در حال دیدن این عنوان: |
۵ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
|
اما من یادمه وقتی هم که جناب سرهنگ, شما بودین از این انقلاب های مخملی و نیمه مخملی صورت میگرفت! الان هیچ کس نمیدونه من کدوم طرفی هستم! چه عالی! |
||
۶ اسفند ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول 이태민 نوشته:نقل قول گمنام نوشته:برادر ارتشی چرا برادر بلاک کنی؟؟؟؟ وای به حالت همایونی اگه کمیل فردا نیاد. دوستان ما خواستار جمهوری کامل هستیم. سایه همایونی و این چیزا باید از سایت برداشته شه. ما خواستار برابری هستیم. من شما سران فتنه رو به بازگشت به آغوش حکومت الهی همایونی دعوت می کنم. بترسید از عاقبت کار تا مردم به خیابونها نریختن تا تو دهنتون بزنن. شعار کاربران واقعی سایت: خدا، همایونی، سایت شما قانون رو قبول نداري؟؟ قانون قبولت نداره ميزارن راي ملت است ما از تمامي سربازان ساواس كه اسلحه زمين بزارن و به انقلابيون بپيوندن حمايت ميكنيم پ.ن چقدر مخالف داره رژيم قاصب و مردم بلاك كن شاهنشاهي همايوني از همه معترضين عزيز درخواست دارم تا تمامي مراحل رو طي كنند و دقيقه اي سكوت عله استكبار را جايز ندانند چه بسا بعد از پيروزي انقلاب و برگزاري يه رفراندم كاملا مستقل و ايجاد دموكراسي كاربر سالاري خيلي از همين زورگويان و مستكبرين عفو ناظري خوردن |
||
۶ اسفند ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: Alireza_i99000
پیام:
۹,۳۴۴
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۸۷
از: TEH
طرفدار:
- Lionel Andres Messi - Maradona - استقلال - آرژانتین - پپ گواردیولا - Ottmar Hitzfeld گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول <span class='quoter'>이태민 نوشته:</span>نقل قول <span class='quoter'>Alireza_i99000 نوشته:</span>با تشکر از سپهبد.....(!) رئیس سابق ساواس و سردار ایمنی رئیس فعلی ساواس _ که مرحمت فرمودند و بارانی رو آزاد کردند. پ ن : بچه ها برادر زاده منو اذیت نکنید .قول داده دیگه بلاک نشه. سردار چیه، امیر ارتشبد ا استغفر ا... شرم نمی کنید پیش یه سرباز سپاه ( ) از الفاظ ملعون امیر و تیمسار .... استاده می کنید ؟ فقط سردار و [b]بیانیه نماینده ویژه سپاه پاسداران در سایت: [/b] طبق مصوبات جلسه شب گذشته اعضای فعال سایت و نمایندگان گروهکهای تروریستی و مجاهدین سایت ، قرار بر این است که روز 12 ام اسفند ماه سال یک هزار و سیصد و نود مصادف با انتخابات مجلس شورای اسلامی در کشور همسایه ( ایران) ؛ انتخابات مردمی و دموکراتیکی در سایت نیز برگزار گردد. لذا از عموم آزادی خواهان سایت و تشکل ها دعوت می شود در این انتخابات حضور به هم رسانند تا از دست این همایونی طاغوتی رهایی یابیم. تبصره : به هیچ وجه به کاندیداهای سلطنت طلب و عمال بیگانه صلاحیت احراز نخواهد شد. و من ا... التوفیق 90/12/6 فرمانده سپاه پاسداران سایت پ ن : از همه انقلابیون سایت دعوت می شود جهت همکاری ، با سر دادن شعار هایی در محل امضاء و تحصن در همین تاپیک مراتب اعتراض خود را به گوش جهانیان برسانند. پ ن2 : توسط همین نهاد زمینه تمامی فعالیت های انقلابیون فراهم گردیده است و جای هیچ نگرانی نیست. |
||
|
|||
۶ اسفند ۱۳۹۰
|
|
پیام:
۸,۸۵۸
طرفدار:
- کاربران عضو |
تمامي همكاري هاي لازم با برادر عليرضا ايزدي كه يكي از جان فشان ترين افراد در زمينه استكبار ستيزيه بايد صورت بگيره و شخصا ايشون رو تاييد ميكنم ارادت داريم خدمتتون برادر |
||
۶ اسفند ۱۳۹۰
|
|
پیام:
۹,۳۴۴
طرفدار:
- Lionel Andres Messi - Maradona - استقلال - آرژانتین - پپ گواردیولا - Ottmar Hitzfeld گروه:
- کاربران عضو |
بیانیه شماره 2 : الف- تا ساعت 14:40 امروز همبستگی کاربران حسام ، کمیل ، حسین محمدی ، پریماه ، کیاوش و مسعود با این نهضت اعلام می شود . 2- از کاربران : بارانی ، امید ، حامد مسی و اقلیما معنوی اعلام برائت می شود . منتظر اطلاعیه های بعدی ما باشید. فقط افرادی رسما از ما هستند که پشت پرده با ما بیعت کنند. |
||
|
|||
۶ اسفند ۱۳۹۰
|
|
پیام:
۹,۳۴۴
طرفدار:
- کاربران عضو |
اطلاعیه شماره 1 : در همین لحظه برادر «کمیل حسین پور »رسما به عنوان معاون عملیاتی جنبش آزادی خواهان سایت منصوب می گردد. بنا به دلایل امنیتی درجه و حکم ایشان به صورت محرمانه تقدیم خواهد شد. |
||
|
|||
۶ اسفند ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: omid_sleepless
پیام:
۲,۴۴۴
عضویت از: ۶ مهر ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- messi - یوهان کرایف - پرسپولیس - برزیل . اسپانیا - مگه ایران بازیکن داره - بازیکنش نیست مربی میخای باشه - بازیکنش نیست مربی میخای باشه گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول - از کاربران : بارانی ، امید ، حامد مسی و اقلیما معونی اعلام برادت می شود . من به شما نصیحت می کنم ای برادران و خواهران گول این خائنین رو نخورید. منظور کمیل و دار و دستش. دولت همایونی شما را خواهد بخشید. شما شامل عفو شاهنشاه خواهید شد. کمیلی ها دست بردارید. از کارهایتان دست بردارید که خشم خدا را به دنبال دارد. خدا، شاهنشاه، اطرافیان شاهنشاه، سایت اطلاعیه ساواس: ارتش به مردم بخروشید. کمیل باید اعدام شود. دایره حکومت نظامی تنگ تر و تنگ تر خواهد شد. دیگر بخشش سودی ندارد. |
||
|
|||
۶ اسفند ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۱
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
وا! عمو... من در شرایطی نیستم که به کسی بپیوندم. ولی؛ این آقایونی که میگن پشت همایونی هستند، خدا کنه فقط حرف نباشه و واقعا پشت همایونیشون باشند. خوب نیست من و خانوم معنوی که مثل پروانه ایم رو با بلبل ها مقایشه کنید. (فکر کنم یکمی غلط داشته باشه توش.) |
||
|
|||
۶ اسفند ۱۳۹۰
|
|
پیام:
۸,۸۵۸
طرفدار:
- کاربران عضو |
باراني شاعر اين بيت فكر كنم الان خودشو ميكشه اميد جان شما اولين نفري هستي كه بعد از دستگيري و پيروزي انقلاب اعدام ميشي از سرگذشت قذافي و صدام حسين و محمدرضا شاه و حسني نامبارك درس بگيريد اينجا |
||
۶ اسفند ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: kosars
پیام:
۵۲۴
عضویت از: ۱۷ آبان ۱۳۹۰
از: ▫̲̲͡͡ ̲ ̲̲͡|̡̡̡ı̴̴̡ ̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡
طرفدار:
- ژاوی-مسی-پیکه-فاب - ... - هیشکدوم یه موقعی تیمای اصفهانی خوب بودن:4: - اسپانیا - هیشکدوم - معلومه دیگه پپ - هیشکدوم گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول omid نوشته:اطلاعیه ساواس: ارتش به مردم بخروشید. کمیل باید اعدام شود. دایره حکومت نظامی تنگ تر و تنگ تر خواهد شد. دیگر بخشش سودی ندارد. با اين محدوديت ها راه به جايي نخواهيد برد !! مردم گوششون از اين حرفا پره!! ملت آزادي مي خوان جز با سرنگوني همايوني ها محقق نميشه!!! |
||
۶ اسفند ۱۳۹۰
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |