در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
این عنوان قفل شده است!
|
|
|
پاسخ به: بارسلونا vs رئال مادرید [ جام حذفی اسپانیا | یک چهارم | دور برگشت ] | ||
نام کاربری: Barbod
پیام:
۳۸۷
عضویت از: ۲۵ مرداد ۱۳۹۰
از: مازندران - بهشهر
طرفدار:
- تیری آنری و لئو مسی - یوهان کرایف و میشل لادروپ - پیروزی - آرژانتین - احمد رضا عابدزاده و علی کریمی و کریم انصاری فر - پپ گواردیولا - علی دایی گروه:
- کاربران عضو |
این پسره، آلوز چی زد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واااااااااااااااااااااااااااااااااای!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این شوت چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خدایاااااااااااااااااااااااااااااا |
||
۶ بهمن ۱۳۹۰
|
|
پاسخ به: بارسلونا vs رئال مادرید [ جام حذفی اسپانیا | یک چهارم | دور برگشت ] | ||
نام کاربری: pedram__M30
نام تیم: المپیک لیون
پیام:
۳,۰۰۹
عضویت از: ۴ مهر ۱۳۹۰
از: ESF
گروه:
- كاربران بلاک شده |
گل الوز دیدنی بود
|
||
۶ بهمن ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: l-messi
پیام:
۵۱۸
عضویت از: ۲۳ شهریور ۱۳۹۰
از: تهران
طرفدار:
- لیونل مسی - رونالدینهو و یوهان کرایف - اسپانیا-آرزانتین - گواردیولا گروه:
- کاربران عضو |
مسی تیم رو راه انداخت خوشم اومد خوب په په رو آدم کرد |
||
من برای شادمانی به دنیا نیامده ام.آمده ام تا کار های بزرگ انجام دهم بتهوون |
|||
۶ بهمن ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: lionel.a
پیام:
۳۹
عضویت از: ۲۶ دی ۱۳۹۰
از: tehran
طرفدار:
- messi - kraiof - perspolis - brezil - karimi - fergosen - jalali گروه:
- کاربران عضو |
مرسییییییییییییییییی آلوز
|
||
۶ بهمن ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: dragonov
پیام:
۲۲۷
عضویت از: ۲۲ تیر ۱۳۹۰
طرفدار:
- ژاوی - رونالدینیو - استقلال - اسپانیا - گواردیولا گروه:
- کاربران عضو |
جونم دني وقتي رفت پشت توپ گفتم گله
|
||
۶ بهمن ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: soheilmoradnia
پیام:
۳۷۲
عضویت از: ۴ اسفند ۱۳۸۷
از: ایران-همدان
طرفدار:
- messi-villa-xavi - یوهان کرایوف - استقلال - اسپانیا - فزهاد مجیدی - گواردیولا - پرویز مظلومی گروه:
- کاربران عضو |
هنوزم باورم نمیشه دلم میخاد الان یکی بیاد بگه کاسیاس شوت گیره با پشت دست بزنم تو دهنش مرسی مسی مرسی الووووووووووووووووووووووووووز |
||
مراقب شادیهای بعد از گل مسی باشید؛ مسی پدر می شود | |||
۶ بهمن ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: harry1
پیام:
۱,۹۴۲
عضویت از: ۷ دی ۱۳۸۹
از: دل هوادارای بارسا
طرفدار:
- مسي - ديگو مارادونا - هیچکدام - ارژانتين - هیچکدام - گوارديولا - هیچکدام گروه:
- کاربران عضو |
واسه اینیستا ناراحتم بیچاره ولی دم مسی پدرو گرم الوز که شوت اوزیل با این گل قشنگش جواب داد من برم ببینم دکتر صدر چی حرف میزنه فعلا تبریک.
|
||
|
|||
۶ بهمن ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: alireza-me30
پیام:
۳۴۴
عضویت از: ۲ اسفند ۱۳۸۹
از: پارس آباد مغان
طرفدار:
- لیونل مسی-داوید ویا-ژاوی-اینیستا - یوهان کرایوف-دیه گو آرماندو مارادونا - تراکتور سازی تبریز - اسپانیا - بازیکنان تراختور - پپ گواردیولا - علی دایی سلطان فوتبال آسیا و جهان گروه:
- کاربران عضو |
برای اولین بار تو عمرم میخوام بف قول رئالیها به بارسلونا بگم شانسلونا. خداییش خرده نگیرین ازم بخاطر این حرفم. مورینیو فک کنم دیگه وقتشه اخراج بشه. |
||
خیلی خوشحالم که در زمانی زندگی می کنم که می توانم بازیهای بارسا و لیو مسی رو ببینم و از آن لذت ببرم. | |||
۶ بهمن ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: الیکا
پیام:
۲,۱۰۳
عضویت از: ۲۷ آذر ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- david villa - پرسپولیس - اسپانیا - guardiola گروه:
- کاربران عضو |
چه بازی ای شد! فقط امیدوارم مصدوم ندیم با این درگیریا و خشونتا! اول که پدرو اومد تو و به خصوص به خاطر بیرون رفتم اندرس خیلی ناراحت شدم و اصن فکرشم نمی کردم که پدرو گل بزنه! چه می کنه مسی! ولی واقعا رئال خوب بود!به غیر از اداهای پپه البته! |
||
۶ بهمن ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: Xavi_TheBest
پیام:
۱,۱۲۷
عضویت از: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۰
از: Shiraz
طرفدار:
- Cesc fabregas-Xavi Hernandez - Ronaldinho - Esteghlal - Spain - milad meydavoodi-shahab gordan - Arsen Wenger-Pep Guardiola گروه:
- کاربران عضو |
دنی عجب گلی زدی زنده باد!!!!!!!!!! |
||
وای که این واژه ها لالند در پیش تو آه چه بد زخمی که فردا کیست هم آغوش تو ... |
|||
۶ بهمن ۱۳۹۰
|
این عنوان قفل شده است!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |