در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: ز گهواره تا گور... | ||
نام کاربری: الیکا
پیام:
۲,۱۰۳
عضویت از: ۲۷ آذر ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- david villa - پرسپولیس - اسپانیا - guardiola گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Michael Breitung نوشته:نقل قول واقعا خیلی مسخره بود! گفتن تا 10.5 ولی تا 12 طول کشید! صبح جمعمون پرید!همه رو زدید ؟ ما هممون شانسی زدیم پاشدیم رفتیم خونه ! اخه به ما همه ی سوالارو یه جا ندادن که! تا یه بخشو نمی زدیم بعدیو نمیدادن بهمون! واسه هرکدومم کل 10 دقیقه رو باید می زدیم!نمیذاشتن زودتر بدیم! |
||
۲۸ بهمن ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: MH_220
پیام:
۲,۵۰۷
عضویت از: ۱۳ آذر ۱۳۸۹
از: خونمون !
طرفدار:
- لیـــونـل آنــدرس مــــــسی - MESSI - استقلال - آرژانتین - فرهاد مجیدی - لوئیز انریکه _ پپ گواردیولا - سرهنگ علیفر !! گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول اخه به ما همه ی سوالارو یه جا ندادن که! تا یه بخشو نمی زدیم بعدیو نمیدادن بهمون! واسه هرکدومم کل 10 دقیقه رو باید می زدیم!نمیذاشتن زودتر بدیم! چقدر بد ! صد رحمت به ازمون ما پس |
||
۲۸ بهمن ۱۳۹۰
|
|
|
نقل قول سجاد نوشته:شايد باورتون نشه ولي اين فكرا بيشتر نا اميد ميكنه. شما كه در هر صورت بي انگيزه كه باشيد درس نميخونيد اين فكرا هم فقط دلسردتون ميكنه. كاملا مخربه. ولي وقتي يه درسو ميفهمم كلي اميدوار ميشم. كلا تا حالا صد بار نا اميد شدم ، صد و يك بار اميدوار. جدی ی ی ی؟؟؟ ولی من کاملا برعکسم!!!! چه جلب!!!! |
||
|
|||
۲۸ بهمن ۱۳۹۰
|
|
مهمان_مهمان
|
بچه ها اینجا تایپیک بچه مدرسه ای هاست؟ منم هستم ها چاکر شما سوم تجربی یه خاطره هم بگم؟ یادمه تو یه درسی درباره ی حشره کش ها و محیط زیست و اینجور چیزا یه مطلبی داشتیم. درس تموم شد و وقت امتحانش رسید یکی از سوالا نوشته بود بهترین حشره کش کدومه؟ باید در جوابش ویژگیهاشو مینوشتیم.مثلا زیست تخریب پذیر بودن. یکی از دوستام نوشته بود تار و مار یه سال سوژه ی خنده شد |
||
۲۸ بهمن ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: Leo.My.Life♥
پیام:
۲,۸۰۶
عضویت از: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۰
از: اینترنت!:|
طرفدار:
- Lionel Messi - رونالدینیو،پپ،کرایـــــــف - تیراختـــــــــــور - برزیل،اسپانیارم دوس دارم - :| - پپ گواردیولا - :| گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول elika نوشته:نقل قول Michael Breitung نوشته:نقل قول واقعا خیلی مسخره بود! گفتن تا 10.5 ولی تا 12 طول کشید! صبح جمعمون پرید!همه رو زدید ؟ ما هممون شانسی زدیم پاشدیم رفتیم خونه ! اخه به ما همه ی سوالارو یه جا ندادن که! تا یه بخشو نمی زدیم بعدیو نمیدادن بهمون! واسه هرکدومم کل 10 دقیقه رو باید می زدیم!نمیذاشتن زودتر بدیم! ینی وقت اضافی آردین؟؟ بابا نامردا ریاضی 24 تا سوال دادن 10 ئقیقهیا فک کنم 15 دقیقهمن بیشترشو تو پاسخنامه زدم دیدم اصن وقت نمیشه |
||
|
|||
۲۹ بهمن ۱۳۹۰
|
|
پیام:
۲,۱۰۳
طرفدار:
- کاربران عضو |
نه بابا! وقت اضافه نیاوردم! واقعا واسه ریاضیش وقت خیلی مسخره بود! بحث سر این بود که آیا آزمونو با جدیت دادیم یا نه،که من گفتم راهی واسه پیچوندن نداشتیم! |
||
۲۹ بهمن ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: **love..xavi
پیام:
۸۲۴
عضویت از: ۱۸ دی ۱۳۹۰
از: کلبه تنهایی
طرفدار:
- ژاوی..پیکه.. - گواردیولا - بارسا - گواردیولا گروه:
- کاربران عضو |
قربونت سنا جوون کلا نمیدونم چرا به تجربی ها حس خوبی دارم کیا بجز من وسنا تجربی هستن یا میخوان برن تجربی؟؟ |
||
چه اشتباه بزرگیست تلخ کردن زندگیمان برای کسی که دوری ما شیرین ترین لحظظات زندگی اش را پر میکند... |
|||
۲۹ بهمن ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: Leo.My.Life♥
پیام:
۲,۸۰۶
عضویت از: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۰
از: اینترنت!:|
طرفدار:
- Lionel Messi - رونالدینیو،پپ،کرایـــــــف - تیراختـــــــــــور - برزیل،اسپانیارم دوس دارم - :| - پپ گواردیولا - :| گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول elika نوشته:نه بابا! وقت اضافه نیاوردم! واقعا واسه ریاضیش وقت خیلی مسخره بود! بحث سر این بود که آیا آزمونو با جدیت دادیم یا نه،که من گفتم راهی واسه پیچوندن نداشتیم! این وسط من فقط استدلال مکانیکیاشو خوب زدمکه اونم فک کنم همه خوب زدن پ.ن:نمیدونم بر چه اساسی این آزمونو گذاشتن؟ پ.ن:ما اولا(ینی اولای نسل ما)شدیم موش آزمایشگاهیهرچیزی اولش میفته دوره ما |
||
|
|||
۲۹ بهمن ۱۳۹۰
|
|
پیام:
۲,۱۰۳
طرفدار:
- کاربران عضو |
نقل قول ◕‿◕فرشتــه◕‿◕ نوشته:نقل قول elika نوشته:نه بابا! وقت اضافه نیاوردم! واقعا واسه ریاضیش وقت خیلی مسخره بود! بحث سر این بود که آیا آزمونو با جدیت دادیم یا نه،که من گفتم راهی واسه پیچوندن نداشتیم! این وسط من فقط استدلال مکانیکیاشو خوب زدمکه اونم فک کنم همه خوب زدن پ.ن:نمیدونم بر چه اساسی این آزمونو گذاشتن؟ پ.ن:ما اولا(ینی اولای نسل ما)شدیم موش آزمایشگاهیهرچیزی اولش میفته دوره ما من فقط ترکیب شکلارو بیش از حد خراب کردم!بقیش خوب بود تقریبا! اخ اخ ولی دقیقا حرف دلمو زدی! تو امتحان روبوکاپ که از امسال یهو شد 80% به بالا! المپیادم که پاسخ کوتاهارو برداشتن! این آزمون مسخره ام که واسمون گذاشتن! تازه مدرسه ی ما که به تنهایی واسه خودش قوانین جدیدم گذاشته! |
||
۲۹ بهمن ۱۳۹۰
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول narjes نوشته:قربونت سنا جوون کلا نمیدونم چرا به تجربی ها حس خوبی دارم کیا بجز من وسنا تجربی هستن یا میخوان برن تجربی؟؟ وای یه تجربی پیدا شد بالاخره.خدایا شکر. آخه تجربیا یه کم زیادی گلن.از اونان که اگه آب بدی و کود رشد میکنن و شکوفا میشن. با امتحانای زیست چیکار میکنی؟ زیادی سخت و مفهومیه. مخصوصا ژنتیک تستاش واقعا سخته منم به تو حس خوبی دارم |
||
۲۹ بهمن ۱۳۹۰
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |