در حال دیدن این عنوان: |
۲ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: بـــــــله يا نــــــــــه......... بازی | ||
نام کاربری: Carles_Puyol
پیام:
۶,۴۶۱
عضویت از: ۲۱ خرداد ۱۳۹۰
از: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲̲̲͡͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡
گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول میدونی امت هندسمو خوب دادم؟؟میدونی چین ما رو لوله کرد؟؟ میدونی خیلی عصبانیم؟؟؟ نه آره آره لباس مشکی میپوشی؟ فردا امتحان داری؟؟ میدونی من عربی دارم؟؟؟ |
||
۸ آذر ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: MH_220
پیام:
۲,۵۰۷
عضویت از: ۱۳ آذر ۱۳۸۹
از: خونمون !
طرفدار:
- لیـــونـل آنــدرس مــــــسی - MESSI - استقلال - آرژانتین - فرهاد مجیدی - لوئیز انریکه _ پپ گواردیولا - سرهنگ علیفر !! گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول لباس مشکی میپوشی؟ فردا امتحان داری؟؟ میدونی من عربی دارم؟؟؟ بله بله نه میدونی دلم واسه ی نفر تنگیده ؟ تو دلتنگ کسی نیستی ؟ میدونی حالم خیلی بده ؟ |
||
۸ آذر ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول مـحـمـدحـسـیـن نوشته:میدونی دلم واسه ی نفر تنگیده ؟ تو دلتنگ کسی نیستی ؟ میدونی حالم خیلی بده ؟ باز کی؟! نه نه شب ها میری تکیه؟! هیئتی هستی؟ اهل دودی؟!!!! |
||
۸ آذر ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: Amirhosein
پیام:
۱,۷۵۷
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: ESFAHAN
طرفدار:
- leo messi. david villa - revaldo.maradona - spain - Pep گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول سجاد نوشته:نقل قول مـحـمـدحـسـیـن نوشته:میدونی دلم واسه ی نفر تنگیده ؟ تو دلتنگ کسی نیستی ؟ میدونی حالم خیلی بده ؟ باز کی؟! نه نه شب ها میری تکیه؟! هیئتی هستی؟ اهل دودی؟!!!! اره اره نههههههههه میدونی من اصالتن خوزستانیم؟ میدونی خوزستانی ها ادما ی خوبین؟ میدونی بعضی ها خیلی پدر .... هستند؟ |
||
من بعدا امضا میذارم | |||
۸ آذر ۱۳۹۰
|
|
|
نقل قول میدونی من اصالتن خوزستانیم؟ میدونی خوزستانی ها ادما ی خوبین؟ میدونی بعضی ها خیلی پدر .... هستند؟ نه نه او،حرفای ...!!!نه میدونی همه چی تو یه چشم بهم زدن بهم ریخت؟؟ میدونی دیشب بهار یه چی گف ک هنوز باور نکردم؟؟ میدونی هنوز تو شوکم!!؟؟؟ |
||
|
|||
۸ آذر ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: Alireza_Sleepless
پیام:
۳,۲۲۵
عضویت از: ۲۰ آبان ۱۳۸۹
از: شیراز
طرفدار:
- لیونل مسی - یوهان کرایف - ||هیچ کدومش|| - just Argentina - ... - فقط و فقط گواردیولا - ... گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول میدونی همه چی تو یه چشم بهم زدن بهم ریخت؟؟میدونی دیشب بهار یه چی گف ک هنوز باور نکردم؟؟ میدونی هنوز تو شوکم!!؟؟؟ نه نه نه -------------------------------------- اونجا برف میاد؟ برف رو دوست داری؟ تابستون رو بیشتر از زمستون دوست داری؟ |
||
|
|||
۸ آذر ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: Xavi_TheBest
پیام:
۱,۱۲۷
عضویت از: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۰
از: Shiraz
طرفدار:
- Cesc fabregas-Xavi Hernandez - Ronaldinho - Esteghlal - Spain - milad meydavoodi-shahab gordan - Arsen Wenger-Pep Guardiola گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول اونجا برف میاد؟برف رو دوست داری؟ تابستون رو بیشتر از زمستون دوست داری؟ نه آره خیلی آره حس خوبیه آدم زیر بارون شعر بگه؟!! هوا سرده؟ امشب بازی رو می بریم؟ |
||
وای که این واژه ها لالند در پیش تو آه چه بد زخمی که فردا کیست هم آغوش تو ... |
|||
۸ آذر ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: Amirhosein
پیام:
۱,۷۵۷
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: ESFAHAN
طرفدار:
- leo messi. david villa - revaldo.maradona - spain - Pep گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Yeganeh نوشته:نقل قول اونجا برف میاد؟برف رو دوست داری؟ تابستون رو بیشتر از زمستون دوست داری؟ نه آره خیلی آره حس خوبیه آدم زیر بارون شعر بگه؟!! هوا سرده؟ امشب بازی رو می بریم؟ نه ارهههه ارهههه میدونی امروزم نرفتم مدرسه؟ میدوین به مامانم گفتمگلوهام درد میکنند؟ میدونی دیشب تا ساعت 12 شب تو هیئت بودم؟ |
||
من بعدا امضا میذارم | |||
۹ آذر ۱۳۹۰
|
|
|
نقل قول میدونی امروزم نرفتم مدرسه؟میدوین به مامانم گفتمگلوهام درد میکنند؟ میدونی دیشب تا ساعت 12 شب تو هیئت بودم؟ بله...بله... بله...! بله... میدونی چند روز دیگه با رئال بازی داریم؟ میدونی چندچند میشه؟ میدونی زمین کیه؟ |
||
|
|||
۹ آذر ۱۳۹۰
|
|
|
نقل قول میدونی چند روز دیگه با رئال بازی داریم؟ میدونی چندچند میشه؟ میدونی زمین کیه؟ بلی بلی-5تایی نه متاسفانه میدونی امروزم دبیر زیستمون نیومد؟؟؟ میدونی فردا هم قرار نیاد؟؟ میدونی اگه فردا هم نیاد کلا 20 ساعت از مدرسه های دیگه عقبیم؟؟ |
||
|
|||
۹ آذر ۱۳۹۰
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |