در حال دیدن این عنوان: |
۷ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول 이태민 نوشته:البته ریاست ساواس هم بر عهده کس دیگه ایه که هنوز کسی خبر نداره كي؟؟ |
||
۶ اسفند ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
نقل قول كميل نوشته:نقل قول 이태민 نوشته:البته ریاست ساواس هم بر عهده کس دیگه ایه که هنوز کسی خبر نداره كي؟؟ پستهای استراتژیک جزو اطلاعات محرمانه سایته |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۶ اسفند ۱۳۹۰
|
|
پیام:
۸,۸۵۸
طرفدار:
- کاربران عضو |
نقل قول 이태민 نوشته:نقل قول كميل نوشته:نقل قول 이태민 نوشته:البته ریاست ساواس هم بر عهده کس دیگه ایه که هنوز کسی خبر نداره كي؟؟ پستهای استراتژیک جزو اطلاعات محرمانه سایته هيچ اخباري تو سايت نميچرخه مگر اينكه قبل از منتشر شدن به سمع و نظر من برسه ميگه تاپيك موش داره موش هم گوش داره |
||
۶ اسفند ۱۳۹۰
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۹
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
نقل قول كميل نوشته:هيچ اخباري تو سايت نميچرخه مگر اينكه قبل از منتشر شدن به سمع و نظر من برسه ميگه تاپيك موش داره موش هم گوش داره تو الان نقش شعبون بی مخ سایت رو بازی می کنی. دایره اطلاعاتیتم همون قدریه که نوچه های دستمال به دستت برات میارن کجا خبرداری از اسرار اطلاعاتی استراتژیک سایت |
||
|||
۶ اسفند ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: omid_sleepless
پیام:
۲,۴۴۴
عضویت از: ۶ مهر ۱۳۸۹
طرفدار:
- messi - یوهان کرایف - پرسپولیس - برزیل . اسپانیا - مگه ایران بازیکن داره - بازیکنش نیست مربی میخای باشه - بازیکنش نیست مربی میخای باشه گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول 이태민 نوشته:نقل قول كميل نوشته:هيچ اخباري تو سايت نميچرخه مگر اينكه قبل از منتشر شدن به سمع و نظر من برسه ميگه تاپيك موش داره موش هم گوش داره تو الان نقش شعبون بی مخ سایت رو بازی می کنی. دایره اطلاعاتیتم همون قدریه که نوچه های دستمال به دستت برات میارن کجا خبرداری از اسرار اطلاعاتی استراتژیک سایت راست میگه بیشترم اطلاعات نداری. باید هواست باشه همین روزا میریزیم سرت و دار و دستتو میبریم ساواس. میگی نه نگاه کن. |
||
|
|||
۶ اسفند ۱۳۹۰
|
|
پیام:
۸,۸۵۸
طرفدار:
- کاربران عضو |
نقل قول 이태민 نوشته:نقل قول كميل نوشته:هيچ اخباري تو سايت نميچرخه مگر اينكه قبل از منتشر شدن به سمع و نظر من برسه ميگه تاپيك موش داره موش هم گوش داره تو الان نقش شعبون بی مخ سایت رو بازی می کنی. دایره اطلاعاتیتم همون قدریه که نوچه های دستمال به دستت برات میارن کجا خبرداری از اسرار اطلاعاتی استراتژیک سایت ديگه گول خوردي الان تمام سازمان هاي مخوف دنيا دنبال منن تا بتونن اطلاعات منو بدست بيارن اين هواپيماييRQ۱۷۰ كه آمريكايي ها فرستادن ايران،براي جاسوسي از مكان زندگي من و بدست اوردن موقعيت من فرستاده شده بود اونايي هم كه گفتي نوچه نيستند هركدوم ريس يه سازمان امنيتي هستند نقل قول omid نوشته:راست میگه بیشترم اطلاعات نداری. باید هواست باشه همین روزا میریزیم سرت و دار و دستتو میبریم ساواس. میگی نه نگاه کن. شما به تبليغاتت برس نقش شيپور چي سايت رو ايفا ميكني تو كار بزرگترا دخالت نكن |
||
۶ اسفند ۱۳۹۰
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۹
طرفدار:
نقل قول كميل نوشته:ديگه گول خوردي الان تمام سازمان هاي مخوف دنيا دنبال منن تا بتونن اطلاعات منو بدست بيارن اين هواپيماييRQ۱۷۰ كه آمريكايي ها فرستادن ايران،براي جاسوسي از مكان زندگي من و بدست اوردن موقعيت من فرستاده شده بود اونايي هم كه گفتي نوچه نيستند هركدوم ريس يه سازمان امنيتي هستند اون هواپیما رو یکی از مامورای ساواس که داشته آمار ارتباطات تو رو در می آورده و سر کوچه وایساده بوده، کمربندشو در میاره و می گیردش. برو حساب کارتو بکن. |
||
|||
۶ اسفند ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: omid_sleepless
پیام:
۲,۴۴۴
عضویت از: ۶ مهر ۱۳۸۹
طرفدار:
- messi - یوهان کرایف - پرسپولیس - برزیل . اسپانیا - مگه ایران بازیکن داره - بازیکنش نیست مربی میخای باشه - بازیکنش نیست مربی میخای باشه گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول اون هواپیما رو یکی از مامورای ساواس که داشته آمار ارتباطات تو رو در می آورده و سر کوچه وایساده بوده، کمربندشو در میاره و می گیردش. برو حساب کارتو بکن. لو رفتی که. تو کار بزرگترا اره.... اون موقع که کشیدیمت ساواس بزرگترا رو میبینی. رئیس ساواسم زیارت می کنی. |
||
|
|||
۶ اسفند ۱۳۹۰
|
|
پیام:
۸,۸۵۸
طرفدار:
- کاربران عضو |
نقل قول 이태민 نوشته:اون هواپیما رو یکی از مامورای ساواس که داشته آمار ارتباطات تو رو در می آورده و سر کوچه وایساده بوده، کمربندشو در میاره و می گیردش. برو حساب کارتو بکن. مهم اينه كه براي بدست اوردن من و اطلاعاتم كل دنيا دارن ميجنگن از جمله خود شما و گروهتون و اينكه پرونده همه جاسوسين رو ميزه از فردا نقش ترورشون رو عملي ميكنيم به اين شرح كه وقتي رمز عبور و نام كاربري رو وارد ميكنن كامپيوترشون منفجر ميشه مسئوليت همه اين ترور ها رو گروه fcbi (اف بي اي سايت بارسا) به عهده ميگيره |
||
۶ اسفند ۱۳۹۰
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۹
طرفدار:
نقل قول كميل نوشته:نقل قول 이태민 نوشته:اون هواپیما رو یکی از مامورای ساواس که داشته آمار ارتباطات تو رو در می آورده و سر کوچه وایساده بوده، کمربندشو در میاره و می گیردش. برو حساب کارتو بکن. مهم اينه كه براي بدست اوردن من و اطلاعاتم كل دنيا دارن ميجنگن از جمله خود شما و گروهتون و اينكه پرونده همه جاسوسين رو ميزه از فردا نقش ترورشون رو عملي ميكنيم به اين شرح كه وقتي رمز عبور و نام كاربري رو وارد ميكنن كامپيوترشون منفجر ميشه مسئوليت همه اين ترور ها رو گروه fcbi (اف بي اي سايت بارسا) به عهده ميگيره اگر بدونی رئیس ساواس کیه، خودت خود به خود مفقود الاثر میشی |
||
|||
۶ اسفند ۱۳۹۰
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |