در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
این عنوان قفل شده است!
|
|
|
پاسخ به: محل بحث و تبادل نظر پیرامون گروه C لیگ قهرمانان اروپا | ||
نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۱
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
منچستر یونایتد 4بازی، 2برد، 2مساوی، 0باخت و 8 امتیاز. Manchester United FC بنفیکا 4بازی، 2برد، 2مساوی، 0باخت و 8 امتیاز. SL Benfica بازل 1839 4بازی، 1برد، 2مساوی، 1باخت و 5 امتیاز. FC Basel 1893 اوتل گالاتی 4بازی، 0برد، 0مساوی، 4باخت و 0 امتیاز. FC Oţelul Galaţi |
||
|
|||
۱۲ آبان ۱۳۹۰
|
|
پاسخ به: محل بحث و تبادل نظر پیرامون گروه B لیگ قهرمانان اروپا | ||
پیام:
۱۲,۶۳۱
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
اینتر میلان 4بازی، 3برد، 0مساوی، 1باخت و 9 امتیاز. FC Internazionale Milano زسکا موسکو 4بازی، 1برد، 2مساوی، 1باخت و 5 امتیاز. PFC CSKA Moskva ترابزون اسپور 4بازی، 1برد، 2مساوی، 1باخت و 5 امتیاز. Trabzonspor AŞ لیل 4بازی، 0برد، 2مساوی، 2باخت و 2 امتیاز. LOSC Lille Métropole |
||
|
|||
۱۲ آبان ۱۳۹۰
|
|
پاسخ به: محل بحث و تبادل نظر پیرامون گروه A لیگ قهرمانان اروپا | ||
پیام:
۱۲,۶۳۱
طرفدار:
- کاربران عضو |
بایرن مونیخ 4بازی، 3برد، 1مساوی، 0باخت و 10 امتیاز. FC Bayern München منچستر سیتی 4بازی، 2برد، 1مساوی، 1باخت و 7 امتیاز. Manchester City FC ناپولی 4بازی، 1برد، 2مساوی، 1باخت و 5 امتیاز. SSC Napoli ویارئال 4بازی، 0برد، 0مساوی، 4باخت و 0 امتیاز. Villarreal CF |
||
|
|||
۱۲ آبان ۱۳۹۰
|
|
میلان VS بارسلونا [ روز پنجم لیگ قهرمانان ] | ||
مهمان_مهمان
|
بحث درباره این بازی...
|
||
۳۰ آبان ۱۳۹۰
|
|
پاسخ به: میلان VS بارسلونا [ روز پنجم لیگ قهرمانان ] | ||
نام کاربری: *hamid*
پیام:
۴۱۸
عضویت از: ۲۲ شهریور ۱۳۹۰
از: sanandaj
طرفدار:
- اینیستا - ronaldinho - از استقلال بدم نمیاد اما طرفدارش نیستم - برزیل - فرهاد مجیدی - گواردیولا - همشون افتضاحن گروه:
- کاربران عضو |
بحثی نداره فقط اینکه لهشون میکنیم.
|
||
گر دست دهد خاک کف پای نگارم***بر لوح بصر خط غباری بنگارم | |||
۳۰ آبان ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: God-Of-Ps
پیام:
۱۹۹
عضویت از: ۱۰ اسفند ۱۳۸۹
از: teh-baku
طرفدار:
- Leo meSsi - Patrik kluyvert - perpolise - Argentina & spain - ali karimi - Pep guardiola - afshin ghotbi گروه:
- کاربران عضو |
دوس دارم يكاري كنن ابراهيم هويچ حسرت ديدن توپ دم دروازمونو بخوره. غاز بچرونه:) |
||
۳۰ آبان ۱۳۹۰
|
|
|
خوبه که دیروز پیام شخصی دادم و گفتم که تاپیک این بازی رو خودم زدم!!!!
|
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۳۰ آبان ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: P&LEO
پیام:
۵۲۶
عضویت از: ۱۵ آبان ۱۳۹۰
از: اصفهان زیبا
طرفدار:
- لیونل مسی - یوهان کرایف - یه پرسپولیس یه ایران! - فقط آرزانتین - علی کریمی - گواردیولا و فرگوس - مجید جلالی_امیر خان گروه:
- کاربران عضو |
شک ندارم بچه ها سنگ تموم میذارن....دلم میخواد حال این زلاتان گرفته بشه تا دیگه حرفت مفت نزنه...میدونین چی گفته بوده؟اگه بگم از خنده میمیرین!!!! گفته بوده سبک بازی من خیلی بهتر از مسیه فکر کنم عقلش پاره سنگ ور میداره..امیدوارم خدا شفاش بده.... بابای لیونل (اقای خورخه مسی) هم در جوابش گفته که بهتره لیونل اصلا با زلاتان مقایسه نشه چون قابل قیاس نیست!!!! قربون باباش برم من واقعا باید دهن بابای لئو جون رو طلا بگربن |
||
♥♥♥♥ ویوا بارسا ♥♥♥♥ | |||
۳۰ آبان ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: Lionel.Messi.10
پیام:
۱,۷۶۷
عضویت از: ۲۹ بهمن ۱۳۸۹
از: Tabriz
طرفدار:
- Messi,Xavi,Iniesta,Cesc,Puyol - Ronaldinho,Ronaldo Luis Nazario - Spain,Brazil - Guardiola گروه:
- کاربران عضو |
بازي سختيه اميدوارم بازي دو طرفه اي باشه وميلان در خونه اش با تفكرات دفاعي بازي نكنه. |
||
۳۰ آبان ۱۳۹۰
|
|
|
به نظر من هم بارسا یک بازی خیلی سختی در مقابل آث میلان دارد و امیدوارم که بارسا درغیاب بازیکنان کلیدی خود آلوز و آدریانو با مشکل جدی مواجه نشود و با پیروزی زمین مسابقه را ترک کند . به امید پیروزی |
||
بهترین تیم دنیا فقط بارسا | |||
۳۰ آبان ۱۳۹۰
|
این عنوان قفل شده است!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |