در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ... | ||
|
نقل قول مصطفی کرمی نوشته: 1- ردیک 2- سقوط شاهین سیاه 3- بچه های آسمان من فیلم ردیک را ندیدهام اصلاً اسمش را هم نشنیدم اسم لاتینش چیه . در مورد سقوط شاهین سیاه( Black Hawk Down) بهترین فیلم اکشن شناخته شده . بچه های آسمان اگه منظورت فیلم مجید مجیدی باشه جز معدود فیلمهای ایرانی است که من دیدم . اما اگه از اکشن خوشت می آد اینها بهترین اکشنها هستند The Born Identity Dirty Harry Platoon سری Die Hard Dragon Crouching, Tiger Hiding Heat Independence Day War of the Worlds Reservoir Dogs sin city Ronin |
||
only barca | |||
۲ آذر ۱۳۸۶
|
|
|
سه گانه اره محبوب میلیون دلاری سه گانه دزدان دریایی کاراییب ارباب حلقه ها من چهارتا می گم |
||
دیوانگیات را جشن بگیر!... زیرا در این دنیا، جایی که تمام بشریت بیمار است، عاقل شدن چنان است که به نظر دیوانه خواهی رسید | |||
۲ آذر ۱۳۸۶
|
|
|
تینا اینا را ببین با سلیقه ات فکر کنم جوره 1- حلقه (نسخه ژاپنیش) 2- پیشنهاد میلیون دلاری 3- پادشاه آرتور |
||
only barca | |||
۲ آذر ۱۳۸۶
|
|
مهمان_مهمان
|
اتفاقا داريم تاپيك براي فيلم پس لطفا اين جور بحث ها رو توي تاپيك فیلم! ادامه بديد. آقاي مدير تعداد ارسال هاتون چه قدر جالب هست!7777! (البته تا وقتي كه به اين جواب ندادين) |
||
۳ آذر ۱۳۸۶
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۷
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
ارسال قبلیم رو پاک کردم که این دقیقا 7777 امین ارسالم باشه
|
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۳ آذر ۱۳۸۶
|
|
مهمان_مهمان
|
البته می تونستم پاکش کنم که دیگه نباشه.
|
||
۴ آذر ۱۳۸۶
|
|
|
حلقه و پادشاه ارتور و دیدم
|
||
دیوانگیات را جشن بگیر!... زیرا در این دنیا، جایی که تمام بشریت بیمار است، عاقل شدن چنان است که به نظر دیوانه خواهی رسید | |||
۴ آذر ۱۳۸۶
|
|
مهمان_مهمان
|
تینا جان این بحثا مال این تاپیک هست. روش کلیک کن، باز می شه. مشاهده لینک این بالایی هم برای تاکید بیشتر. |
||
۴ آذر ۱۳۸۶
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۷
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
نقل قول Twisted نوشته: البته می تونستم پاکش کنم که دیگه نباشه. You Dare? I think not |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۴ آذر ۱۳۸۶
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول The Dark Lord نوشته: نقل قول Twisted نوشته: البته می تونستم پاکش کنم که دیگه نباشه. You Dare? I think not it was a quote from Witch King, wasn't it? well any way DareDevil Dares to do so! |
||
۵ آذر ۱۳۸۶
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |