شده دوست داشته باشی جای کسی باشی ؟ چه کسی ؟ 24-موبایل دارین ؟ 25-اگه دارین، قبض موبایل در 1دوره ات چقدره ؟ 26-نظرت در مورد من چیه ؟ 27-حالت بیشتر از مورینیو به هم میخوره یا شبکه 3 28-میدونی معنی این شکلک (( )) چیه ؟ 29-نظرت در مورد من چیه بی پرده و صریح ؟ 30-چیه نگاه داره ؟ خوب تموم شد دیگه |
||
-l- WAR IS FOR LIVING AND LIVING IS FOR LOVE -l- | |||
۹ مهر ۱۳۸۶
|
|
پیام:
۵,۶۲۴
طرفدار:
- ژاوي.مسي - مارادونا.ريوالدو - پرسپوليس - اسپانيا - كريم باقري - پپ گوارديولا - افشين قطبي گروه:
- کاربران عضو |
محمدرضا نوشته: 0-خدا در کجای زندگیتون قرار داره ؟ 0.5-نظرتون در مورد محمد احمدی نژاد چیه ؟ 1-متولد چه ماهی هستین ؟ 2-متولد چه روزی هستین (1-31) ؟ 3-متولد چه شهری هستین ؟ 4-کدام شهر و کدام منطقه میشینین ؟ 5-به چه درسی علاقه دارین ؟ 6-به چه رشته ای علاقه دارین ؟ 7-در چه سنی دوست دارین ازدواج کنین ؟ 8-در حال حاضر دوستی از جنس مخالف دارین ؟ 9-در خانواده چند نفر هستین ؟ 10-چه رنگی رو دوست دارین ؟ 11-چه غذایی رو دوست دارین ؟ 12-از چه غذایی بدتون میاد ؟ 13-بهترین بازیکن حال حاضر بارسا ؟ 14-بهترین مربی حال حاضر جهان ؟ 15-بهترین تیم باشگاهی حال حاضر جهان، غیر از بارسا ؟ 16-مرگ رو بیشتر دوست داری یا زندگی ؟ 17-به نظرت رنگ زندگی چیه ؟ 18-بهترین کاربر انجمن به نظرت کیه ؟ 19-چه ماهی رو بیشتر از همه دوست دارین ؟ 20-کدام خواننده بیشتر از همه دوست دارین ؟ 21-کدام بازیگر تلویزیون رو دوست دارین ؟ 22-چرا جواب بعضی از سوال هارو میخوای بپیچونی ؟ 23-تا حالا شده دوست داشته باشی جای کسی باشی ؟ چه کسی ؟ 24-موبایل دارین ؟ 25-اگه دارین، قبض موبایل در 1دوره ات چقدره ؟ 26-نظرت در مورد من چیه ؟ 27-حالت بیشتر از مورینیو به هم میخوره یا شبکه 3 28-میدونی معنی این شکلک (( )) چیه ؟ 29-نظرت در مورد من چیه بی پرده و صریح ؟ 30-چیه نگاه داره ؟ خوب تموم شد دیگه 0-همه جا 0.5-بد نیست 1-اردیبهشت!! 2-7 ادیبهشت 3- قزوین 4-قزوین خیابان خیام 5-علوم(شیمی و زیست و فیزیک) 6-ریاضی فیزیک 7-نمی دونم 8-نه 9-4 نفر 10-سبز 11-لازانیا و ماکارونی و مرغ و کرفس 12-فسنجون 13-مسی 14-رایکارد 15-میلان 16-نمی دونم به حر حال 2 تاشو باید طی کرد چه بخوای چه نخوای 17- سبز 18- هم تو هم SMS - محمّد - SMS هم حسام هم خودم 19-اردیبشت 20- Evanesceace 21- جواد رضویان 22-هیچ کدومو نپیچوندم 23-آره بیل گیتس 24- نه 25-ندارم موبایل 26- خیلی خوبی !!!! 27- شبکه ی 3 28-نمی دونم اما چیز ها شخصلت های مهم رو می زارم توش 29-گفتم که خوبی!!! 30- |
||
... | |||
۱۰ مهر ۱۳۸۶
|
|
|
سوالهای با حالی ازت پرسیدن.از اینکه گفتی حسامو دوس داری حال کردم معلومه مولات امام علیه. حالا من:1-کلاس چندمی؟2-نظرت درمورد هایده چیه؟3-تاریخو تا چه حد میشناسی4-نظرت درمورد عادل فردوسی پورچیه؟ دراخر بگم من دوست داشتم این سوالهارو منم میتونستم جواب بدم |
||
۱۰ مهر ۱۳۸۶
|
|
پیام:
۵,۶۲۴
طرفدار:
- کاربران عضو |
نوید نوشته: 1-کلاس چندمی؟2-نظرت درمورد هایده چیه؟3-تاریخو تا چه حد میشناسی4-نظرت درمورد عادل فردوسی پورچیه؟ 1-سوم راهنمایی 2-زیاد ازش خوشم نمی یاد 3-خیلی کم زیاد از تاریخ خوشم نمی یاد 4-بد نیست |
||
... | |||
۱۰ مهر ۱۳۸۶
|
|
|
چرا هایده که عرفانی میخونه
|
||
۱۰ مهر ۱۳۸۶
|
|
پیام:
۵,۶۲۴
طرفدار:
- کاربران عضو |
امروز یعنی پنج شنبه آخرین روزه منه از فردا یعنی جمه نوبته leo&hani است !!!!! (به مدت یک هفته )
|
||
... | |||
۱۲ مهر ۱۳۸۶
|
|
نام کاربری: Inner_Fighter
نام تیم: منچستر یونایتد
پیام:
۴,۳۸۱
عضویت از: ۲۹ تیر ۱۳۸۶
طرفدار:
- مسی، ژاوی، پویول - رونالدینیو - هلند، اسپانیا - گواردیولا گروه:
- کاربران عضو - مدیران گالری |
هانی اسپانیش بلدی و سایتو از کجا گیر آوردی ؟
|
||
.The key is within you MCKS |
|||
۱۲ مهر ۱۳۸۶
|
|
|
0-خدا در کجای زندگیتون قرار داره ؟ 0.5-نظرتون در مورد محمد احمدی نژاد چیه ؟ 1-متولد چه ماهی هستین ؟ 2-متولد چه روزی هستین (1-31) ؟ 3-متولد چه شهری هستین ؟ 4-کدام شهر و کدام منطقه میشینین ؟ 5-به چه درسی علاقه دارین ؟ 6-به چه رشته ای علاقه دارین ؟ 7-در چه سنی دوست دارین ازدواج کنین ؟ 8-در حال حاضر دوستی از جنس مخالف دارین ؟ 9-در خانواده چند نفر هستین ؟ 10-چه رنگی رو دوست دارین ؟ 11-چه غذایی رو دوست دارین ؟ 12-از چه غذایی بدتون میاد ؟ 13-بهترین بازیکن حال حاضر بارسا ؟ 14-بهترین مربی حال حاضر جهان ؟ 15-بهترین تیم باشگاهی حال حاضر جهان، غیر از بارسا ؟ 16-مرگ رو بیشتر دوست داری یا زندگی ؟ 17-به نظرت رنگ زندگی چیه ؟ 18-بهترین کاربر انجمن به نظرت کیه ؟ 19-چه ماهی رو بیشتر از همه دوست دارین ؟ 20-کدام خواننده بیشتر از همه دوست دارین ؟ 21-کدام بازیگر تلویزیون رو دوست دارین ؟ 22-چرا جواب بعضی از سوال هارو میخوای بپیچونی ؟ 23-تا حالا شده دوست داشته باشی جای کسی باشی ؟ چه کسی ؟ 24-موبایل دارین ؟ 25-اگه دارین، قبض موبایل در 1دوره ات چقدره ؟ 26-نظرت در مورد من چیه ؟ 27-حالت بیشتر از مورینیو به هم میخوره یا شبکه 3 28-میدونی معنی این شکلک (( )) چیه ؟ 29-نظرت در مورد من چیه بی پرده و صریح ؟ 30-چیه نگاه داره ؟ خوب تموم شد دیگه اینا سوالهای محمد رضاس که سوالهی خوبیه لطف کن جواب بده |
||
۱۴ مهر ۱۳۸۶
|
این عنوان قفل شده است!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |